Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Nudny był ostatni odcinek. Zawsze w święta robili jakieś specjalne wydanie a teraz zwykły odcinek. Oczywiście Szymon robił to co mnie bardzo wkurza: udawał że się śmieje. Ten program staje się coraz gorszy. Mam nadzieję że ta seria będzie ostatnia.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No właśnie wczoraj był beznadziejny ten odcinek :?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mnie się podobał ::rad::
Natasza Klasa z twarzą Torbickiej ::loll::
A rozmowy w tłoku jak zawsze śmieszne, dzięki posłance... yyy... redaktorce Hojarskiej ::loll:: :zeby:

Jeszcze naszła mnie taka refleksja. Jak ktoś nie jest na bieżąco ze światem polityki, czy mediów, to nie zrozumie żartów Szymona. Może się z nich śmiać, lecz tak naprawdę nie wiem, z czego się śmieje. Tak było chociażby z programem kulinarnym, który poprowadzi Renata Beger, czy z córką Hojarskiej, która została Miss gracji...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Posłanka Hojarska ja jestem, dała wczoraj czadu!
"Tvn 28 - sprawdzamy co w tradycyjnych koszyczkach" a tam wódki, piwa, wina i komentarz Danki "Szkoda ,że nie zostawili adresu, szykuje się niezła biba" ::loll::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

28 kwietnia u Szymona będzie Jolanta Rutowicz ::rad:: Zwyciężczyni Big Brother 4.1 i finalistka Big Brother 5 Vip .Oj będzie się działo . ::ok::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Widział ktoś reklamę nowego Szymona?? :zeby:
Rewelacja ::rad:: :zeby:
To jest parodia tej reklamy z Makiem Konradem i Raczkiem, występuje w nim Czubówna z brodą i Małaszyński ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

Widziałem xDD Nie mógł się zdecydować czy to pan czy pani xD. A oto opis tego całego "Figo Fago":

Tytułowi Figo i Fago to Paweł Małaszyński jako Ryszard Gaj (nie Gej) i Jan Peszek jako Damian Pałocion (bez "g" na końcu), którzy będą partnerami nie tylko w pracy zawodowej ale także w życiu prywatnym.

Ich szefowa grana przez Elżbietę Jarosik jest zdeklarowaną homofobką! W związku z tym nasi bohaterowie zmuszeni są do lekkiego ukrywania się. A więc nie tylko o romantycznych związkach w serialu będzie mowa - dzielni gliniarze będą walczyć nie tylko z przestępczością... Miejmy nadzieję, że będą walczyć nie tylko pałkami ale również pistolecikami.

źródło: plejada.pl

Pałocion (bez "g") rządzi! ::loll::
Tomala

Ta reklama jest świetna ::loll:: Najlepszy jest tekst: "Proszę pani... pana" ::loll::
A "Pałocion" bez g to rewelacja ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Wraca szkoła ,ale i wracają programy rozrywkowe . U Szymona troche inna scenografia . Odcinek ciekawy , za Karolakiem nie przepadam ale fajnie ,że Szymona zaprosił Tomasza Majewskiego , złotego medalisty na IO.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Chyba jest jakaś moda na złotych medalistów, bo u Kuby będzie złota czwórka. ::jezyk::

Odcinek Szymona nawet niezły, uwielbiam jego żarty, tylko szkoda, że tak krótko! :mrgreen: Czy Majdan wystąpił po raz pierwszy w Rozmowach w tłoku, bo wcześniej go nie widziałam?...
Awatar użytkownika
Damians

Beja, też nie pamiętam wcześniej Majda.
Redaktorko Hojarska TVN29, wymiata ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo: ::cojest::
Tomala

Majdana wcześniej nie było w "Rozmowach w tłoku". Podobno w tym sezonie ma się też tam pojawić Jola Rutowicz. Mam nadzieję że będzie ją grała ta aktorka co Dodę. Ona jest świetna. A redaktorko Hojarska też jest świetna.
Ogólnie to wczorajszy odcinek był niezły ale ten program już się wypala. Nie jest już taki jak dawniej.
A w "Końca nie widać" był fragment losowania LOTTO jak nasz ulubiony prowadzący udawał kowboja ::loll:: Oglądłem to losowanie na żywo ale nie pamiętałem co będzie dalej.

[ Dodano: 2008-09-09, 19:28 ]
Wczorajszy odcinek był w miarę fajny. Przede wszystkim świetna była "Pralnia Towarzyska" z panią Barbarą z Klatki B. Fajne też było jak korespondentko Hojarska TVN29 chodziła po ulicy i wypytywała ludzi o Nataszę Urbańską i Józefowicza. I najlepsze było jak krzyczała "Ludzie, ślub z przymusu" ::loll:: Rozmowy w tłoku też były niezłe. A końca nie widać ostatnio jest wogóle nie śmieszne.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Wczorajszy odcinek był dużo fajniejszy od zeszłotygodniowego.
Przede wszystkim byli ciekawi goście. Zazwyczaj rozmowa z gośćmi jest dla mnie tylko wyczekiwaniem na rozmowy w tłoku, ale teraz była interesująca.
Pani Basia z klatki B wymiata. ::jezyk::
Końca nie widać było też niezłe - bardzo lubię patrzeć na konsternację zawodników, gdy Szymon przeczyta wszystkie propozycje odpowiedzi i każda z nich jest zbyt głupia, żeby być prawdziwą. :mrgreen: Teraz najbardziej podobało mi się ten olbrzymi fotel (mam nadzieję, że zagości w studio na dłużej, bo jest po prostu świetny! ::cojest:: ). Świetne były też miny Józefowicza, kiedy Szymon macał Nataszę po kolanie ("Natasza!" :mrgreen: ). Nawet teraz się śmieję, kiedy to piszę.
Rozmowy w tłoku też fajne - najlepszy był Tusk. Uwielbiam, kiedy ten aktor wymawia literę "r" :serce: . Szkoda, że nie było nikogo nowego, a mają być m.in. Rutowicz i Mołek. Może za tydzień. :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Beja pisze:Pani Basia z klatki B wymiata.
Tak zgadza się, dzisiaj ciągle sobie wczorajszy odcinek przypominałem , kto nie obejrzał musi to nadrobić http://szymon.plejada.pl/25,4228,1,odc2 ... wideo.html
A tutaj coś z przeszłości http://szymon.plejada.pl/25,527,4,odc4_ ... wideo.html
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ale Basia w Szymonie była sztuczna, w klatce B jest raczej naturalna. A w ogóle niedawno się dowiedziałem że ona blisko mnie we Wrocławiu mieszka bo koleżanka/sąsiadka ją widziała ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ