Szymon Majewski Show
- Adex-fan Brooke
A mnie się podobał
Natasza Klasa z twarzą Torbickiej
A rozmowy w tłoku jak zawsze śmieszne, dzięki posłance... yyy... redaktorce Hojarskiej
Jeszcze naszła mnie taka refleksja. Jak ktoś nie jest na bieżąco ze światem polityki, czy mediów, to nie zrozumie żartów Szymona. Może się z nich śmiać, lecz tak naprawdę nie wiem, z czego się śmieje. Tak było chociażby z programem kulinarnym, który poprowadzi Renata Beger, czy z córką Hojarskiej, która została Miss gracji...
Natasza Klasa z twarzą Torbickiej
A rozmowy w tłoku jak zawsze śmieszne, dzięki posłance... yyy... redaktorce Hojarskiej
Jeszcze naszła mnie taka refleksja. Jak ktoś nie jest na bieżąco ze światem polityki, czy mediów, to nie zrozumie żartów Szymona. Może się z nich śmiać, lecz tak naprawdę nie wiem, z czego się śmieje. Tak było chociażby z programem kulinarnym, który poprowadzi Renata Beger, czy z córką Hojarskiej, która została Miss gracji...
- Marek Forrester
Widziałem xDD Nie mógł się zdecydować czy to pan czy pani xD. A oto opis tego całego "Figo Fago":
Tytułowi Figo i Fago to Paweł Małaszyński jako Ryszard Gaj (nie Gej) i Jan Peszek jako Damian Pałocion (bez "g" na końcu), którzy będą partnerami nie tylko w pracy zawodowej ale także w życiu prywatnym.
Ich szefowa grana przez Elżbietę Jarosik jest zdeklarowaną homofobką! W związku z tym nasi bohaterowie zmuszeni są do lekkiego ukrywania się. A więc nie tylko o romantycznych związkach w serialu będzie mowa - dzielni gliniarze będą walczyć nie tylko z przestępczością... Miejmy nadzieję, że będą walczyć nie tylko pałkami ale również pistolecikami.
źródło: plejada.pl
Pałocion (bez "g") rządzi!
Tytułowi Figo i Fago to Paweł Małaszyński jako Ryszard Gaj (nie Gej) i Jan Peszek jako Damian Pałocion (bez "g" na końcu), którzy będą partnerami nie tylko w pracy zawodowej ale także w życiu prywatnym.
Ich szefowa grana przez Elżbietę Jarosik jest zdeklarowaną homofobką! W związku z tym nasi bohaterowie zmuszeni są do lekkiego ukrywania się. A więc nie tylko o romantycznych związkach w serialu będzie mowa - dzielni gliniarze będą walczyć nie tylko z przestępczością... Miejmy nadzieję, że będą walczyć nie tylko pałkami ale również pistolecikami.
źródło: plejada.pl
Pałocion (bez "g") rządzi!
Wraca szkoła ,ale i wracają programy rozrywkowe . U Szymona troche inna scenografia . Odcinek ciekawy , za Karolakiem nie przepadam ale fajnie ,że Szymona zaprosił Tomasza Majewskiego , złotego medalisty na IO.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Majdana wcześniej nie było w "Rozmowach w tłoku". Podobno w tym sezonie ma się też tam pojawić Jola Rutowicz. Mam nadzieję że będzie ją grała ta aktorka co Dodę. Ona jest świetna. A redaktorko Hojarska też jest świetna.
Ogólnie to wczorajszy odcinek był niezły ale ten program już się wypala. Nie jest już taki jak dawniej.
A w "Końca nie widać" był fragment losowania LOTTO jak nasz ulubiony prowadzący udawał kowboja
Oglądłem to losowanie na żywo ale nie pamiętałem co będzie dalej.
[ Dodano: 2008-09-09, 19:28 ]
Wczorajszy odcinek był w miarę fajny. Przede wszystkim świetna była "Pralnia Towarzyska" z panią Barbarą z Klatki B. Fajne też było jak korespondentko Hojarska TVN29 chodziła po ulicy i wypytywała ludzi o Nataszę Urbańską i Józefowicza. I najlepsze było jak krzyczała "Ludzie, ślub z przymusu"
Rozmowy w tłoku też były niezłe. A końca nie widać ostatnio jest wogóle nie śmieszne.
Ogólnie to wczorajszy odcinek był niezły ale ten program już się wypala. Nie jest już taki jak dawniej.
A w "Końca nie widać" był fragment losowania LOTTO jak nasz ulubiony prowadzący udawał kowboja
[ Dodano: 2008-09-09, 19:28 ]
Wczorajszy odcinek był w miarę fajny. Przede wszystkim świetna była "Pralnia Towarzyska" z panią Barbarą z Klatki B. Fajne też było jak korespondentko Hojarska TVN29 chodziła po ulicy i wypytywała ludzi o Nataszę Urbańską i Józefowicza. I najlepsze było jak krzyczała "Ludzie, ślub z przymusu"
Wczorajszy odcinek był dużo fajniejszy od zeszłotygodniowego.
Przede wszystkim byli ciekawi goście. Zazwyczaj rozmowa z gośćmi jest dla mnie tylko wyczekiwaniem na rozmowy w tłoku, ale teraz była interesująca.
Pani Basia z klatki B wymiata.
Końca nie widać było też niezłe - bardzo lubię patrzeć na konsternację zawodników, gdy Szymon przeczyta wszystkie propozycje odpowiedzi i każda z nich jest zbyt głupia, żeby być prawdziwą.
Teraz najbardziej podobało mi się ten olbrzymi fotel (mam nadzieję, że zagości w studio na dłużej, bo jest po prostu świetny!
). Świetne były też miny Józefowicza, kiedy Szymon macał Nataszę po kolanie ("Natasza!"
). Nawet teraz się śmieję, kiedy to piszę.
Rozmowy w tłoku też fajne - najlepszy był Tusk. Uwielbiam, kiedy ten aktor wymawia literę "r"
. Szkoda, że nie było nikogo nowego, a mają być m.in. Rutowicz i Mołek. Może za tydzień. 
Przede wszystkim byli ciekawi goście. Zazwyczaj rozmowa z gośćmi jest dla mnie tylko wyczekiwaniem na rozmowy w tłoku, ale teraz była interesująca.
Pani Basia z klatki B wymiata.
Końca nie widać było też niezłe - bardzo lubię patrzeć na konsternację zawodników, gdy Szymon przeczyta wszystkie propozycje odpowiedzi i każda z nich jest zbyt głupia, żeby być prawdziwą.
Rozmowy w tłoku też fajne - najlepszy był Tusk. Uwielbiam, kiedy ten aktor wymawia literę "r"
Tak zgadza się, dzisiaj ciągle sobie wczorajszy odcinek przypominałem , kto nie obejrzał musi to nadrobić http://szymon.plejada.pl/25,4228,1,odc2 ... wideo.htmlBeja pisze:Pani Basia z klatki B wymiata.
A tutaj coś z przeszłości http://szymon.plejada.pl/25,527,4,odc4_ ... wideo.html
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Ale Basia w Szymonie była sztuczna, w klatce B jest raczej naturalna. A w ogóle niedawno się dowiedziałem że ona blisko mnie we Wrocławiu mieszka bo koleżanka/sąsiadka ją widziała 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city