Aktorzy i aktorki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator
x 85

Re: Polscy aktorzy/aktorki

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Dawidek »

B@r pisze: 2025-03-30, 16:00 Proponuję, by zmienić nazwę tego tematu na bardziej uniwersalną, po prostu „Aktorzy i aktorki” - by nie ograniczać się tylko do gwiazd z Polski.
Pomysł dobry, więc zmieniłem nazwę tematu na bardziej uniwersalną. :wink:
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Re: Aktorzy i aktorki

Post autor: B@r »

Nie żyje Patricia Routledge. Serialowa Hiacynta Bukiet z „Co ludzie powiedzą?” zmarła w wieku 96 lat - https://www.rp.pl/film/art43123341-nie- ... eku-96-lat :(
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mateusz s 19.01.97
x 6

Post autor: Mateusz s 19.01.97 »

B@r pisze: 2025-10-03, 13:20 Nie żyje Patricia Routledge. Serialowa Hiacynta Bukiet z „Co ludzie powiedzą?” zmarła w wieku 96 lat - https://www.rp.pl/film/art43123341-nie- ... eku-96-lat :(
Legenda kina w Wielkiej Brytanii przez duże L :?
Idź na całość a tu zonk
Awatar użytkownika
Mariush
x 62

Post autor: Mariush »

Bardzo mnie zasmuciła informacja o śmierci tej Pani… Dla mnie była kwintesencją komedii, takiej z klasą. Dziwnie się poczułem, gdy dowiedziałem się, że już jej z nami nie ma. Podejrzewam, że patrząc chyba po raz setny, jak nie więcej, będę czuł pustkę…
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

To faktycznie bardzo smutna wiadomość, aktorka była rewelacyjna w "Co ludzie powiedzą". Smutno, że tyle dobrych aktorów odchodzi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ