Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W tym pierwszym filmiku, to on jest jako pierwszy.
A w tym drugim masz nawet podpis "Greg z Koszalina" ::loll::

Nie mam pojęcia po co ludzie idą do tego programu i robią z siebie takich debili ::loll:: ::plask wczolo: "Ho pa, śmiało!" ::cojest:: Z takim czymś niech idzie na wiejskie disco, bo nigdzie indziej się nie nadaje. Dobrze mu Wojewódzki powiedział, jeżeli ktoś nie zrozumiał tej metafory, to chodziło o to, że na jego "występ' można tylko rzygnąć ::loll::

A inni uczestnicy wcale nie lepsi. W ogóle to będzie chyba najgorszy program wszech czasów, nie mam zamiaru go oglądać, bo nie chcę sobie psuć nerwów.
Po prostu nienawidzę, jak ludzie robią z siebie idiotów i kretynów ::plask wczolo: Jak nie wiedzie im się w życiu, to niech idą na terapię, a nie przebierają się we wszystkie kolory świata i myślą, że każdy ich kocha ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A największą porazką jest w tym programie udział Chylińskiej. Ale niestety - żyć z czegoś trzeba.I ona sobie to pewnie będzie powtarzać przed i po każdym odcinku.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja mam zamiar oglądać i mam wrażenie że ten program osiągnie sporą popularność. Z jednej strony można się pośmiać z tych idiotów co idą tam żeby się ośmieszyć a z drugiej strony to niektórzy pokazują niesamowite sztuczki. I ja się bardzo cieszę że Chylińska będzie jurorem. Z nią jest wesoło.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Chylińska jest the best , m.in. przez nią będę oglądał ten program. Już prędzej mogliby sobie darować Foremniakową.
Awatar użytkownika
Damians

Wampirzyca z niewyparzona gębą.
Foremniakowa przynajmniej wnosi jakąś klasę do tego dna.

A przed chwilą była reklama z Alżbetą Lenską, przyznam, że wywarła na mnie dobre wrażenie :D ::rad::
Ma podkład Gosi Andrzejewicz i mówi, że nie chce śpiewać takich piosenek ::loll::

[ Dodano: 2008-08-22, 13:27 ]
A tu wszyscy uczestnicy JOŚ na zdjęciach: http://mojemedia.pl/galerie/wydarzenia/uczestnicy-czwartej-edycji-jak-oni-spiewaja/zdjecie/duze,837859,1,494
Goku

Post autor: Goku »

Moim zdaniem "Mam Talent" jest chyba jedynym nowym Reality Show który będzie warto oglądać. Właśnie między innymi dzięki Agnieszce Chylińskiej i Kubie Wojewódzkiemu. Foremniak jest w jury pewnie tylko jako "dobra ciotka" której zadaniem jest uśmiechanie się i chwalenie wszystkich po kolei. Na "Fabrykę Gwiazd" nie czekam. Big Brother mi się znudził, Idol też, wiec co może być w tym ciekawego? A "Fort Boyard" zapewne zostanie zniszczony przez ATM. O J&J nie mam się zamiaru wypowiadać, bo sam pomysł już zahacza o dno. Ogólnie ze wszystkich Reality Show będę oglądał tylko Mam Talent i trzecią edycję You Can Dance. Reality shows z gwiazdami już mam serdecznie dosyć.
Awatar użytkownika
Damians

W Rankingu Gwiazd wystąpi Oleńka Kwaśniewska :serce: :serce: :serce: :D :D :D

Oto uczestnicy:
Justyna Steczkowska
Edyta Górniak
Kasia Sowińska
Joanna Liszowska
Anna Dereszowska
Ewa Szabatin
Grażyna Wolszczak
Weronika Książkiewicz
Weronika Rosati
Ola Kwaśniewska

Prowadzi Borys Szyc.
Program ma być emitowany w sobotę i w niedzielę o 19.30

Jestem tylko ciekwy, czy będzie on żywo, ale to raczej wątpliwe...
Ale i tak bardzo się cieszę ze wszystkich uczestniczek, takich GWIAZD jeszcze nigdzie nie było ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Goku pisze:Moim zdaniem "Mam Talent" jest chyba jedynym nowym Reality Show który będzie warto oglądać. Właśnie między innymi dzięki Agnieszce Chylińskiej i Kubie Wojewódzkiemu. Foremniak jest w jury pewnie tylko jako "dobra ciotka" której zadaniem jest uśmiechanie się i chwalenie wszystkich po kolei. Na "Fabrykę Gwiazd" nie czekam. Big Brother mi się znudził, Idol też, wiec co może być w tym ciekawego? A "Fort Boyard" zapewne zostanie zniszczony przez ATM. O J&J nie mam się zamiaru wypowiadać, bo sam pomysł już zahacza o dno. Ogólnie ze wszystkich Reality Show będę oglądał tylko Mam Talent i trzecią edycję You Can Dance. Reality shows z gwiazdami już mam serdecznie dosyć.
Zgadzam się w 100% ::ok:: Lepiej tego bym nie ujął. Wole obejrzeć coś normalnego , niż patrzeć na te nasze polskie ,,gwiazdy'' i ich poczynania ::krzyw::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Prokop lub sama Chylińska lub ktoś inny wypowiadali się że Małgorzata ostrzej traktowała uczestników niż Chylińska. A ja jak na to trafie to chętnie zerknę właśnie dla Chylińskiej to inteligentna ostra babka, która mówi dosadnie co myśli :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Skończyłam oglądać The Mole US season 2. Napiszę parę zdań, może ktoś się skusi.
Na początku był chaos. Serialnie - 14 zawodników to zbyt dużo, w pierwszych paru odcinkach nie sposób skojarzyć wszystkich. Jednak ekipa była wg mnie dobrze dobrana, ludzie byli różnorodni: zabawni, poważni, przystojni, młodzi, starzy, wkurzający itd. Dla mnie najbardziej wkurzająca była Katie, po prostu nie mogłam jej znieść. Kibicowałam Dorothy. Strasznie trudno było mi wskazać agenta, szczególnie, kiedy po raz pierwszy, od kiedy oglądam ten format, mój prime suspect, pierwszy podejrzany, odpadł przed finałem (w 5. i 1. edycji moi podejrzani dochodzili do finału).
Fajnie się wyrobił Anderson w tej edycji. ::rad::

Jeśli chodzi o polskie jesienne reality show, to w miarę możliwości zerknę na TzG, YCD i Mam talent.
Tomala

Post autor: Tomala »

Ten "Ranking gwiazd" też zapowiada się ciekawie. Fajne gwiazdy i to może być ciekawe. Czytałem na interii że tam zadają sobie różne, trudne pytania a w wersji amerykańskiej to nawet bardziej intymne...!
Awatar użytkownika
Damians

To program Rochstar, a jak wiadomo oni stwiają na emocje!!
Także już widzę te łzy płynące po oczach Rosati, kiedy opowiada o swoim romansie z mężczyzną starszym od jej ojca :twisted:

[ Dodano: 2008-08-22, 16:30 ]
A na wiosnę 2009 ma być wreszcie zrealizowane ogromne przedsięwzięcie, jakiego jeszcze w Polsce nie było. Czyli "Divy" z Edytą Górniak, Dodą, Justyną Steczkowską i Marylą Rodowicz - jest to autorski projekt Rinkiego.

[ Dodano: 2008-08-22, 17:28 ]
Ha!!
Dopiero teraz zorientowałem się, że te piosenki, które śpiewali w reklamach zeszłej edycji uczestnicy JOŚ, śpiewali też w pierwszym odcinku!!
Czyli tym razem też tak może być :D
Tutaj są te reklamy, szczególnie polecam z Kacprem Kuszewskim, Olgą i Grażynką ::rad::

http://www.rochstar.tv/
Należy na samej górze nacisnąć na Multimedia i wybrać Jak Oni Śpiewają.
Są też anglojęzyczne filmiki promocyjne.

"Mówią boska JA, Szapołowska JA, ósmy świata cud..." :serce: ::loll:: :zeby:

[ Dodano: 2008-08-22, 22:02 ]
Polsat już reklamuje Ranking Gwiazd :D :D :D
Pierwszy odcinek w sobotę, 6 września tuż przed JOŚ :D

Widzimy nogi jakiejś kobiety w czerwonych szpilkach i trzech roboli, którzy się na nią patrzą ::rad:: :zeby:
Jeszcze tylko niech dadzą reklamy z gwiazdami ::rad::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Pierwszą znaną ucestniczką finałowej 16-stki Fabryki Gwiazd jest Julita Woś uczestniczka 2. edycji programu Bar. W tej samej edycji zasłynęła Doda jednak panie nigdy się nie spotkały, bo Dorota weszła tylko na końcówkę.W tej edycji kibicowałem oczywiście Dodzie, Ewelinie i Marcie B. A Julita mniej więcej w połowie odpadła, pierwsza po połączeniu grup. Oglądalem wszystkie edycje Baru ::rad:: Cieszę się, że może więcej gwiazd się wybije z tego programu
http://barpolsat2.interia.pl/uczestnicy/?ido=6656 jej profil
Start 19 września
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dziś w "Się kręci" kamera była na castingu do "Fabryki gwiazd" i jak sie okazało uzestnicy programu nie mieli tylko zaśpiewać przed Adamem Sztabą ale musieli popisać się wiedzą na temat nut czy kompozytorów! Adam przyznał ,że poziom wiedzy o muzyce w polsce jest niski. W programie pojawiło się mnóstwo osób z Idola, sam rozpoznałem około 6 osób. Widać osoby które były w idolu i nie zyskały kariery próbują dalej i jest okazja w FG. Program startuje 19 września, Akademia czyli miejsce nauki i zamieszkania pawdopodobnie mieści się w warszawie ale nigdzie nie ma mowy o tym.

A wczoraj z Big Brother 9 UK odpadła Nicole i chyba padł rekord głosów.
Nicole otrzymała 94% wszystkich głosów co oznacza ,że 6% przypadło na Lisę i Sare, to miażdząca przewaga.

[ Dodano: 2008-08-25, 22:39 ]
Podobno żaden z łyżwiarzy nie chciał tańczyć z Jolantą gdyż kategorycznie odmawiała zdejmowania tipsów. Ostatecznie jednak Łukasz Jóźwiak będzie tańczył z Jolą :serce: On jest boski, tańczył z Weroniką Książkiweicz. Podczas prób najlepiej radziła sobie Aga Włodarczyk a najgorzej Jolanta ::kwasny::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A była tam Julita Woś? Przynajmniej czy ją znasz / poznałeś? Zresztą od czasu Baru minęło już dużo czasu.I czy ci z Idola to z Top10? Jeśli tak to znasz kogos z nazwiska?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ