A dzisiaj Plejadal donosi, że Korzeniowski wystąpi, czyli to raczej pewne.
Cały czas mam nadzieję, że Edyta jednak nie wystąpi. Rywalizacja z ludźmi, których tak nie dawno sama oceniała, czyli Niklińską, Deskurem, Kwaśnym czy Jachowskim będzie dla niej poniżeniem.
Z chęcią zboczę, jak radzi sobie Superniania i oczywiście Anna Kalata.
Cały czas mam nadzieję, że Edyta jednak nie wystąpi. Rywalizacja z ludźmi, których tak nie dawno sama oceniała, czyli Niklińską, Deskurem, Kwaśnym czy Jachowskim będzie dla niej poniżeniem.
Z chęcią zboczę, jak radzi sobie Superniania i oczywiście Anna Kalata.
Maja Sablewska potwierdziła oficjalnie udział Edyty na swoim facebooku.
Dostaję wiele maili z pytaniami o Taniec z Gwiazdami, a wiec potwierdzam:
Już 5 września zobaczycie Edytę na parkiecie z jej tanecznym partnerem:)
Zapraszam przed telewizory...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Z tych osób wymienionych przez "Fakt" to kojarzę oczywiście Gołotę, Pyrek, Korzeniowskiego, Górniak - i to w sumie są największe "gwiazdy". Ponadto znam i lubię Jachowskiego, Kazadi, Kwaśnego i Młynarczyka. Deskurowi, Stalińskiemu, Jaskółce, Niklińskiej nie daję większych szans. A jak poradzą sobie Superniania i Kalata to zobaczymy.
Generalnie, raczej dalej będę tylko od czasu do czasu zerkał na ten program.
Generalnie, raczej dalej będę tylko od czasu do czasu zerkał na ten program.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Pierwszy filmik z treningów - http://www.plejada.pl/3,36044,wideo,,19 ... tykul.html
Kalata wyrasta na moją faworytkę

Kalata wyrasta na moją faworytkę
Chociaż nie wiem czy bede oglądał, ale w tej edycji znowu nałapali gwiazd w tym cztery megagwiazdy czyli Korzeniowski, Gołota, Górniak i Superniania. Morał z tego taki, że gwiazd do tańca nigdy nie zabraknie.
Będe kibicował Marii Niklińskiej, która myślę, że jednak będzie w końcówce stawki, ale w sumie tym lepiej, bo będą większe emocje
Mamy aż 4 gwiazdy z V edycji Joś! (+ Górniak piąta) Wtedy A. Deskur zajął 14. miejsce, M.Kwaśny 13. miejsce, Niklińska 7. miejsce, a M. Jachowski 2. miejsce.
Już teraz wiadomo, że będzie znowu damski finał Górniak z Supernianią.
Będe kibicował Marii Niklińskiej, która myślę, że jednak będzie w końcówce stawki, ale w sumie tym lepiej, bo będą większe emocje
Mamy aż 4 gwiazdy z V edycji Joś! (+ Górniak piąta) Wtedy A. Deskur zajął 14. miejsce, M.Kwaśny 13. miejsce, Niklińska 7. miejsce, a M. Jachowski 2. miejsce.
Już teraz wiadomo, że będzie znowu damski finał Górniak z Supernianią.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Gołota - nie sądziłem, że wystąpi. Bardzo jestem ciekaw jak wypadnie.
Kalata - fajna babka
, wcześniej jak szukałem jej fotek w Internecie to widziałem te sprzed "metamorfozy", więc pierwsze wrażenie nie było najlepsze.
Niklińska - pcha się ciągle do tych show, a aktorka z niej marna. Ale trzeba przyznać, że ma coś w sobie.
Jaskółka - też mi gwiazda, szybko odpadnie i Maserak tym razem daleko nie zajdzie.
Kalata - fajna babka
Niklińska - pcha się ciągle do tych show, a aktorka z niej marna. Ale trzeba przyznać, że ma coś w sobie.
Jaskółka - też mi gwiazda, szybko odpadnie i Maserak tym razem daleko nie zajdzie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Dziwne, że taka diva jak Edyta zgodziła się ubrac takie coś
Najlepszą kreację ma Superniania
Program chyba wraca do formuły, że w początkowych odcinkach faceci rywalizują z facetami, a kobiety z kobietami, bo pierwszy odcinek trwa jedynie 2h, więc 14 par zatańczyc nie zdązy.Dziwne, bo w zapowiedzi odcinka nic nie ma, że kobiety wykonają wspólny taniec.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Wydaje mi się, że ta edycja może być całkiem fajna
Na pierwszy rzut oka, spoglądając na zdjęcia i biorąc pod uwagę osobowości itd., podobają mi się 2 pary: Marysia Niklińska i Tomek Barański oraz Patrycja Kazadi i Łukasz Czarnecki
I pewnie tym parom będę kibicować
Cieszy mnie też udział Andrzeja Młynarczyka - ciekawe jak sobie poradzi
Zdecydowanie odstraszają mnie Górniak i Gołota, ale postaram się jakoś to strawić

Na pierwszy rzut oka, spoglądając na zdjęcia i biorąc pod uwagę osobowości itd., podobają mi się 2 pary: Marysia Niklińska i Tomek Barański oraz Patrycja Kazadi i Łukasz Czarnecki
Zdecydowanie odstraszają mnie Górniak i Gołota, ale postaram się jakoś to strawić
http://www.fakt.pl/Tanczaca-pani-minist ... 33960.html
Wywiad z Anną Kalatą, bardzo sympatyczna kobieta
Ale tak sobie myślę, że nie chciałbym, żeby moja babcia tak wyglądała. Babcia ma być babcią, a nie laską
Wywiad z Anną Kalatą, bardzo sympatyczna kobieta
Ale tak sobie myślę, że nie chciałbym, żeby moja babcia tak wyglądała. Babcia ma być babcią, a nie laską