W sumie to racja, ale ona ma (przynajmniej wg wikipedii) 46 lat, więc jest jeszcze dość młoda, szczególnie jak na babcięDamians pisze:Ale tak sobie myślę, że nie chciałbym, żeby moja babcia tak wyglądała. Babcia ma być babcią, a nie laską
Fajna ta edycja
Szkoda, że w 1 odcinku odpadł Jachowski. W ogóle nie rozumiałem zachwytów nad tańcem Gołoty - dla mnie tańczył jak kłoda i powinien dzisiaj odpaść.
Poza tym z facetów kibicuję Korzeniowskiemu, Kwaśnemu i Młynarczykowi
Z dziewczyn na razie najlepsza Kazadi, ale ona jest w ogóle mega utalentowana. Naprawdę ją podziwiam. Szkoda, że tak mało pokazywali Marysi Niklińskiej i Tomka Barańskiego (kibicowałem mu w YCD), no ale to kosztem Edyty Górniak, która z pań była nam przez kamerzystów najbardziej eksponowana
Zobaczymy co za tydzień pokaże 
Szkoda, że w 1 odcinku odpadł Jachowski. W ogóle nie rozumiałem zachwytów nad tańcem Gołoty - dla mnie tańczył jak kłoda i powinien dzisiaj odpaść.
Poza tym z facetów kibicuję Korzeniowskiemu, Kwaśnemu i Młynarczykowi
Z dziewczyn na razie najlepsza Kazadi, ale ona jest w ogóle mega utalentowana. Naprawdę ją podziwiam. Szkoda, że tak mało pokazywali Marysi Niklińskiej i Tomka Barańskiego (kibicowałem mu w YCD), no ale to kosztem Edyty Górniak, która z pań była nam przez kamerzystów najbardziej eksponowana
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Gołota z 35% smsów widzów to niemałe zaskoczenie.
I Jachowski II miejsce w Joś V oraz uczestnik VI edycji Pojedynku mistrzów gdzie zajął co prawda 10 miejsce, ale przy jakiej konkurencji i odpada już w pierwszym odcinku przegrywając ze swoimi dawnymi rywalami z Josia. Kwaśnego wiadomo uratowali widzowie, bo jury jedynie go potępiło, a Deskur podobnie jak w Josiu najmniej smsów(dlaczego nikt go nie lubi?) przy największej ilości punktów od jury.
Cieszę się, że odpadł Jachowski, bo nie mogę już na niego patrzeć. Szkoda, że podział na kobiety i mężczyźni, bo już za tydzień pożegnamy jedną niewiastę, a w tej edycji na prawdę mamy fajne gwiazdy płci żeńskiej, dużo lepsze od facetów. A bede trzymał kciuki za Marysię Niklińską, Annę Kalatę, Monike Pyrek i Edytę Górniak, a ciężko będzie aby żadna z pań nie odpadła.
Cieszę się, że odpadł Jachowski, bo nie mogę już na niego patrzeć. Szkoda, że podział na kobiety i mężczyźni, bo już za tydzień pożegnamy jedną niewiastę, a w tej edycji na prawdę mamy fajne gwiazdy płci żeńskiej, dużo lepsze od facetów. A bede trzymał kciuki za Marysię Niklińską, Annę Kalatę, Monike Pyrek i Edytę Górniak, a ciężko będzie aby żadna z pań nie odpadła.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Zgadzam się!mucha331 pisze:Fajna ta edycja![]()
Przewidywałam, że ta edycja może być fajna, ale nie spodziewałam się aż tak wysokiego poziomu tańca (bo jak na pierwszy odcinek uczestnicy naprawdę zgarnęli wysokie punkty
Najbardziej podobali mi się:
* Andrzej Młynarczyk - ale on mi się zawsze będzie podobał (bez względu na to, jak zatańczy)
* Deskur - jego taniec naprawdę był super
* Staliński - chłopak co prawda trochę mnie odstrasza wyglądem, ale rusza się naprawdę fajnie, widać, że czuje przysłowiowego bluesa
Byłam zaskoczona tak wyskimi ocenami dla Gołoty, bo oglądając jego taniec, miałam wrażenie, że facet trochę się gubi, no ale cóż... nie znam się, nie nie to oceniać
Jachowskiego mi w zasadzie nie szkoda, choć wolałabym żeby odpadł Kwaśny, bo powiedzmy sobie szczerze - był najsłabszy i tak też oceniło go jury.
Co do pań, to mam nadzieję, że za tydzień też zaprezentują wysoki poziom, co zresztą było widać po tańcu grupowym
I TzG znowu mnie wciągnął
Eksponowanie przez kamerzystów Edyty, podkreśliło to, co było oczywiste od początku, że to największa gwiazda tej, jak nie wszytskich edycji
Nawet, jak były rozmowy Skrzyneckiej z uczestnikami, to kamera tak latała, żeby ją w tle pokazać
Korzeniowski nawet fajnie tańczył, ale jest zbyt pewny siebie. A może ma do tego prawo? W końcu porównajmy jego osiągnięcia, np. do tego Stalińskiego...
Czekam na występ Edyty, Kalaty i Marysi. No i Superniani, choć ta bardzo się plątała w salsie.
Eksponowanie przez kamerzystów Edyty, podkreśliło to, co było oczywiste od początku, że to największa gwiazda tej, jak nie wszytskich edycji
Korzeniowski nawet fajnie tańczył, ale jest zbyt pewny siebie. A może ma do tego prawo? W końcu porównajmy jego osiągnięcia, np. do tego Stalińskiego...
Czekam na występ Edyty, Kalaty i Marysi. No i Superniani, choć ta bardzo się plątała w salsie.
Też mi się podoba ta edycja
Nie spodziewałem się tego
Zdziwił mnie bardzo wysoki poziom tańców jak na 1. odcinek. Najbardziej podobał mi się taniec Pawła Stalińskiego. Zresztą nie ważne jak by zatańczył i tak by mi się podobał, bo mam słabość do modeli
A jak jeszcze tak ładnie tańczy to w ogóle szaleństwo xD
Szkoda, że odpadł Jachowski. Fajnie zatańczył i też jest przystojny
Nieźle zatańczył też Andrzej Młynarczyk. Zdziwiłem się, że miał najwięcej głosów, ale to pokazuje, że "M jak miłość" jest wciąż bardzo popularne
Zbiorowy taniec pań był dość nudny, trochę mnie irytowało, że cały czas Edytę pokazywali, no ale trudno się dziwić, bo trzeba obiektywnie przyznać, że jest zdecydowanie największą gwiazdą tej edycji. Chociaż Korzeniowski to też wielki człowiek, ale nie celebryta
Szkoda, że odpadł Jachowski. Fajnie zatańczył i też jest przystojny
Nieźle zatańczył też Andrzej Młynarczyk. Zdziwiłem się, że miał najwięcej głosów, ale to pokazuje, że "M jak miłość" jest wciąż bardzo popularne
Nikt go nie lubi, bo zazwyczaj gra skur... xDTkk_Bolly pisze:a Deskur podobnie jak w Josiu najmniej smsów(dlaczego nikt go nie lubi?) przy największej ilości punktów od jury.
Najwyraźniej TzG ma inną widownię niż JOŚ.Tkk_Bolly pisze:I Jachowski II miejsce w Joś V oraz uczestnik VI edycji Pojedynku mistrzów gdzie zajął co prawda 10 miejsce, ale przy jakiej konkurencji i odpada już w pierwszym odcinku przegrywając ze swoimi dawnymi rywalami z Josia.
Zbiorowy taniec pań był dość nudny, trochę mnie irytowało, że cały czas Edytę pokazywali, no ale trudno się dziwić, bo trzeba obiektywnie przyznać, że jest zdecydowanie największą gwiazdą tej edycji. Chociaż Korzeniowski to też wielki człowiek, ale nie celebryta
O dziwo także podoba mi się ta edycja.
Albo poziom jest wyższy niż zazwyczaj, albo jury ocenia łagodniej, w poprzednich na początek dwadzieścia kilka punktów to była norma, a wczoraj większość miała ponad trzydzieści. Nawet Galiński dał 10-tkę, Beata już po drugim tańcu.
Dziwi mnie, że Jachowski odpadł, dobrze zatańczył, był naturalny i wyluzowany, a przegrał z jakimś Kwaśnym, którego w ogóle nie kojarzę.
Gołota ciągle ma nieobecny wyraz twarzy.
Inne "gwiazdy" szczerzą się do kamer, a on nawet na nie nie spojrzy. Nawet nieźle zatańczył z Magdą.
Staliński oczywiście przyszedł z mamusią.
Czekam oczywiście na występ Edyty i Supernianii.
Dziwi mnie, że Jachowski odpadł, dobrze zatańczył, był naturalny i wyluzowany, a przegrał z jakimś Kwaśnym, którego w ogóle nie kojarzę.
Gołota ciągle ma nieobecny wyraz twarzy.
Staliński oczywiście przyszedł z mamusią.
Czekam oczywiście na występ Edyty i Supernianii.
Nie mogę się doczekać TzG
Dawno nie miałem takiego uczucia
Jak widać program nadal budzi spore emocje.Początkowe odcinki są najlepsze, bo wtedy wszystko zdarzyć się może. Jak pisałem mocno kciuki bede trzymał za Niklińską, Kalatę, Pyrek i Górniak
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Naprawdę fantastyczna edycja. Ja też nie mogłem się doczekać na ten odcinek
Najbardziej mi się podobali (nie chodzi o to komu kibicuję
):
Patricia Kazadi z Czarneckim,
Marysia Niklińska z Tomkiem,
o dziwo superniania.
Jaskółka jest przepiękną kobietą i szkoda, że już jej nie zobaczymy na parkiecie. Bo ma co pokazać
Edyta jak to Edyta, heheh. Też bym ten taniec ocenił 7/10, aczkolwiek widać, że Edyta ma naprawdę szerokie grono fanów. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że pozostali z ekipy uczestników jakoś za nią nie przepadają
No ale może mi się tak wydaje, hahah.
Kibicuję Niklińskiej. Uważam, że trochę za mało punktów dziś dostała i naprawdę bałem się, że wyleci.
Z facetów najfajniej Deskur i Młynarczyk. Strasznie polubiłem Korzeniowskiego
Najbardziej mi się podobali (nie chodzi o to komu kibicuję
Jaskółka jest przepiękną kobietą i szkoda, że już jej nie zobaczymy na parkiecie. Bo ma co pokazać
Edyta jak to Edyta, heheh. Też bym ten taniec ocenił 7/10, aczkolwiek widać, że Edyta ma naprawdę szerokie grono fanów. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że pozostali z ekipy uczestników jakoś za nią nie przepadają
Kibicuję Niklińskiej. Uważam, że trochę za mało punktów dziś dostała i naprawdę bałem się, że wyleci.
Z facetów najfajniej Deskur i Młynarczyk. Strasznie polubiłem Korzeniowskiego
Zapraszam do czytania:
Patrycja Kazadi i Łukasz Czarnecki oraz Monika Pyrek i Robert Rowiński ---> te 2 pary podobały mi się dziś najbardziej
Bardzo fajnie i sympatycznie wypadła ż Superniania
Nie jest to dla mnie zaskoczeniem, że odpadła Jaskółka, bo powiedzmy sobie szczerze: to jest konkurs popularności (taniec jest chyba jednak na drugim miejscu), a ona po prostu zbyt popularna nie jest
Myślę, że kolejny odcinek może być ciekawy, bo w konkursie zmierzą się już wszystkie pary
Bardzo fajnie i sympatycznie wypadła ż Superniania
Nie jest to dla mnie zaskoczeniem, że odpadła Jaskółka, bo powiedzmy sobie szczerze: to jest konkurs popularności (taniec jest chyba jednak na drugim miejscu), a ona po prostu zbyt popularna nie jest
Myślę, że kolejny odcinek może być ciekawy, bo w konkursie zmierzą się już wszystkie pary
Faktycznie, w końcu są emocje podczas TzG
Ale Maserak był wkur*****
Ale zgadzam się, że Edyta, jak to Edyta
Niepotrzebnie tam poszła, ale jak już jest, bierze za to grube tysiące, to kibicuję jej. Ładnie tańczyła, wygrała odcinek, ale ja oczekuję od niej czegoś innego
Pani minister tańczyła jak drewno, ale bardzo jej kibicuję. Byłem pewny, że odpadnie, a tu takie miłe i pozytywne zaskoczenie
Musiała dużo sms-ów od widzów dostać.
A na początku tygodnia wypowiadała się w TVN24, jako ekspert
TVN ją wprowadził do świata show biznesu i pani minister już tam zostanie. I dobrze, bardzo ją lubię.
A wg mnie ona wygląda trochę, jak tranwscyta. Bardzo dobrze, że odpadła.mucha331 pisze:Jaskółka jest przepiękną kobietą i szkoda, że już jej nie zobaczymy na parkiecie. Bo ma co pokazać
Ale Maserak był wkur*****
Zgadzam się, powinna dostać więcej punktów. Na końcu miałem takie przerażenie, że Marysia może odpaść.mucha331 pisze:Kibicuję Niklińskiej. Uważam, że trochę za mało punktów dziś dostała i naprawdę bałem się, że wyleci.
A ja przestałem go lubić. Zrozumiałe, że czuje się gwiazdą, bo nią jest, ale nie musi tego aż w taki prymitywny sposób okazywać. Męską Nataszę mamy...mucha331 pisze:. Strasznie polubiłem Korzeniowskiego
Jakbyś tak nagle został konkurentem tej Edyty, jak to dzisiaj powiedzieli, mega gwiazdy, na którą czekali 5 lat, to też miałbyś do niej pewien dystans lub nawet bałbyś się podejść. Bo jak w ogóle można porównać Edytę i np. tego syna Stalińskiej, czy panią ministermucha331 pisze:Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że pozostali z ekipy uczestników jakoś za nią nie przepadają No ale może mi się tak wydaje, hahah.
Ale zgadzam się, że Edyta, jak to Edyta
Niepotrzebnie tam poszła, ale jak już jest, bierze za to grube tysiące, to kibicuję jej. Ładnie tańczyła, wygrała odcinek, ale ja oczekuję od niej czegoś innego
Pani minister tańczyła jak drewno, ale bardzo jej kibicuję. Byłem pewny, że odpadnie, a tu takie miłe i pozytywne zaskoczenie
A na początku tygodnia wypowiadała się w TVN24, jako ekspert
No ale Edycie chyba powinno zależeć na tym, żeby jakoś się zgrać z innymi
zresztą zależeć do złe słowo, to po prostu jakiś taki ludzki odruch
ale może mamy mylne uczucia i czas pokaże, że wszyscy są razem zżyci. Na razie jest dystans.
Zapomniałem dodać, że Monika Pyrek też super zatańczyła
A Kalata jest dla mnie sztuczna
aczkolwiek wielki plus za tą przemianę.
edit: I o jakie prymitywne zachowania Korzeniowskiego Ci chodzi?
Zapomniałem dodać, że Monika Pyrek też super zatańczyła
A Kalata jest dla mnie sztuczna
edit: I o jakie prymitywne zachowania Korzeniowskiego Ci chodzi?
Zapraszam do czytania:
W każdej wypowiedzi chce pokazać, że ma dystans do tańca, że wszytsko umie, ale jest skromny, a finał należy mu się z miejsca. Druga Natasza.mucha331 pisze:edit: I o jakie prymitywne zachowania Korzeniowskiego Ci chodzi?
Mucha, to nie JOŚ, żeby pić herbatę bez potrzeby słodzenia, to TzG, ludziom zależy nie na zabawie i nauce tańca, tylko to jest "walka o życie"