Zachowania Stephanie nie będę komentować, w szczerość pokojowych intencji Donny tez niezbyt wierzę.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Dawidek
- Administrator
Świetne były dzisiejsze koncertowe odcinki.
Aż się mama moja zdziwiła, czemu nie oglądam serialu, myślała, że mam jakąś stację muzyczną włączoną.
Wszystkie występy były fajne, a w szczególności Phoebe i Constantine'a.
Zachowania Stephanie nie będę komentować, w szczerość pokojowych intencji Donny tez niezbyt wierzę.
- Adex-fan Brooke
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasęTomala pisze:No właśnie, to jakieś dziwne byłocmk pisze:Jakoś wolę oglądać sceny z bohaterami serialu, a nie występy wokalne nieznanych mi osób. Piosenki Phoebe, Rocka i Constatina jak najbardziej OK, ale to co je poprzedzało było absolutnie zbędne w 20 minutowym serialu!Nie wiem czemu to miało służyć.
KKL świetnie odgrywa obecne sceny, ogólnie to był jej pomysł na ten wątek. Przy okazji mamy po raz pierwszy chyba pokazany domofon u Brooke
Szkoda że Ridge nie przyłożył Andy'emu, na dodatek teraz to Andy może załatwić jeszcze Ridge'a a wtedy nici z odzyskania przez Brooke dzieci. Jednak może też być tak że Andy pociągnie za sobą do paki Stephanie czym tak radośnie straszy nieświadomego Ridge'a.
Nick jest śmieszny - brak szacunku dla byłego teścia, żona przyjaciółka Forrestwrów a on chce im zabronić używania ich nazwiska, w ogóle to jakaś parodia jak on prowadzi firmę z Jackie, jak mają kłopoty z projektantem to co za problem sprowadzić jakiegoś super projektanta? Czyżby nikt za wielkie pieniądze nie chciał pracować w prestiżowym domu mody? Donna natomiast przesadziła dziś z celowym wkurzaniem Stephanie, tzn fajnie że to robi, ale dziś tak jawnie. Stephanie wydała się że zna Andy'ego nazwisko.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Dobrze, że Ridge przyczynił się do tego, że Brooke zmieniła postawę co do tego gwałtu. Powinna być odważna i walczyć nie tylko o dzieci ale też o swoje dobre imię. Mam nadzieję, że Ridge jej w tej walce pomoże.
Podobały mi się te sceny na dachu, tylko nie rozumiem jednego, Andy miał jakąś rurę o dużym napięciu, dziwne, że go nie "kopnęło", nie wiem za bardzo co to było, doszukuję się tu wpadki.
Donna nie musiała wkurzać Stephanie, lepiej by zrobiła, gdyby ten ślub zorganizowali potajemnie a Stephanie przyszłaby na uroczystość w ostatniej chwili.
Uważam jednak, że Thorne i jego partnerka za bardzo się śpieszą.
Jeśli Nick zrealizuje swój plan, to faktycznie może zagrozić Forresterom w realizacji ich planów. Bo Eric podpisał dokument i rzeczywiście naruszył umowę dotyczącą używania nazwy.
Podobały mi się te sceny na dachu, tylko nie rozumiem jednego, Andy miał jakąś rurę o dużym napięciu, dziwne, że go nie "kopnęło", nie wiem za bardzo co to było, doszukuję się tu wpadki.
Donna nie musiała wkurzać Stephanie, lepiej by zrobiła, gdyby ten ślub zorganizowali potajemnie a Stephanie przyszłaby na uroczystość w ostatniej chwili.
Jeśli Nick zrealizuje swój plan, to faktycznie może zagrozić Forresterom w realizacji ich planów. Bo Eric podpisał dokument i rzeczywiście naruszył umowę dotyczącą używania nazwy.
Nick prowadzi teraz FC metodami podobnymi do Sally. Tyle, że ona była przy tym przezabawna, a on jesy obleśny i zgorzkniały
Jak już się nie da wygrać w prawdziwej, konkretnej rywalizacji, to trzeba się uciec do innych metod, nie związanych z modą.
Donna była dzisiaj strasznie sztuczna z tym swoim udawaniem. Thorne jest idiotą, że tego nie widzi.
Donna była dzisiaj strasznie sztuczna z tym swoim udawaniem. Thorne jest idiotą, że tego nie widzi.
- Adex-fan Brooke
No właśnie Nick to zdecydowanie nie Sally a akcja na dachu przypomina akcję Carmen vs. Amber.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Przecież był już poruszany ten wątek, Nick wykupił markę Forrester Creations, ale Forrester to też nazwisko i ludzie je posiadający, mogą go sobie dowolnie używać. To tak, jakby ktoś kupił firmę Ubrania Kowalskiego, a wszyscy inni Kowalscy nie mogli już założyć firmy ze swoim nazwiskiem. Mam nadzieję, że przynajmniej tutaj scenarzyści będą logiczni.Dawidek pisze:Bo Eric podpisał dokument i rzeczywiście naruszył umowę dotyczącą używania nazwy.
Aż nie chce się myśleć o tym durnym wątku. Nick'a było stać na wykupienie wszystkich najważniejszych sieci butików na świcie, za dwa razy większą cenę, a nie stać na jakiś projektantów. Eric całe życie zarabiał i dorobił się fortuny, otworzył raptem parę sklepów i już jest zadłużony po uszy, że banki nie chcą mu kredytów udzielać
To jest żenujące. Jeszcze Nick mówi, że Forresterowie teraz mają mnóstwo kredytów. A on nie ma?!Damians pisze:Aż nie chce się myśleć o tym durnym wątku. Nick'a było stać na wykupienie wszystkich najważniejszych sieci butików na świcie, za dwa razy większą cenę, a nie stać na jakiś projektantów. Eric całe życie zarabiał i dorobił się fortuny, otworzył raptem parę sklepów i już jest zadłużony po uszy, że banki nie chcą mu kredytów udzielać
Dobrze, że dzieci w końcu wróciły do Brooke. No i Andy już nie żyje, więc Brooke może się czuć bezpiecznie. Ciekawe jak teraz Ridge zamierza odkryć kto był "wspólnikiem" Andy'ego, skoro ten już nie żyje. W ogóle "wspólnik" to za duże słowo w tym przypadku. Oczywiście Stephanie jest częściowo współwinna, bo to ona cały czas zachęcała Andy'ego, żeby poderwał Brooke, powiedziała mu, gdzie Brooke trzyma klucze, no ale przecież nie kazała mu jej zgwałcić.
-
Dawidek
- Administrator
To, że FC nie ma projektanta, to wina Nicka, myślał sobie, że Clarke stworzy dobre projekty i nie będzie musiał szukać nowego projektanta. Dziwi mnie trochę fakt, że kiedyś Garrison był świetnym projektantem, a dzisiaj nie potrafi stwozyć sensownej kolekcji. Rozumiem, że dopadła go niemoc twórcza, ale chyba nie trwa ona aż tak długo?
Cieszę się, że Hope i RJ wrócili do domu. Oby scenarzyści doprowadzili wątek do końca, czyli sąd potwierdzi, że Brooke ma pełne prawa do opieki nad dziećmi. I, że Dorothy zakończy misję w tej sprawie.
Prawdę mówiąc Andy zginął śmiercią tragiczną i makabryczną. Brooke jest na szczęście bezpieczna. Mina Stephanie na końcu mówiła wszystko, kiedy czytała ten artykuł.
No i mamy "nową" Katie.
Z tego co pamiętam Eric miał w umowie sprzedaży klauzulę, że nie może mieć firmy, w której nazwą nie może być nazwisko Forrester. Nick zgodził się na usunięcie zapisu o zakazie konkurencji.Przecież był już poruszany ten wątek, Nick wykupił markę Forrester Creations, ale Forrester to też nazwisko i ludzie je posiadający, mogą go sobie dowolnie używać. To tak, jakby ktoś kupił firmę Ubrania Kowalskiego, a wszyscy inni Kowalscy nie mogli już założyć firmy ze swoim nazwiskiem. Mam nadzieję, że przynajmniej tutaj scenarzyści będą logiczni.
Cieszę się, że Hope i RJ wrócili do domu. Oby scenarzyści doprowadzili wątek do końca, czyli sąd potwierdzi, że Brooke ma pełne prawa do opieki nad dziećmi. I, że Dorothy zakończy misję w tej sprawie.
Prawdę mówiąc Andy zginął śmiercią tragiczną i makabryczną. Brooke jest na szczęście bezpieczna. Mina Stephanie na końcu mówiła wszystko, kiedy czytała ten artykuł.
No i mamy "nową" Katie.
- Adex-fan Brooke
Co do dzisiejszych odcinków to miło widzieć powrót klasycznego wątku (chociaż w zasadzie on nie odchodzi nigdy) czyli historii miłości Brooke i Ridge'a - Katie znowu podsyca nadzieje Brooke a Ridge kocha dwie kobiety - tym razem Ashley jako kolejna drobna przeszkoda na drodze do przeznaczenia. 
-
Dawidek
- Administrator
Ridge prawie zawsze był w rozkroku pomiędzy dwoma kobietami.
Mam nadzieję, że Stephanie nie zepsuje tej uroczystości ślubnej, o ile dojdzie do ślubu.
Fajnie w drugim odcinku wyglądały dziś Katie i Felicia. Najbardziej się wyróżniała Stephanie, ewidentnie była pod kątem wyglądu szarą myszką.
Najbardziej mnie ciekawi teraz Ally. Domyślam się, że ona o ślubie wie, i zaakceptowała nowy związek ojca, bo nic nie wiadomo o jej protestach i krzywych minach. Zresztą, scenarzyści byli trochę niekonsekwentni. Thorne zwracał kilkakrotnie uwagę, że musi brać pod uwagę dobro córki, a nie pokazali tego, że z nią rozmawia o ożenku.
Myślałem, że Jackie będzie sekundować Donnie w "ślubnej intrydze", tymczasem o dziwo, ona jest bardzo sceptyczna i nie chce za bardzo wierzyć słowom Loganowej.
Mam nadzieję, że Stephanie nie zepsuje tej uroczystości ślubnej, o ile dojdzie do ślubu.
Fajnie w drugim odcinku wyglądały dziś Katie i Felicia. Najbardziej się wyróżniała Stephanie, ewidentnie była pod kątem wyglądu szarą myszką.
Najbardziej mnie ciekawi teraz Ally. Domyślam się, że ona o ślubie wie, i zaakceptowała nowy związek ojca, bo nic nie wiadomo o jej protestach i krzywych minach. Zresztą, scenarzyści byli trochę niekonsekwentni. Thorne zwracał kilkakrotnie uwagę, że musi brać pod uwagę dobro córki, a nie pokazali tego, że z nią rozmawia o ożenku.
Myślałem, że Jackie będzie sekundować Donnie w "ślubnej intrydze", tymczasem o dziwo, ona jest bardzo sceptyczna i nie chce za bardzo wierzyć słowom Loganowej.
Katie dobrze postąpiła, że powiedziała Thorne'owi czym kieruje się Donna wychodząc za niego. Dobrze też, że ślub został przerwany. Raczej nie popieram pary Donna/Thorne. Ogólnie Donna mnie wkurza z tą zemstą na Stephanie, której oczywiście też należy się jakaś kara za wszystkie złe uczynki.
Podobały mi się te odcinki koncertowe w tym tygodniu. Były takie "inne", w całkiem innej scenerii. Podobały mi się wszystkie piosenki, nawet te, które wykonywali przyjaciele Constantine'a.
Rick i Phoebe się rozstali. W końcu.
Ciekawe sceny także na dachu Cafe Russe. Andy całkiem oszalał, a początkowo sprawiał wrażenie sympatycznego, ale trochę nachalnego faceta. Nie zdążył wyjawić kto mu pomógł dotrzeć do Brooke. Jego śmierci nam nie pokazali na ekranie, ale można się domyśleć jak makabryczny to był widok. Dziwne, że Ridge nie był w jakimś szoku po tym...
Podobały mi się te odcinki koncertowe w tym tygodniu. Były takie "inne", w całkiem innej scenerii. Podobały mi się wszystkie piosenki, nawet te, które wykonywali przyjaciele Constantine'a.
Rick i Phoebe się rozstali. W końcu.
Ciekawe sceny także na dachu Cafe Russe. Andy całkiem oszalał, a początkowo sprawiał wrażenie sympatycznego, ale trochę nachalnego faceta. Nie zdążył wyjawić kto mu pomógł dotrzeć do Brooke. Jego śmierci nam nie pokazali na ekranie, ale można się domyśleć jak makabryczny to był widok. Dziwne, że Ridge nie był w jakimś szoku po tym...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Też mnie to cieszy. Byli strasznie nudną parą.DeaconFan pisze:Rick i Phoebe się rozstali. W końcu.
Cała ta sytuacja była dziwna. Andy'ego poraził prąd, a w następnej scenie już Ridge opowiadał Brooke o tym co się stało. W dodatku porucznik Baker tak od razu uwierzył Ridge'owi, który przecież dopiero co był oskarżony o zabójstwo. Ale to nawet lepiej, bo znów byśmy mieli wątek sprzed kilku miesięcy, czy nawet tygodni.DeaconFan pisze: Dziwne, że Ridge nie był w jakimś szoku po tym...
- Adex-fan Brooke
Bo był świadek - policjant na dachu.Tomala pisze:aker tak od razu uwierzył Ridge'owi