Tyle tutaj do opisywania, że nie wiadomo od czego zacząć
Przede wszystkim Edytka mnie pozdrowiła!!!

Pozdrowiła wszystkich fanów JOŚ, a w szczególności... przyszłorocznych ( w sensie już tegorocznych, licząc rok szkolny ) MATURZYSTÓW, czyli krótko mówiąc - MNIE

Też pozdrawiam Ciebie Edytko
Ale dzisiaj była jakaś smutna. Robi co może, żeby siebie promować, ale to wszystko jest już jakieś takie oklepane. Jej fryzury, miny, stroje i westchnienia, które serwuje nam od dwóch lat niestety nie robią już wrażenia
Edytka koniecznie musi znaleźć jakiś nowy pomysł na promocję swojej osoby!!!
Zdecydowanie 4 edycja JOŚ jest najgorszą
Zarówno pod względem wokalnym, jak i pod względem gwiazd.
Największe gwiazdy to Jola Fraszyńska (

), Ania Mucha i Jerzy Zielnik.
Później są przeróżne gwiazdki i gwiazdeczki, a na końcu osoby w ogóle nie znane
Możemy jedynie żałować, że w tej edycji nie ma Olgi Bończyk czy Kacpra Kuszewskiego, bo już mielibyśmy zwycięzcę...
Fajnie, że zmienili tego Jurora. Adam Sztaba to faktycznie jedna z najkompetentniejszych osób jeżeli chodzi o polski rynek muzyczny i doskonale sprawdził się w tej roli.
Fajnie, że Jury ocenia tak ostro, przynajmniej jest jakieś napięcie
Kasieńka z Krzysiem jak zawsze niezawodni
Zdecydowanie najlepsza para prowadzących w Polsce
Trochę już znudziły mi się te standardy Krzyśka: dziękujęęęęę, gratulujęęęęę, Kasia czeka
I już po pierwszym odcinku zapowiada się bardzo fajna atmosfera, mam nadzieję, że przynajmniej to będzie dobre w tej edycji!
Co o uczestnikach...
Jola Fraszńska

Ona była pijana
Nawet najlepsza aktorka nie potrafiłaby takiego czegoś zagrać. Musiała przed występem sobie coś wypić, do tego dołożył się stres, tropikalna temperatura i wyszło nam "Moooootyyyylem jestem"

Ślicznie Jolu

Ma ona piękny głos, jeżeli tylko będzie ćwiczyła, to wróżę jej sukces

A dzisiejszy występ, to był taki żarcik, mam nadzieję, ze więcej się nie powtórzy
Kolejne pozytywne wrażenie - Monika Mrozowska, czyli Majka z Rodziny zastępczej. Ela walnęła tekst, że jej nie zna, ale przecież każdy chociaż raz w życiu oglądał Rodzinę zastępczą!

Ma Monika, ach Monika (

) kawał głosu!!!
Ola Szwed - to skubana. Jest łada, fajnie gra, znakomicie tańczy na lodzie, a teraz pokazała, że te jej piersi to nie tylko wyglądają, ale i wydają dźwięki ( a skoro o piersiach mowa, to Cichopkowa stojąc koło Muchy z narysowanymi wielkimi cyckami na bluzce złapała się za swoje i powiedziała coś w stylu, że do tej pory ona była tutaj bezkonkurencyjna

). Zdecydowanie pozytywne zaskoczenie, jeżeli chodzi o głos.
Tak samo jak Karola Nowakowska i Galica, też mają głos, coś jak Monika Dryl edycję wcześniej

Tylko co z niech za gwiazdy
Żora - również miłe zaskoczenie. Ma fajny ciepły głos, fajnie tańczy, ogólnie nie da się go nie lubić.
Widziałem tylko Kawałek występu Kawalca, ale zaliczył wtopę. Odkąd przez niego z TzG odpadła Helenka Vondrackova strasznie go nie lubię, ale wiem, że on umie śpiewać. Niestety nie popisał się, podobnie jak Tomasz Stockinger. Ten też ma głos, ale nie do tych przeciągańńńńńńńń

Śmiesznie się tego słuchało. I tylko na każdym kroku potwierdza, że straszny z niego babiarz

Aż nie pasuje takiemu staruchowi
Podobał mi się Jerzy Zielnik, czyli nasza męska Szapołowska

Przy nim Edzia próbowała się jakoś promować, nawet wstała, ale jakoś nie zrobiło to na mnie wrażenia. Przypomina on Piotra Polka, ale nie ma takiego głosu, może po parunastu treningach...
Ale aranż utworu niewiarogodny
Najlepsi nauczyciele śpiewu w Polsce robili mu za podkład, to faktycznie świadczy o nim, jako o Wielkiej Gwieździe
Romanowska ( Matko, jaka klucha

) i Chamski umieją śpiewać, ale żadnego wrażenia nie zrobili. Niech lepiej spadają do tego Buffona, czy skąd tam są...
Alżbetka nie śpiewała aż tak najgorzej, niech tak zostanie. Jako Czeszka może w kocu zaśpiewałaby Malowanego Dzbanka...
Łukasz to już kompletna porażka, każdy z NAS zaśpiewałby lepiej od niego. Miałem wrażenie, że on śpiewał nosem
Niech Adam z Klanu wylatuje jak najszybciej!!!
I Muszka
Boys, boys, boys i... cycki

"Razem!!" Jej nie nadepnął na ucho słoń, tylko całe stado bizonów

Ale przynajmniej na twarzy wyglądała zjawiskowo i mamy przy niej żart na wyższym poziomie

Od niej bije dokładnie to samo co od Wojewódzkiego, czyli do widzów "haha", a w oczach wyrafinowanie i pogarda.
Mam nadzieję, że Muszka zajdzie jak najdalej, trzymam za nią kciuki.
Za tydzień usłyszymy w większości dziwne piosenki, niestety
Oglądałem końcówkę Fortu i wyglądało to na dosyć ciekawy i dobrze zrealizowany program.
Mam nadzieję, że w wakacje będą powtórki, z chęcią obejrzę
Ranking Gwiazd. I tutaj dosyć mieszane uczucia. Oczywiście są tam największe Gwiazdy jakie tylko kiedykolwiek gdzieś były, ale formuła tego programu trochę dziwna. Może dlatego, że program nie jest na żywo i o dosyć dziwnej porze.
Mogliby go dać we czwartek wieczorem...
Oczywiście za największą z największych robi tam Edytka. Wtrąca się we wszystko, robi głupie minki itd.
Nie wiem co mam o tym programie pisać, jest ona bardzo specyficzny i albo się komuś spodobał, abo nie, raczej nie ma tu większej dyskusji. Oczywiście będę go oglądał dalej, a jakże inaczej...