Post autor: Goku »

Anime "Cowboy Bebop" oglądałem już trzy razy-raz na Hyperze i dwa razy na TVP Kultura :wink:...Obecnie nie oglądam żadnego Anime :wink:...

Post autor: GL Forever »

Oglądał ktoś japoński serial animowany sazae-san ? Podobno najdłuższy serial animowany na świecie :zeby: Leci od 1969 roku :zeby:

Post autor: Marek Forrester »

Obecnie żadnego anime ale swojego czasu to "Dragon Ball", "Sailor Moon" i "Kamikaze Kaitou Jeanne!".
Nobody does it better

Post autor: plaska »

Juz jakis czas temu sie bawilam: http://www.youtube.com/watch?v=dPWfhVCXQCU
krowa i kurczak! :]
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl

Och, nie.Sazae-san nie jest chyba najdłuższa bajką na świecie. No, ale i tak leci długo i jest bardzo popularną bajką w Japoni :zeby: Średnia popualrnośc utrzymywała się chyba przez wiele lat na poziomie 25 % udziałach w widowni czy jakoś tak.CHyba wciąż ma średnią ogląalność na poziomie 25 % całego kraju.

[ Dodano: 2007-02-15, 17:01 ]
Obecnie moja ulubiona bajka, to japońskie anime Doraemon :zeby: Kocham to. Szkoda, że leci tylko raz w tygodniu :cry:

Post autor: Primok »

Od 5 marca The Simpsons w Canal+ codziennie o 20.10 - najpierw 3 pierwsze sezony :shock: , później od razu najnowsze sezony 17 i 18 :shock: :shock: .

Post autor: Adex-fan Brooke »

Simpsonowie są super, oglądam często na czeskiej tv -właśnie teraz chyba dają tam pierwsze odcinki znowu. Czy na Canal+ jest dubbing? Bez dubbingu to bez sesnu, zbyt dużo fajnych tekstów pada szybko.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Dali by u nas Doraemona. Ta bajka jest taka słodka ::jezyk:: Mam dziwne wrażenie, że to kiedyś leciało na Polsacie :lol:
compek
compek

Post autor: compek »

Adex-fan Brooke pisze:Simpsonowie są super, oglądam często na czeskiej tv -właśnie teraz chyba dają tam pierwsze odcinki znowu. Czy na Canal+ jest dubbing? Bez dubbingu to bez sesnu, zbyt dużo fajnych tekstów pada szybko.
Na C+ leci z lektorem.

Post autor: Abec »

Łał, pamiętasz mniej-więcej ktom kogo gra? I o czym dziś był odcinek?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
compek
compek

Post autor: compek »

Trudno po głosie określić kto podkłada czyj głos.
Dziś był odcinek o tym jak Bart oszukiwał na teście IQ i przenieśli go do szkoły dla geniuszy.

Post autor: mailo »

Ogladal ktos SpongeBOb SquarePants czy jakos tak. To taka bajka o gábce hehe. Smieszna

Post autor: Goku »

mailo pisze:Ogladal ktos SpongeBOb SquarePants czy jakos tak. To taka bajka o gábce hehe. Smieszna
Ja oglądałem kiedyś po niemiecku na "Super RTL" kilkanaście odcinków ale bardzo mało z tego rozumiałem ;)...Ta rozgwiazda jest świetna :D

Post autor: Marek Forrester »

Często oglądam South Park na ComedyCentral ::jezyk:: Te dzieciaki są boskie i to ciągłe "Zabili Kennego, wy dranie!" ::loll::
Wczoraj na Mtv leciała kreskówka ala reality show, było zabawne ale przepełnione sexem.
Nobody does it better

Podoba mi się czołówka Sazae-san ::jezyk:: ale właściwie głównie ta piosenka. Od '69 roku piosenka w sumie mocno się nie zmieniła, choć widać różnice między pierwszą czołówką a tąhttp://www.youtube.com/watch?v=AZUmhH61VEE
ODPOWIEDZ