All my children

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Basienka

Post autor: Basienka »

wiem co to za postać przeczytałam wszystkie 15 str. tego tematu. ;p.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Basienka pisze:wiem co to za postać przeczytałam wszystkie 15 str. tego tematu. ;p.
Desperatka. 8)

Nie wrócę raczej do AMC, ale Bolly, planuję wrócić do ATWT, bo są wakacje, dlatego nie wykluczam pogawędki. 8)

Liason-fanko, you piss me off. :twisted: :mrgreen: ::jezyk::
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Thorne pisze:Liason-fanko, you piss me off. :twisted: :mrgreen: ::jezyk::
Jejku jakie mocne slowa :D A to niby dlaczego??? :D
Awatar użytkownika
Thorne

Liason-fanka pisze:
To żartobliwie powiedziane. Odwołuję, bo pojawiłaś się na forum i napisałaś coś w temacie o GH,hehe. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Thorne pisze:
Liason-fanka pisze:
To żartobliwie powiedziane. Odwołuję, bo pojawiłaś się na forum i napisałaś coś w temacie o GH,hehe. :mrgreen:
No ba! Jakze bym miala nie pisac w temacie o mojej ukochanej soapce? :D Fajnie, ze znowu w tym temacie zaczelo sie cos dziac :)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jakoż iż jestem fanem tej soapki to znalazłem kilka scen wartch obejżenia

Tutaj tornado z 1994r. kolejne czeka nas już wkrótce (m.i.żyrandol spada na Marię podczas tornada, występuje tam Winsor Harmon nasz Thorne)
http://www.youtube.com/watch?v=HzQwxCvkayI
http://www.youtube.com/watch?v=jNOs_B71BlQ
Tutaj moim zdaniem najlepsza scena ze wszystkich jakie do tej pory widziałem w operach
Bójka Kendal i Grenlee w sądzie
http://www.youtube.com/watch?v=2i4Zv0pCkPU

Kolejne bójki, ale mniej efektowne i tu wrecz śmieszne, druga w sukniach ślubnych
http://www.youtube.com/watch?v=tFiwfm3imJw
http://www.youtube.com/watch?v=annrcIyI ... re=related

Orginal Greenlee returns promo ze stycznia
http://www.youtube.com/watch?v=o2ESQ1x3 ... re=related

Polecam te filmiki :wink: Jutro już oglądam 10 lipiec. Annie już zabiła psychopate Richie'ego.Wogóle bardzo podoba mi się w serialu agrumentowanie dwóch stron w kłótniach/dyskusjach i wracanie do przeszłosci i to odległej w rozmowach , wypominanie itp
Zaraz dojdę do pojawienia się nowego Peteya z legendarnej rodziny Cortlandów, no i ojca Sama(Mario Van Peebles), którego gra sam Melvin Van Peebles już 76.letni. No a wkrótce Beth Ethlers z Gl, która stworzy razem z nowym Jake'm supercouple.Aktorzy tworzyli superparę w GL przenieśli się do AMC grają innych bohaterów i też mają stworyc superparę ciekawe co z tego wyjdzie
A Jake'a bardzo polubiłem, świetnie się przekomarza z Greens, nawet można powiedziac, ze jest z jedna z mooich ulubionych postaci
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Thorne

Tkk_Bolly, mocny jesteś z tymi soapkami. :zeby: Szkoda,że nie śledzisz GH! :cry: :cry: Ale odwołuję Cię do moich i Liason-fanki postów w temacie o GH! :D
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Kiedy w AMC wygasa kontrakt Bobbie Eakes :idea:
Tkk_Bolly

Obrazek
W wieku 90. lat zmarła Eileen Herlie :cry: , znana ze swoje roli Myrtle Fargate, którą grała od 1976 roku po dziś dzień . Ją miałem przez jakiś czas w avaterze. Myrtle jak chodzą plotki prawdopodobnie zginie podczas tornada.Akorka podobno z powodu złego stanu zdrowia , chciała uśmiercic swoją postac za swojego życia,wiec jeszcze na jakies sceny mozemy liczyc. Obok niej pożegnany już napewno Babe, która zginie chronią swojego syna ( córrka Krystal (Bobbie Eakes) i była żona, a aktualna narzecona JR(Jacob Young)
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ło matko, dzisiaj 10 tysięczny odcinek AMC. Na pewno go obejrzę! Teraz to już w ogóle Moda na sukces wydaje się jakimś zupełnym dzieckiem przy reszcie soap oper. ::jezyk::

Gratuluję serialowi 10 tysięcznego odcinka! ::jezyk:: :zeby:

Czy ktoś wie, co się wydarzy w ten jubileusz ? A może nic się nie wydarzy ? :roll:

Pozdrawiam. :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Jubileuszowy odcinek nie przyniósł nic ciekawego. Ostatnie odcinki są ciekawe. Faktycznie potwierdza się powiedzenie, że "złego (w serialach daytime) diabli nie biorą" a już na pewno nie Ericę Kane, która oczywiście, obronną ręką wyszła z postrzału. Ciekawe sceny są teraz z Annie - kto by pomyślał, że psychika zacznie jej płatać aż takie figle. Nudą powiewa ze strony Bianki i Reese - mimo, że Tamara Braun jak zawsze gra genialnie, to wątek jej lesbijskiego związku z Biancą jest już nudny i nie wnosi nic ciekawego. Mniemam, że akcja rozwinie się dopiero wtedy kiedy ze śpiączki obudzi się Kendall i dowie się, że ojcem dziecka Bianki jest Zach. Greenlee natomiast zaczyna mi powoli grać na nerwach. Pomijam fakt, że jest w prawie każdym odcinku, to jej uganianie się za Ryan'em też jest żałosne. W sumie nikt nie pozwala Ryan'owi samemu wziąść sprawy w swoje ręce, tylko każdy mu miesza.
Słyszałem plotkę, że wraz odejściem Greenlee na wiosnę, ożyje Leo - oczywiście jako recast.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Mnie Greenlee tez ostatnio zaczyna wkurzac. Podobala mi sie jak byla z Aidanem, ale teraz jak sie znowu ugania za Ryanem to juz jakos tak mi sie nie podoba ten watek. No i w ogole wskrzeszenie Leo jak Greenlee juz nie bedzie to tez bez sensu. I w sumie jak Greenlee ma sie teraz tak zachowywac to w ogole, zeby Rebecca odeszla...
Ryan Lavery

Same dobre wieści:

Greenlee zginie :!: :!: :!: Obrazek Już wszędzie potwierdzona jest ta wiadomość. Jednym słowem to określę - nareszcie!
Bianca (Eden Riegel) też odchodzi. Mam nadzieję, że po to by nakręcić drugi sezon jej własnej produkcji "Imaginary Bitches". :)

Natomiast na soaps.com napisali, że w zeszłym tygodniu trzy gwiazdy i gwiazdki "Passions" ubiegały się na castingu o rolę tajemniczej "Hillary" - brunetki przed trzydziestką. Były to: Heidi Mueller, Lindsay Hartley i Danica Stewart.

W dodatku ma być kolejny cross-over z OLTL kiedy to Marcie i Michael zaadoptują dziecko Amandy. Tak czytałem, ale nie jestem w stanie powiedzieć czy to nie spekulacja.

Tuesday February 3:
David spots JR and Amanda with Kathy and manipulates the situation.
Aidan learns more about Dr. Sinclair.
David asks Krystal to marry him!
Ryan tries to make Greenlee feel better.Obrazek
Opal reads Greenlee future again.

Wednesday February 4:
Kendall doesn't like Zach's relationship with Reese. :roll:
Frankie helps Amanda.

Thursday February 5:
Kendall tries to get rid of Binks* and Reese!
Jesse, Tad and Jake work together against David.
David tries to manipulate Amanda.
Rebecca's time in Pine Valley is short. Read about actress Laura Bonnarrigo talks about the character in this Soaps.com Q&A!

Friday February 6:
Greenlee has more bad feelings about her upcoming wedding. (i dobrze :twisted: )
Aidan tries to figure out Sinclair's connection to Richie.
Krystal believes Jesse is setting David up.

The Week of February 9:

Monday February 9:
Aidan confides in Ryan.

Tuesday February 10:
Krystal agrees to keep Tad's secret from David!

Coming Up

Krystal struggles with her addiction to David's pills!

Kendall wakes up - with a few secrets of her own!

Ryan and Greenlee and Reese and Bianca are set to head down the aisle - but one wedding won't happen!

Expect to see another side of Ryan. Head writer Charles Pratt, Jr. says he wants to see Ryan become a man of action!

Annie and Aidan get romantic!

David's actions have some surprising consequences. Could David be headed for redemption?

Jack and Erica face their future.

Taylor and Brot try to rebuild their life together.

Expect to see a lot more of the Martin family! Head writer Charles Pratt, Jr. says Tad is headed to the forefront of Pine Valley, along with brother Jake!

The battle for Fusion is heating up - Kendall's back but Erica is in charge and Adam is a silent partner. Who will win control of the company?

Dr. Sinclair has a surprising connection to Pine Valley.

*Binks to Bianca
Tkk_Bolly

Ryan Lavery pisze: Opal reads Greenlee future again.
Opal jest świetna i tu taki element fanastyki, przepowiedziała śmierc Richie'mu też, z czasów jak ja oglądałem , a to były blisko 2 lata.
A teraz Myrtle nie żyje , aktorka ja grająca i postac.James Mitchell grjający Palmera ledwo żyjący w jakims rodzinnym mieście i na planie się prędko nie pojawi.Jedynie Ray MacDonnell czyli Joe się pojawia nawet chyba miał ostatnio wątek z Davidem o przejęcie szpitala, a on sam mógł przejsc już na emeryturę, ale niewiem jak to wzsztko się potoczyło.
Green tolerowałem, pisałem , że Budig lepsza w tej roli, szkoda, że odchodzi
Kiedys na pewno wrócę do oglądania, ale jeszcze nie teraz
Ryan Lavery

Bolly, ja z tych starszych aktorów, to naprawdę niewielu kojarzę. Palmera i Opal oczywiście :) Opal jest po prostu cudowna. Widziałeś odcinki, w których Dixie jako duch objawiła się Adamowi a Opal przyszła badać otoczenie czy jest w nim jakaś obca dusza? Boskie!! Cudowna postać i aktorka.

Rebecci nie zaakceptowałem po powrocie. Z początku myślałem, że zastosują motyw z OLTL, kiedy ogłoszono jej powrót, i że Budig wróci do serialu ale w świeżej roli a tu po chamsku potraktowano Sabine Singh i za to już Budig na wstępie miała dla mnie minusa. Potem po prostu postać zrobiła się nudna. To było do przewidzenia w zasadzie, że wpakują ją w romans z Ryanem na nowo, tylko szkoda, że kosztem kilkumiesięcznego odgrzanego kotleta (jakim jest Ryan i Greens) z Annie zrobiono psychopatkę i morderczynię.
Teraz w głównej mierze oglądam dla Dr. Sinclair (bo to aktorka z Passions) i Kendall. Chociaż samo rozbicie wątku Bianki i Reese jest dziwne. Nie uprzedzam się, bo trójkąt Kendall/Zach/Reese może być super, ale mimo wszystko jakoś tak dziwnie to się robi..

Mimo wszystko odcinki są super, akcja fajna i właśnie pracuję nad "pewną osobą" żeby ją wkręcić w ten serial. :)
ODPOWIEDZ