Kocham Magdę Mołek
Szymon Majewski Show
Świetny był dziś SMS.
Mołek powinna częściej występować w tym programie, nadaje się.
Zostawili mój ulubiony fotel.
Fajni goście u studio, świetne tematy Szymek poruszał i super prezenty.
Rozmowy w tłoku (mołku) to już klasa sama w sobie. Tylko ta aktorka grająca Jolę taka trochę niepodobna i zdaje się, że głos też ma niepodobny, choć mało słyszałam wypowiedzi prawdziwej Joli. No ale koń świetny. Już nie mogę doczekać się konfrontacji Joli i Dody w realu.
Zostawili mój ulubiony fotel.
Fajni goście u studio, świetne tematy Szymek poruszał i super prezenty.
Rozmowy w tłoku (mołku) to już klasa sama w sobie. Tylko ta aktorka grająca Jolę taka trochę niepodobna i zdaje się, że głos też ma niepodobny, choć mało słyszałam wypowiedzi prawdziwej Joli. No ale koń świetny. Już nie mogę doczekać się konfrontacji Joli i Dody w realu.
Moim zdaniem nie nadaje sięBeja pisze: Mołek powinna częściej występować w tym programie, nadaje się.
A jest planowane ich spotkanieBeja pisze:Już nie mogę doczekać się konfrontacji Joli i Dody w realu.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
OOO nic o tym nie wiedziałem , ciekawe ciekawe ,Beja pisze:No przecież spotkają się w GTnL!Robi pisze:A jest planowane ich spotkanie
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Ten program staje się beznadziejny. Oglądam go już tylko dla pani Basi, która jest śmieszna sama w sobie. Oglądając wczorajszy odcienek WOGÓLE się nie śmiałem. Rozmowy w tłoku są coraz gorsze, materiały w końca nie widać też. I w dodatku są tylko 2 flimiki a kiedyś były 3. Figo fago wczoraj chyba nie było ale to też nie jest wogóle śmieszne. I na początku to co pokazuje Szymon, jak wczoraj ta szafa też wogóle nie jest śmieszne. Jeśli TVN nie zakończy tego programu po tym sezonie to chyba przestanę go oglądać.
A ja wręcz przeciwnieTomala pisze:Oglądając wczorajszy odcienek WOGÓLE się nie śmiałem
Wczorajszy odcinek był jednym z najlepszych w całej historii Szymona.
Jak widzę Kasieńkę, to już mam uśmiech od ucha do ucha
Tworzą z Hakielem świetną parę.
A w zeszłym tygodniu w SMS była Edyta Górniak, ale odcinek był taki sobie.
Głównie Herbusiowa wszystko psuła, która próbowała naśladować Edytkę, ale jakoś marnie jej to wychodziło
- Adex-fan Brooke
Niestety, ale teraz każdy odcinek jest coraz gorszy, nawet Rozmowy w tłoku są jakieś głupie, udane były jeszcze w miarę te z Jolką a teraz z Beger Janda? Kto o nich obecnie mówi? Powinien parodiowac coś na czasie, fajne dawniej też były te piosenki polityków na koniec, poza tym tym razem miał beznadziejnych gości, próbuje by coś było śmiesznie a wychodzi nędznie, Baśka przezabawna osoba też wypada tam sztucznie, wszystko coraz bardziej ograne i jeszcze ponownie był Ąckim
Dobrze że chociaż nie było Figo i Fago bo to dobre na raz było, potem to już raczej wyszło jakieś naśmiewanie się z niektórych gejów. Mam nadzieję że weźmie się za ten program bo inaczej go zdejmą z anteny pewnie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Piosenka rzeczywiście była akurat fajna. Zgadzam się z Adexem. Ten program jest coraz gorszy. Chociaż ten odcinek w stosunku do poprzedniego tygodnia był lepszy. A Baśka w tym odcinku rzeczywiście była sztuczna. Końca nie widać, już prawie wcale nie jest śmieszne. A w Rozmowach w tłoku, śmiałem się jedynie z tekstu:
"-Jando, oburz się!
- O Boże!"
"-Jando, oburz się!
- O Boże!"
Tutaj jest ta piosenka http://www.plejada.pl/58437,2,tylko_u_n ... y#autoplay
Teksty "Jesteś pusta, jak kapusta" i "głupia pindo, lafiryndo" wygrywają
A już wkrótce u Szymona gościem będzie... Violetta Villas
Już miała umierać, a tu proszę, jak odskakuje wszystkie show po kolei
Teksty "Jesteś pusta, jak kapusta" i "głupia pindo, lafiryndo" wygrywają
A już wkrótce u Szymona gościem będzie... Violetta Villas
Już miała umierać, a tu proszę, jak odskakuje wszystkie show po kolei
Wreszcie dzisiaj u Szymona było dość fajnie
Ostatni odcinek z Violettą Villas był nudny jak flaki z olejem
Jakaś wybredna, stara i zdepresjonowana piosenkarka wcale nie nadaje się do takiego programu.
I nie było "Końca nie widać"
Dzisiejsze rzomowy w tłoku, znowu nie na czasie
Komu teraz potrzebny jest Cimoszewicz czy Cejrowski
Lepiej pokazaliby np. Kaczyńskiego, Tuska, Dodę lub Hojarską
Ostatni odcinek z Violettą Villas był nudny jak flaki z olejem
Jakaś wybredna, stara i zdepresjonowana piosenkarka wcale nie nadaje się do takiego programu.
I nie było "Końca nie widać"
Dzisiejsze rzomowy w tłoku, znowu nie na czasie
Lepiej pokazaliby np. Kaczyńskiego, Tuska, Dodę lub Hojarską