Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Ale to już pewne, ze jurorką będzie Fraszyńska?
Na 99,9% tak. :mrgreen: Będzie śmiesznie w tej edycji.... :mrgreen:
Awatar użytkownika
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

I kto jeszcze? Przepraszam, nie śledzę, słyszałem tylko o ostrych zmianach...
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

misiek12345 pisze:I kto jeszcze? Przepraszam, nie śledzę, słyszałem tylko o ostrych zmianach...
Prowadzący:
Natasza Urbańska i Piotr Gąsowski

Jury:
Iwona Pavlović, Janusz Józefowicz, Jolanta Fraszyńska i Piotr Galiński
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

I jak tam po Tańcu z gwiazdami - oglądałem początek i muszę stwierdzić, że Urbańska strasznie sztywna :roll: Widziałem taniec Bułecki, Billa i jakiegoś chłopaka z Na Wspólnej - nie znam tej gwiazdy :P Fraszyńska jest właściwie tylko po to, by dawać 10, ale pozytywna :lol: Później przełączyłem na Czas Honoru, bo dalsze oglądanie było niestrawne. Kto odpadł? :)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Heh, zapomniałem o TzG, a to dlatego, że oglądałem MBTM na Polsacie, który przesunęli teraz z soboty na niedzielę. :wink:
Ciekaw jestem bardzo jak tańczył Bill z SMS. :mrgreen:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Bill dostał dobre oceny - bo aż 38 punktów :)
A po jego tańcu już nie oglądałem, bo nudziły mnie ciągłe wrzaski Fraszyńskiej i naciągane miny Urbańskiej :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan

A odpadł Zbigniew Urbański, czyli jak ktoś nie kojarzy - były mąż Skrzyneckiej. :wink:
Sprawdzałem na Wikipedii.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Ja oglądałam wczoraj ;)
Kuszewski wypadł chyba najlepiej ze wszystkich, ale Billa też nie da się nie lubić :P reszta słaba i nudna...
Urbańska była strasznie zestresowana, to było widać ;)
Miałam wrażenie jakby Pavlović i Galiński czuli się i zgrywali takich starych wyjadaczy przy Fraszyńskiej i Józefowiczu :P to było takie trochę śmieszne :P
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ja też oglądałam :wink:
Ciekawiły mnie te zmiany ::jezyk::

Po pierwszym odcinku stwierdzam, że Natasza na razie słabo sobie radzi (mówi tak wolno, jakby tłumaczyła coś małemu dziecku i wciąż czyta z kartki - mogła się lepiej przygotować). Szkoda Kasi Skrzyneckiej, która była dużo bardziej naturalna ::ok:: :(

Józefowicz póki co mi nie przeszkadza, bo JESZCZE nie gwiazdorzy i nie zachowuje się bufonowato ::jezyk::
Fraszyńskajest tam byle zapełnić dziurę w jury i mówi, byle tylko cokolwiek powiedzieć ::plask wczolo: ::jezyk::
Chwała, że Pavlović i Galiński wciąż są wśród jurorów ::jezyk::

Zmiany więc jak na razie są dla mnie na minus, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia ::jezyk::

Z tańczących gwiazd najbardziej podobał mi się Kacper Kuszewski (super się rusza!) i Bill :: bow ::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie sądziłem , że do tego dojdzie ale....
Chciałem publicznie "przeprosić" Annę Popek, Paulinę Sykut, Patrycję Kazadi, Kingę Rusin, Katarzynę Skrzynecką i inne prowadzące różne programy, show, które kiedyś uznawałem za drętwe, sztuczne, nieprzygotowane, czy mało wyluzowane. To co zrobiła wczoraj Urbańska pobiło wszystkie te panie na głowę. Spięta, nienaturalna, brak dystansu do siebie, uczestników, w ogóle do całego tego programu, mówiła jakby zapowiadała "Wieczorynkę" na TVP (jak zauważyła kimberli 1990 jakby do małych dzieci), powtarza ciągle to samo, czytała z kartki, robiła niezręczne, długie pauzy.... szok po prostu. Nie wiem do czego to porównać - chyba jedynie do jakiejś przypadkowej dziewczyny wziętej z ulicy, która jest tylko ładna a nie wie co się wokół niej dzieje. Nawet się nie mogłem skupić na występach, bo tylko czekałem, aż pokażą Urbanską i będzie się można z niej pośmiać :lol:
Awatar użytkownika
DeaconFan

To z Nataszą aż taka masakra? :lol: Kurczę, szkoda, że tego nie widziałem...
Awatar użytkownika
Mareczek

Tragedia DeaconFanie, tragedia :roll:
Tak jak napisałem na początku - jakby się bała mówić i była strasznie nienaturalna :| Zupełnie jak nie ona :roll:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Urbańska w ogóle nie poradziła sobie z prowadzeniem show. Aż dziw w sumie bierze, bo ona jest utalentowana i myślałem, że się sprawdzi. No, ale może dalej będzie lepiej. Nie od razu Kraków zbudowano. Kibicuję Weronice Marczuk. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja oczywiście Martusi :serce:
Grisza

Post autor: Grisza »

Ja oglądałem 5 przez 10 ale w niedzielę teraz muszę oglądać. Widziałem jak Natasza zamulała i była ciężka nie podobało mi się to choć byłem widzem przez 5 minut i powiem że Szpak trochę się błaźni w tym programie. Choreografia jest robiona tak aby Michał się nie przemęczył lub wywrócił
Grisza :)
ODPOWIEDZ