"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może jest szansa że i stara godzina wróci, trzeba pisać do nich nim ułożą ramówkę wiosenną.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

W poniedziałek 6 stycznia 2014 brak odcinka z powodu Święta Trzech Króli.

http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0106_T1D.txt
cmk

Post autor: cmk »

W poniedziałek 13.01 zamiast MnS - Galeria. Czyżby więc poniedziałki bez MnS? ? ?

Nie mam już ochoty nawet komentować.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Oby nie to by było totalne przegięcie ;/
Awatar użytkownika
bosskicinu

Obawiam się że to niestety będzie prawda że poniedziałki będą bez Mody ;/ Myślę że na 1 dzień nie wstawiali by tamtego serialu. No i lipa bo w takim razie nową czołówkę jesienią dopiero zobaczymy ;/ To co znowu będziemy pisać protesty do TVP ?
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Przecież powtórki Galerii miały być o 15.15:roll: Żenada ::kwasny:: Co ta TVP odwala, to brak słów.
Awatar użytkownika
bosskicinu

A miało być tak pięknie ;/ Coś trzeba działać z tym tak być nie może
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Faktycznie, w "Programie dla prasy" pisze o "Galerii" o 14.25. Czekam na nowe odcinki serialu z niecierpliwością, ale emisja, a w szczególności powtórkowa nie powinna się odbyć kosztem "MnS"! TVP działa tu niekonsekwentnie i mocno miesza. Właśnie mi ręce opadły. :?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podobno a piątki zamiast poniedziałków mają być odcinki?! Co to za koszmarne zamieszanie?! Moja babcia już dawno się pogubiła i nie ogląda.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Odpowiedź TVP w sprawie MNS po Nowym Roku ::kwasny::
MnS będzie emitowana 4 razy w tygodniu - od wtorku do piątku i powtórki rano w sobotę i niedzielę, jak do tej pory.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

No i było się cieszyć piątkowym odcinkiem? :lol: :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

B@r pisze:No i było się cieszyć piątkowym odcinkiem? :lol: :roll:
Oni tak specjalnie wzbudzili nadzieję, żeby potem szybko ją zmienić w rozczarowanie :lol: Lubią drażnić ludzi najwyraźniej :lol:
Awatar użytkownika
bosskicinu

Szczerze mówiąc to ja byłem bardzo ucieszony z tego powodu z resztą tak jak inni fani zapewne i nawet zacząłem odliczać ile odcinków wyemitują do czerwca..... no ale nie ma tak pięknie musieli z poniedziałków zrezygnować ;/ Więc jaki sens miała ta zamiana ? Po co dawali wszystkim głupią nadzieję ? Aż szkoda tego komentować poprostu. A jeszcze na domiar złego w lutym w piątki przecież skoki narciarskie są więc się nie zdziwię jak z parę razy będzie brak odcinka z powodu skoków ;/ Jeżeli takim marnym tempem będziemy iść to rok 2011 u nas się zacznie ledwo przed przerwą wakacyjną ........
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

W lutym jest jeszcze olimpiada, wcale sie nie zdziwie jak przez 2 tygodnie MNS po prostu nie będzie gdyż transmisje się pokrywają. Jeszcze raz wykonam taką teoretyczną rozpiskę jak to może wyglądać.
Awatar użytkownika
bosskicinu

No raczej nie powinni tego zrobić gdyż jak popatrzyłem to Moda wedle godzin ma przepaść 3 razy wciągu całej olimpiady
ODPOWIEDZ