All my children

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ryan Lavery pisze:Bolly, ja z tych starszych aktorów, to naprawdę niewielu kojarzę. Palmera i Opal oczywiście :) Opal jest po prostu cudowna. Widziałeś odcinki, w których Dixie jako duch objawiła się Adamowi a Opal przyszła badać otoczenie czy jest w nim jakaś obca dusza? Boskie!! Cudowna postać i aktorka.
Pewnie, że pamiętam :P Jak Adam wyzywał na Dixie, a Opal myślała, że to na nią , bo duchu Dixie nie widziała i na końcu się obraziła i wyszła ::cojest:: Chociaż zresztą Opal i Adam nigdy się nie lubieli. Pamiętam, że tylko raz się zawiodłem na Opal, jak bodajże Erica jej powiedziała, jak chcą się pozbyc Greenlee ( już nie pamiętam czy o Zachu, który wrabiał Greenlee w macierzyństwo Spike'a czy o Kendal, która wrobiła Geenlee, że ta niby chce porwac Spike'a) I liczylem wtedy , że Opal interweniuje a ona nic nie zrobiła.No bo niby Erica i Opal to odwieczne przyjaciółki, ale wtedy byłem fanem Greens.
Jak oglądałem bardzo mnie zmęczył sześciokąt
Zach/Kendal/Green/Aiden/Ryan/Annie i teraz widzę, że raczej jest podobnie tylko doszły Bianca i Reese.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Cichy

Post autor: Cichy »

Jsaką role w tej sopce grała Sarah Michelle Gellar? Była to pozytywna postac czy negatywna?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

cichy pisze:Jsaką role w tej sopce grała Sarah Michelle Gellar? Była to pozytywna postac czy negatywna?
Wtedy kiedy jeszcze grała SMG była negatywna - tzn. intrygantka straszna, ale nie zabiła nikogo. :)

[ Dodano: 2009-02-10, 19:34 ]
Ja już świętuję. :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Czy ktoś mógłby napisać co się dzieje teraz z Krystal graną przez Bobbie Eakes? :) Czy to prawda, że serial w bliskiej przyszłości może zniknąć z anteny?
Tkk_Bolly

Joe pisze:Czy to prawda, że serial w bliskiej przyszłości może zniknąć z anteny?
Według moich informacji nie, ale Ryan pewnie zaraz napisze, że tak :P Już serialu nie oglądam 2 lata, wiec tez chciałbym pobieżnie wiedziec co się dzieje
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Amanda Baker (Babe) wróci jako.. duch :roll: na kilka odcinków w maju, informuje SOAPnet:

Obrazek
She'll visit JR, who lord knows is going to need a visit by a friendly face at that point (trust us). But what will ghost Babe have to say about her sister, Marissa, and the other big secret her mama Krystal is keeping?
kamilabuziaczek

Post autor: kamilabuziaczek »

Czy ktoś mógby opisać mi krótko role Iana Buchmana ?.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Bardzo ciekawe wątki są teraz w AMC :D
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=0yHeG95G ... annel_page
Polecam oglądać odcinki, ja zerknę jak znajdę czas - warto :mrgreen:
Tkk_Bolly

Zaprzestałem oglądac AMC rok temu po śmierci aktorki Eileen Herlie, która w serialu gościła przez 32 lata, później uśmiercili też jej bohaterkę Myrtle, nastepnie Stuarta. Stuart był takim pozytywnym akcentem serialu, zawsze uśmiechnięty, służący dobrą radę i był przez 25 lat w serialu i uśmiercac go tylko dla tego wątku to pomyłka. I okaże się pewnie, że to jego żona Marion Colby Chander go zabiła, bo też ją wyrzucili, a grała od 1983 roku i lada moment ostatnie sceny z nią (opuści serial, strzelając do kogoś przez pomyłkę, chyba tak wyczytałem na jednym z portali) Szkoda, że tak traktują weteranów.
Oczywiście Stuarta grał, ten sam aktor, który gra Adama do tej pory, ale z postacią ludzie się zżyli
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Mareczek

Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Haha! :lol: Moja znajoma ma ratlerka i jak wszyscy śpiewają to też wyje jak ten w filmie. :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Właśnie przeczytałem, że Małgorzata Zajączkowska grała w AMC Corvine Lang :shock:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zajączkowska w amerykańskie operze mydlanej? :shock:
Napisz coś więcej o tym, kiedy to było?
Awatar użytkownika
Mareczek

Zajączkowska grała Carvinę Lang w latach 1995-1997. W closingu jednak znajdziemy ją pod pseudonimem Margaret Sophie Stein :wink:
Tutaj closing z nią :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=HzKgxMCbW60
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja o tym już dawno wiedziałem, bo czytałem z nią kiedyś wywiad i ona opowiadała o roli w AMC. I nawet jej długo szukałem w obsadzie i z powodu tego pseudonimu nie mogłem znaleźć, ale w końcu jakoś znalazłem. :P

Czytałem też kiedyś o jeszcze jednej polskiej aktorce, która też grała w jakiejś operce, i też grała Polkę i to czarny charakter, tylko nie pamiętam nazwiska, bo to mało znana aktorka... :roll:
ODPOWIEDZ