Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mareczek pisze:Dzisiejsze rzomowy w tłoku, znowu nie na czasie ::kwasny::
No jak to nie?! Przecież była mowa o sprawach bieżących - wizyta Tuska w Chnach, wynajmowanie willi prezydenta, premier skończył wreszcie pisać program :lol:

A co Hojarska ma być "na czasie", jak ona już dawno zniknęła ze sceny polityczniej i ogólnie z życia? :wink: :lol: Gdyby nie SMS, to już dawno odeszłaby w zapomnienie.

Lubię Patrycję Markowską, a po dzisiejszym odcinku jeszcze bardziej ją polubiłem.
A Kasia Kowalska, to już w ogóle zapomniana gwiazda, niech idzie do TzG, to przynajmniej ludzie sobie o niej przypomną.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kasia Kowalska ma właśnie nową piosenkę, Ci co lepiej się znają na dobrej polskiej muzyce (a wg mnie taka głównie była w poprzednich dekadach) to wiedzą dobrze nadal kim jest, kiedyś miała fajne piosenki z dobrym tekstem, dobrze by było gdyby właśnie od teraz media o niej trochę przypomniały. Dziś odcinek nadal mało ciekawy, ostatnio chyba na Pudelku pisali że Szymon nawet ma podkładane śmiechy bo nie śmieszy ludzi w studio. Jest gdzieś ten odcinek z Violettą? przegapiłem go
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mareczek pisze:Komu teraz potrzebny jest Cimoszewicz czy Cejrowski
Cimoszewicz jest aktywnym senatorem ,a o Cejrowskim jest głośno z jego średniowiecznych poglądów oraz braku patriotyzmu , człowiek który stara się o obywatelstwo Peru , 100 lat temu zostałby natychmiast strącony.
Tomala

Post autor: Tomala »

Mareczek pisze:Wreszcie dzisiaj u Szymona było dość fajnie
Zgadzam sie. Bylo dosc smiesznie.
Mareczek pisze:Ostatni odcinek z Violettą Villas był nudny jak flaki z olejem
Jakaś wybredna, stara i zdepresjonowana piosenkarka wcale nie nadaje się do takiego programu.
I nie było "Końca nie widać"
Z tym rowniez sie zgadzam. Poprzedni odcinek byl po prostu straszny.
Mareczek pisze:Dzisiejsze rzomowy w tłoku, znowu nie na czasie Komu teraz potrzebny jest Cimoszewicz czy Cejrowski
Z tym, ze Cimoszewicz jest nie na czasie to tez sie zgadzam. Ale Cejrowskiego uwielbiam i mysle ze on jest na czasie bo caly czas jest w telewizji i jego program jest smieszny i ciekawy.
Sorry, ze w tym poscie nie ma polskich znakow, ale cos mi sie dzieje z klawiatura ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

To tydzień temu był już ostatni odcinek?? ::kwasny:: ::ysz::

A czy będzie jakiś odcinek świąteczny??
Tomala

Damians pisze:To tydzień temu był już ostatni odcinek??
Tak to był ostatni odcinek serii. Na szczęście. Niech Majewski odpocznie trochę i wróci z lepszymi pomysłami, bo ten sezon był zdecydowanie najgorszym ze wszystkich dotychczasowych. A o świątecznym nic nie wiem.
Awatar użytkownika
Robi

Słyszałem ,że już więcej nie zobaczymy tego programu na TVNie czy to prawda :?:
Tomala

Ja nie wiem czy to prawda, ale myślę że Szymon już się wypalił i czas zdjąć ten program z anteny.
Awatar użytkownika
Damians

A mnie się tam cały czas Szymon podoba i liczę na kontynuacje :P
Tomala

Damians, a oglądałeś program od początku? Bo ja tak i był duuuuużo lepszy. W porównaniu z tym co było, to co jest teraz jes dnem.
Primok

Post autor: Primok »

W tym sezonie też tylko pojedyncze odcinki oglądałem. Na moje Szymon Majewski za dużo zaczął kombinować w programie, a nie wszystko jest śmieszne i zabawne :wink: .
Awatar użytkownika
Robi

Ja teraz mniej Szymona oglądałem ze wzgledy na program Tomasza Lisa na TVP2 .
Awatar użytkownika
Damians

Nowy odcinek Szymona genialny :!: :!: :!: :!: :!: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: :zeby:

Aż mnie całe poliki bolą od śmiania ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Damians, muszę się z tobą zgodzić. Odcinek rzeczywiście był jednym z lepszych, jakie ostatnio widziałam. To chyba ta telekamera tak zmotywowała Majewskiego.
Awatar użytkownika
Robi

Kiedy powtórka :?: Najpierw oglądałem ,,Magazyn24'' na TVN24 ,a potem program Tomasza Lisa na TVP2 więc Szymon będzie mi zawsze przepadał 8) :lol:
ODPOWIEDZ