Kuba Wojewódzki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Szkoda, że z Wiolą Fiuk z YCD tak krótko rozmawiał ::jezyk:: Obejrzałam ten odcinek tylko dlatego, żeby posłuchać, co ciekawego Wiola powie, a w sumie nie usłyszałam nic, poza tym, co już wiedziałam :wink:
Bardzo fajny popis dali Audiofeels :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tkk_Bolly pisze:mucha331 napisał/a:
Poza tym był dla niej bardzo miły i pozwolił jej pokazać, że naprawdę umie śpiewać. Ja tam Natalię bardzo lubię :)

To, że Natalia umie śpiewac wiadomo nie od dziś, nawet byłem na jej koncercie, gdzie śpiewała na żywo.
Jeżeli bierzmy pod uwagę, że każdy śpiewać umie, to i ona to potrafi. Natomiast nie ma tutaj mowy o jakiejś jakości, bądźmy obiektywni.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Zakościelny mnie nie powalił , więc nie ma zaskoczenia . Audiofeels jak zwykle świetni i zgadzam się z Kubą ,że oni tak naprawde wygrali ten program . Dobrze również ,że w programie wystąpiła Natalia Lesz , obaliła mit ,że nie potrafi śpiewać . Ma dziewczyna głos , oby tylko nie zbzikowała jak reszta naszych polskich pseudo-gwiazd , które potrafią się wyzywać na antenie , latać do tabliodów ze swoimi problemami czy opowiadać z kim to one były zdradzanie przez swoich partnerów ( nawet z facetami ) ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:oby tylko nie zbzikowała jak reszta naszych polskich pseudo-gwiazd
W sumie Natalka już zbzikowała, przecież niemal płakała na początku TzG, że jest taka, owaka, nikt jej nie lubi, jest załamana, ludzie jej nie doceniają, ogólnie żal.pl :lol:
Awatar użytkownika
Robi

Mówimy o jej szalonych ( podobno ) pomysłach czy jej reakcji na zachowanie mediów pod jej osobą . :?: :lol: 8) :P
Awatar użytkownika
Damians

Mówimy o jej szalonych ( podobno ) pomysłach czy jej reakcji na zachowanie mediów pod jej osobą . :?: :lol: 8) :P
O jednym i drugim, w końcu żalenie się w telewizji typu "nikt mnie nie kocha" jest szalonym pomysłem.
Awatar użytkownika
Robi

O mediach nie będę mówił i o ich wymysłach pod jej adresem , tak zapewne mogę z pewnością powiedzieć ,że w porównaniu np z Twoją Edzią to Natalia Lesz jest wzorem cnót ::loll::
Tomala

Post autor: Tomala »

A ja jestem zawiedziony wczorajszym odcinkiem Kuby. Było za dużo gości jak na jeden odcinek. Jakby nie mogli zrobić 2 odcinków zamiast tego jednego. Następny byłby za tydzień. Przez to że tyle tych osób było, Kuba musiał z każdym na szybko rozmawiać. I wogóle mnie nie śmieszyło.
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:Twoją Edzią
Miło, że tak mówisz, ale ona niestety nie jest Moja :| Ale może kiedyś, w końcu marzenia się spełniają... 8)

Nie ma co porównywać tych dwóch osób, bo jedna w mediach pojawiła się zaledwie kilkanaście miesięcy temu, a druga jest w nich - ja dla mnie - od zawsze.
Goku

Post autor: Goku »

Lesz czy Górniak? Jeden diabeł... Leszowa w ogóle śpiewać nie umie co wczoraj udowodniła, Górniak śpiewać umie, ale umie też psuć piosenki, bo myśli, że jak wszystko zrobi na popowo to będzie cool...
Awatar użytkownika
Robi

Ja się nie zgadzam z tym ,że Lesz nie potrfi śpiewać . Moim zdaniem ma głos i to przyznał sam Kuba . Teraz pytanie czy będzie poważną piosenkarką jak Fiolka , Peszek, Kayah czy Nosowska , czy jak ... już nie będę wymieniał :P ,że będzie miała parcie na szkoło i ujrzymy ją we wszystkich programach telewizyjnych .
Goku

Post autor: Goku »

Robi pisze:Fiolka , Peszek, Kayah czy Nosowska
Kayah bym do tej grupy nie zaliczał ;). A co do Lesz - ona już zalicza się do tej drugiej grupy.
Awatar użytkownika
Robi

Kayah troche inną muzyke tworzy niż reszta pań , ale wizualnie oraz z charakteru ma także klasę na tle innych . Natomiast ja Lesz nie bronie , twiedze ,że ma głos i ma potencjał . Co ona z tym zrobi to się okaże jaką drogą pójdzie.
Awatar użytkownika
Damians

Robi pisze:Natomiast ja Lesz nie bronie , twiedze ,że ma głos i ma potencjał .
Owszem, ma głos, taki sam jak każdy z nas. Nic więcej.
A wymienianie jej w jednym zdaniu z Nosowską jest co najmniej czymś dziwnym.

Kariera tego patyka już się skończyła, w roku 2009 o niej nie usłyszymy w kontekście muzyki.
Awatar użytkownika
Robi

Damians pisze:Owszem, ma głos, taki sam jak każdy z nas. Nic więcej
Ja bym sobie życzył taki głos jaki ma ona . Ma w gardle duży sprzęt i jeżeli to wykorzysta może być naprawdę świetną piosenkarką. Z historii wiemy ,że Kuba ma ucho do spraw muzycznych i w zasadzie ma zawsze racje . Poza tym tylko ludzie mający problemy ze słuchem bądź głupi mogą stwierdzić ,że Lesz nie ma ciekawej barwy głosu.
ODPOWIEDZ