Bardzo fajny popis dali Audiofeels
Kuba Wojewódzki
- kimberly1990
Jeżeli bierzmy pod uwagę, że każdy śpiewać umie, to i ona to potrafi. Natomiast nie ma tutaj mowy o jakiejś jakości, bądźmy obiektywni.Tkk_Bolly pisze:mucha331 napisał/a:
Poza tym był dla niej bardzo miły i pozwolił jej pokazać, że naprawdę umie śpiewać. Ja tam Natalię bardzo lubię
To, że Natalia umie śpiewac wiadomo nie od dziś, nawet byłem na jej koncercie, gdzie śpiewała na żywo.
Zakościelny mnie nie powalił , więc nie ma zaskoczenia . Audiofeels jak zwykle świetni i zgadzam się z Kubą ,że oni tak naprawde wygrali ten program . Dobrze również ,że w programie wystąpiła Natalia Lesz , obaliła mit ,że nie potrafi śpiewać . Ma dziewczyna głos , oby tylko nie zbzikowała jak reszta naszych polskich pseudo-gwiazd , które potrafią się wyzywać na antenie , latać do tabliodów ze swoimi problemami czy opowiadać z kim to one były zdradzanie przez swoich partnerów ( nawet z facetami ) 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Mówimy o jej szalonych ( podobno ) pomysłach czy jej reakcji na zachowanie mediów pod jej osobą .

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
O mediach nie będę mówił i o ich wymysłach pod jej adresem , tak zapewne mogę z pewnością powiedzieć ,że w porównaniu np z Twoją Edzią to Natalia Lesz jest wzorem cnót 
Ja się nie zgadzam z tym ,że Lesz nie potrfi śpiewać . Moim zdaniem ma głos i to przyznał sam Kuba . Teraz pytanie czy będzie poważną piosenkarką jak Fiolka , Peszek, Kayah czy Nosowska , czy jak ... już nie będę wymieniał
,że będzie miała parcie na szkoło i ujrzymy ją we wszystkich programach telewizyjnych .
Kayah troche inną muzyke tworzy niż reszta pań , ale wizualnie oraz z charakteru ma także klasę na tle innych . Natomiast ja Lesz nie bronie , twiedze ,że ma głos i ma potencjał . Co ona z tym zrobi to się okaże jaką drogą pójdzie.
Owszem, ma głos, taki sam jak każdy z nas. Nic więcej.Robi pisze:Natomiast ja Lesz nie bronie , twiedze ,że ma głos i ma potencjał .
A wymienianie jej w jednym zdaniu z Nosowską jest co najmniej czymś dziwnym.
Kariera tego patyka już się skończyła, w roku 2009 o niej nie usłyszymy w kontekście muzyki.
Ja bym sobie życzył taki głos jaki ma ona . Ma w gardle duży sprzęt i jeżeli to wykorzysta może być naprawdę świetną piosenkarką. Z historii wiemy ,że Kuba ma ucho do spraw muzycznych i w zasadzie ma zawsze racje . Poza tym tylko ludzie mający problemy ze słuchem bądź głupi mogą stwierdzić ,że Lesz nie ma ciekawej barwy głosu.Damians pisze:Owszem, ma głos, taki sam jak każdy z nas. Nic więcej