Zbigniew Hołdys w obszernym wywiadzie na łamach najnowszej POLITYKI cierpko wypowiedział się o zwycięzcach dwóch edycji popularnego show TVN. Muzyk eksploatowany ostatnio w charakterze eksperta i wyroczni, bezlitośnie zawyrokował: "uczestnicy wzbudzający największy aplauz widowni i jury to zawodowcy, którzy (...) żyją z tego, co w tym programie pokazują. Czy to jakaś niespodzianka, że robi wrażenie akordeonista, który na co dzień wykłada w Akademii Muzycznej? Albo duet akrobatyczny Melkart Ball, o którym można przeczytać, że od siedmiu lat występuje w jednym z najlepszych cyrków świata (...) Pokazali skopiowany numer ze spektaklu cyrku Du Soleil "Varekai". Smutny to był widok, jak jury otwierało usta z podziwu patrząc na klona. Zaraz po nich mógłby wystąpić David Copperfield jako amator z talentem."
Niewiarygodne, po raz pierwszy w życiu zgadzam się z czymś ze Zbigniewem Hołdysem
Zbigniew Hołdys w obszernym wywiadzie na łamach najnowszej POLITYKI cierpko wypowiedział się o zwycięzcach dwóch edycji popularnego show TVN. Muzyk eksploatowany ostatnio w charakterze eksperta i wyroczni, bezlitośnie zawyrokował: "uczestnicy wzbudzający największy aplauz widowni i jury to zawodowcy, którzy (...) żyją z tego, co w tym programie pokazują. Czy to jakaś niespodzianka, że robi wrażenie akordeonista, który na co dzień wykłada w Akademii Muzycznej? Albo duet akrobatyczny Melkart Ball, o którym można przeczytać, że od siedmiu lat występuje w jednym z najlepszych cyrków świata (...) Pokazali skopiowany numer ze spektaklu cyrku Du Soleil "Varekai". Smutny to był widok, jak jury otwierało usta z podziwu patrząc na klona. Zaraz po nich mógłby wystąpić David Copperfield jako amator z talentem."
http://www.flickr.com/photos/27874355@N ... 0/sizes/l/
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! xD xD xD
UPS, nie ma obrazka
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! xD xD xD
UPS, nie ma obrazka
Pierwszy odcinek trzeciej edycji fajny, choć bywały lepsze
.
Występ kolesi z Yclan był rozbrajający
. Szczególnie "matka" ze szczotką
.
Ta śpiewająca nauczycielka wymiata!
"Chcę byś zerwał ze mnie łaszki i wylizał mnie po paszki" 
Koleś z kołem też świetny!
Sabina rewelacyjna! Mam nadzieję, że jury nie popełni takiego błędu jak rok temu z Kasią P. i Sabina trafi conajmniej do półfinału.
Transformers!

Me, Myself & I - super!
I występ tych od rock'n'rolla akrobatycznego też fajny
.
Ten zespół taneczny też super!
Ale moim zdecydowanym faworytem jest obecnie ten niewidomy, bodajże Paweł. Genialny występ!
A prowadzący strasznie mnie dzisiaj wkurzali. Szczególnie Prokop z tym "Ale urwał!".
Występ kolesi z Yclan był rozbrajający
Ta śpiewająca nauczycielka wymiata!
Koleś z kołem też świetny!
Sabina rewelacyjna! Mam nadzieję, że jury nie popełni takiego błędu jak rok temu z Kasią P. i Sabina trafi conajmniej do półfinału.
Transformers!
Me, Myself & I - super!
I występ tych od rock'n'rolla akrobatycznego też fajny
Ten zespół taneczny też super!
Ale moim zdecydowanym faworytem jest obecnie ten niewidomy, bodajże Paweł. Genialny występ!
A prowadzący strasznie mnie dzisiaj wkurzali. Szczególnie Prokop z tym "Ale urwał!".
Jak dla mnie dzisiaj były naprawdę świetne występy!
Największe wrażenie zrobił na mnie niewidomy i chłopak z tym kółkiem. A zaraz po nich Sabina i ten mały z zębami jak królik Bugs
Największe wrażenie zrobił na mnie niewidomy i chłopak z tym kółkiem. A zaraz po nich Sabina i ten mały z zębami jak królik Bugs
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Dorota Szczepańska była najlepsza - polecam
http://www.youtube.com/watch?v=WDrwJKC_dJU
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Administrator
Dosyć fajny odcinek
Ta nauczycielka jest genialna!
Mogłaby mnie uczyć xD Ciekawe czego uczy. A po jej występie słychać w tle fragment "Ray of light" Madonny
Zachwycił mnie zespół taneczny na końcu. Byli niesamowici.
Sabina była świetna. Przed jej występem też można było usłyszeć piosenkę Madonny "Fever", tylko, że jakiś cover to był
Ta "rodzinka" też była super
Ta nauczycielka jest genialna!
Zachwycił mnie zespół taneczny na końcu. Byli niesamowici.
Sabina była świetna. Przed jej występem też można było usłyszeć piosenkę Madonny "Fever", tylko, że jakiś cover to był
Ta "rodzinka" też była super
Niestety, słaby odcinek.
Ten Egipcjanin moim zdaniem nie powinien przejść. Nudny był jego występ.
Ta fanka Dody to była masakra
.
Fajny był występ tego żonglującego kolesia. Nie wiem czemu Kuba narzekał...
Dobrze, że nie przepuścili The Talents, bo to było naprawdę słabe
. Ale ta ruda sama była genialna! Najlepszy występ odcinka, zdecydowanie!
Tak jak nie znoszę Draq Queens i uważam, że to najgorszy kicz na świecie, tak występ tego Darka - Cher mi się podobał
.
Tańczącym dzieciom mówię NIE! Nie bez powodu w YCD jest ograniczenie wiekowe.
Poetka mnie dobiła!
Ta babka od flamenco też straszna. I ta dziewczyna z psem. I zespół "sado-maso"
.
Koleś od długopisów spoko!
Nieźle musiało mu się nudzić na lekcji skoro tak się nauczył
.
Bliźniacy super!
Śpiewająca dziewczynka była rewelacyjna! W życiu bym nie powiedział, że to głos 11-latki. Te z poprzednich edycji(w szczególności to smutne dziecko z I edycji) niech się schowają.
Ten Egipcjanin moim zdaniem nie powinien przejść. Nudny był jego występ.
Ta fanka Dody to była masakra
Fajny był występ tego żonglującego kolesia. Nie wiem czemu Kuba narzekał...
Dobrze, że nie przepuścili The Talents, bo to było naprawdę słabe
Tak jak nie znoszę Draq Queens i uważam, że to najgorszy kicz na świecie, tak występ tego Darka - Cher mi się podobał
Tańczącym dzieciom mówię NIE! Nie bez powodu w YCD jest ograniczenie wiekowe.
Poetka mnie dobiła!
Ta babka od flamenco też straszna. I ta dziewczyna z psem. I zespół "sado-maso"
Koleś od długopisów spoko!
Bliźniacy super!
Śpiewająca dziewczynka była rewelacyjna! W życiu bym nie powiedział, że to głos 11-latki. Te z poprzednich edycji(w szczególności to smutne dziecko z I edycji) niech się schowają.
A mi się właśnie bardzo podobał, nawet bardziej od 1.Goku pisze:Niestety, słaby odcinek.
Egipcjanin był taki sobie. Ogólnie fajnie to wszystko wyglądało, ale on się tylko kręcił, a większość efektów to zasługa stroju.
Cher była dobra xD
Grupa tańczących dzieciaków była niesamowita. I potem jeszcze ten chłopiec, który tańczył hip-hop - rewelacja!
To samo sobie pomyślałem, jak to oglądałemGoku pisze:Koleś od długopisów spoko! Nieźle musiało mu się nudzić na lekcji skoro tak się nauczył .
Bliźniaki na końcu odcinka byli genialni
Poetka to była tragedia. Ja się cały czas nie mogę nadziwić jak można być takim pustakiem. Najlepsza była Chylińska jak ona przyniosła torbę "Łaaaał, jaka fajna torba"
Ta babka od flamenco to nie wiem co w ogóle sobie myślała, przychodząc do tego programu. Ani to nie było śmieszne, ani ciekawe. Czy ona myślała, że jest w tym dobra?
A dla mnie ona była taka sama jak te smutne dzieci z poprzednich edycji. Oczywiście jest bardzo utalentowana, ale mi jej głos się w ogóle nie podobał. I jeszcze miała takie nieładne zęby... Dobrze, że to jeszcze dziecko i ma dużo mleczaków, to się jeszcze wyrobi ładny zgryz xDGoku pisze:Śpiewająca dziewczynka była rewelacyjna! W życiu bym nie powiedział, że to głos 11-latki. Te z poprzednich edycji(w szczególności to smutne dziecko z I edycji) niech się schowają.
Odcinek raczej słaby w pierwszej połowie i świetny w drugiej
.
Gregi... Czy mu się to kiedyś znudzi?
Flexi - niby fajnie, ale moim zdaniem za mało na ten program.
Kabaret Tenor - zmarnowany fajny pomysł. Nieśmieszne i bez jakiegoś szczególnego talentu.
Rosyjska rewia - w końcu coś nowego, dlatego też nawet mi się podobało, szkoda że ich wywalili
.
Koleś parodiujący iluzjonistę - dobre!
Szwarc - fajnie, ale w życiu bym nie powiedział, że ten koleś ma 18 lat, wygląda na max. 16
.
Damian - super!
The Gospel Time - nie znoszę gospel, więc jakkolwiek utalentowani by nie byli, mi i tak nie spodobałby się ich występ
.
Koleś z butelkami i szklanką wymiótł!
Moim zdaniem najlepszy występ odcinka! 
Ten koleś z córką z poprzedniej edycji nie powinni znowu brać udziału, tylko odbierają szansę innym.
Kasia - kolejna świetna wokalistka w tej edycji. Jury będzie miało problem przy wyborze do półfinałów, a ja będę miał problem z wyborem za kogo trzymać kciuki.
Nawet fajny występ z tą skrzynką
.
Shyja - tak jak jury uważam, że ten koleś śpiewał dobrze, ale dziewczyna nie za bardzo. I solowy występ tego kolesia rewelacyjny!
Gregi... Czy mu się to kiedyś znudzi?
Flexi - niby fajnie, ale moim zdaniem za mało na ten program.
Kabaret Tenor - zmarnowany fajny pomysł. Nieśmieszne i bez jakiegoś szczególnego talentu.
Rosyjska rewia - w końcu coś nowego, dlatego też nawet mi się podobało, szkoda że ich wywalili
Koleś parodiujący iluzjonistę - dobre!
Szwarc - fajnie, ale w życiu bym nie powiedział, że ten koleś ma 18 lat, wygląda na max. 16
Damian - super!
The Gospel Time - nie znoszę gospel, więc jakkolwiek utalentowani by nie byli, mi i tak nie spodobałby się ich występ
Koleś z butelkami i szklanką wymiótł!
Ten koleś z córką z poprzedniej edycji nie powinni znowu brać udziału, tylko odbierają szansę innym.
Kasia - kolejna świetna wokalistka w tej edycji. Jury będzie miało problem przy wyborze do półfinałów, a ja będę miał problem z wyborem za kogo trzymać kciuki.
Nawet fajny występ z tą skrzynką
Shyja - tak jak jury uważam, że ten koleś śpiewał dobrze, ale dziewczyna nie za bardzo. I solowy występ tego kolesia rewelacyjny!
Zgadzam się. On był genialny!Goku pisze:Koleś z butelkami i szklanką wymiótł! Moim zdaniem najlepszy występ odcinka!
Ci akrobaci nie powinni przychodzić na casting. Przecież w poprzedniej edycji byli w finale, o ile dobrze pamiętam. Ale muszę przyznać, że to co zrobiła ta dziewczynka pod koniec występu było niewiarygodne
Ja mam mieszane uczucia co do tego. Byłem przerażony oglądając ten występGoku pisze:Nawet fajny występ z tą skrzynką .
Ten chłopak, którego rozdzielili z tą dziewczyną był świetny. Ale trochę mi było jej żal.
To z nożami było przerażające, zastanawiam się jak organizatorzy dbają o bezpieczeństwo występujących, co w razie wypadku? Brak zabezpieczeń? Takie show mi się nie podoba.
Rewelacyjni w tym odcinku byli chłopacy - blondyn 14-latek i ten co został rozdzielony z dziewczyną. Co prawda ten program to nie Idol, ale oni zasługują na zauważenie ich i szansę kariery muzycznej.
Rewelacyjni w tym odcinku byli chłopacy - blondyn 14-latek i ten co został rozdzielony z dziewczyną. Co prawda ten program to nie Idol, ale oni zasługują na zauważenie ich i szansę kariery muzycznej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Niesamowity był facet z gitarą, dobrze, że jurorzy oddzielili go od tej dziewczyny, mogliśmy zobaczyć prawdziwy talent.
Chyba najlepszy wokal spośród wszystkich śpiewających w tej edycji.
Akrobaci - genialni, niesamowici. Chociaż upadek faceta wyglądał groźnie, strach pomyśleć, co by się stało, gdyby byli wyżej nad ziemią. Rozwalająca była dziewczynka, szok, że na jednej ręce wykonała takie skomplikowane ewolucje.
Akrobaci - genialni, niesamowici. Chociaż upadek faceta wyglądał groźnie, strach pomyśleć, co by się stało, gdyby byli wyżej nad ziemią. Rozwalająca była dziewczynka, szok, że na jednej ręce wykonała takie skomplikowane ewolucje.
Dokładnie, potem pokazali plecy tego gościa i było widać pręgi po nożach, powinno się wprowadzić jakieś przepisy co do występów, bo to może skończyć się tragicznie. Swoją drogą to niesamowite, jak ten koleś potrafił wygiąć swoje ciało w tak małej skrzyni.Adex-fan Brooke pisze:To z nożami było przerażające, zastanawiam się jak organizatorzy dbają o bezpieczeństwo występujących, co w razie wypadku?