Post autor: Damians »

Niewiarygodne, po raz pierwszy w życiu zgadzam się z czymś ze Zbigniewem Hołdysem :D :shock:

Zbigniew Hołdys w obszernym wywiadzie na łamach najnowszej POLITYKI cierpko wypowiedział się o zwycięzcach dwóch edycji popularnego show TVN. Muzyk eksploatowany ostatnio w charakterze eksperta i wyroczni, bezlitośnie zawyrokował: "uczestnicy wzbudzający największy aplauz widowni i jury to zawodowcy, którzy (...) żyją z tego, co w tym programie pokazują. Czy to jakaś niespodzianka, że robi wrażenie akordeonista, który na co dzień wykłada w Akademii Muzycznej? Albo duet akrobatyczny Melkart Ball, o którym można przeczytać, że od siedmiu lat występuje w jednym z najlepszych cyrków świata (...) Pokazali skopiowany numer ze spektaklu cyrku Du Soleil "Varekai". Smutny to był widok, jak jury otwierało usta z podziwu patrząc na klona. Zaraz po nich mógłby wystąpić David Copperfield jako amator z talentem."

Post autor: GL Forever »

http://www.flickr.com/photos/27874355@N ... 0/sizes/l/

Obrazek

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! xD xD xD

UPS, nie ma obrazka :-(

Post autor: Goku »

Pierwszy odcinek trzeciej edycji fajny, choć bywały lepsze ;).

Występ kolesi z Yclan był rozbrajający ::loll::. Szczególnie "matka" ze szczotką :lol:.

Ta śpiewająca nauczycielka wymiata! ::loll:: "Chcę byś zerwał ze mnie łaszki i wylizał mnie po paszki" :lol:

Koleś z kołem też świetny! ;)

Sabina rewelacyjna! Mam nadzieję, że jury nie popełni takiego błędu jak rok temu z Kasią P. i Sabina trafi conajmniej do półfinału.

Transformers! ::loll:: ::loll:: ::loll::

Me, Myself & I - super! :D

I występ tych od rock'n'rolla akrobatycznego też fajny :).

Ten zespół taneczny też super! ::ok::

Ale moim zdecydowanym faworytem jest obecnie ten niewidomy, bodajże Paweł. Genialny występ! :: bow ::

A prowadzący strasznie mnie dzisiaj wkurzali. Szczególnie Prokop z tym "Ale urwał!".
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Nudny odcinek.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Tęczowy »

Jak dla mnie dzisiaj były naprawdę świetne występy!

Największe wrażenie zrobił na mnie niewidomy i chłopak z tym kółkiem. A zaraz po nich Sabina i ten mały z zębami jak królik Bugs :D

Post autor: Robi »

Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może ona jakimś wielkim talentem się nie popisała, ale warto obejrzeć to co Robi dał. Kubie Foremiakowej do szczęścia zabrakło tylko łóżka. ::loll:: ::loll:: Nie wiem po co fotel Kuba wywalił. Jury swoim zachowaniem rozwaliło mnie. :zeby:

Post autor: Tomala »

Dosyć fajny odcinek :)

Ta nauczycielka jest genialna! :D ::loll:: Mogłaby mnie uczyć xD Ciekawe czego uczy. A po jej występie słychać w tle fragment "Ray of light" Madonny :D

Zachwycił mnie zespół taneczny na końcu. Byli niesamowici.

Sabina była świetna. Przed jej występem też można było usłyszeć piosenkę Madonny "Fever", tylko, że jakiś cover to był :wink:

Ta "rodzinka" też była super ::loll::

Niestety, słaby odcinek.

Ten Egipcjanin moim zdaniem nie powinien przejść. Nudny był jego występ.

Ta fanka Dody to była masakra :lol:.

Fajny był występ tego żonglującego kolesia. Nie wiem czemu Kuba narzekał...

Dobrze, że nie przepuścili The Talents, bo to było naprawdę słabe :P. Ale ta ruda sama była genialna! Najlepszy występ odcinka, zdecydowanie!

Tak jak nie znoszę Draq Queens i uważam, że to najgorszy kicz na świecie, tak występ tego Darka - Cher mi się podobał :).

Tańczącym dzieciom mówię NIE! Nie bez powodu w YCD jest ograniczenie wiekowe.

Poetka mnie dobiła! ::plask wczolo:

Ta babka od flamenco też straszna. I ta dziewczyna z psem. I zespół "sado-maso" :lol:.

Koleś od długopisów spoko! :D Nieźle musiało mu się nudzić na lekcji skoro tak się nauczył :lol:.

Bliźniacy super! :D

Śpiewająca dziewczynka była rewelacyjna! W życiu bym nie powiedział, że to głos 11-latki. Te z poprzednich edycji(w szczególności to smutne dziecko z I edycji) niech się schowają.

Goku pisze:Niestety, słaby odcinek.
A mi się właśnie bardzo podobał, nawet bardziej od 1. :)

Egipcjanin był taki sobie. Ogólnie fajnie to wszystko wyglądało, ale on się tylko kręcił, a większość efektów to zasługa stroju.

Cher była dobra xD

Grupa tańczących dzieciaków była niesamowita. I potem jeszcze ten chłopiec, który tańczył hip-hop - rewelacja!
Goku pisze:Koleś od długopisów spoko! Nieźle musiało mu się nudzić na lekcji skoro tak się nauczył .
To samo sobie pomyślałem, jak to oglądałem :lol: Ja aż takich twórczych zajęć na lekcji nie mam, zazwyczaj po prostu myślę o czymś ciekawszym niż lekcja xD

Bliźniaki na końcu odcinka byli genialni :: bow :: Jestem w szoku, że można aż tak wysoko skakać na trampolinie :shock:

Poetka to była tragedia. Ja się cały czas nie mogę nadziwić jak można być takim pustakiem. Najlepsza była Chylińska jak ona przyniosła torbę "Łaaaał, jaka fajna torba" :lol:

Ta babka od flamenco to nie wiem co w ogóle sobie myślała, przychodząc do tego programu. Ani to nie było śmieszne, ani ciekawe. Czy ona myślała, że jest w tym dobra? :? :lol:
Goku pisze:Śpiewająca dziewczynka była rewelacyjna! W życiu bym nie powiedział, że to głos 11-latki. Te z poprzednich edycji(w szczególności to smutne dziecko z I edycji) niech się schowają.
A dla mnie ona była taka sama jak te smutne dzieci z poprzednich edycji. Oczywiście jest bardzo utalentowana, ale mi jej głos się w ogóle nie podobał. I jeszcze miała takie nieładne zęby... Dobrze, że to jeszcze dziecko i ma dużo mleczaków, to się jeszcze wyrobi ładny zgryz xD

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiaj chyba będzie nasz dawny znajomy gregi? :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Odcinek raczej słaby w pierwszej połowie i świetny w drugiej :).

Gregi... Czy mu się to kiedyś znudzi? :/

Flexi - niby fajnie, ale moim zdaniem za mało na ten program.

Kabaret Tenor - zmarnowany fajny pomysł. Nieśmieszne i bez jakiegoś szczególnego talentu.

Rosyjska rewia - w końcu coś nowego, dlatego też nawet mi się podobało, szkoda że ich wywalili :P.

Koleś parodiujący iluzjonistę - dobre! ::loll::

Szwarc - fajnie, ale w życiu bym nie powiedział, że ten koleś ma 18 lat, wygląda na max. 16 :P.

Damian - super! :: bow ::

The Gospel Time - nie znoszę gospel, więc jakkolwiek utalentowani by nie byli, mi i tak nie spodobałby się ich występ :P.

Koleś z butelkami i szklanką wymiótł! ::loll:: Moim zdaniem najlepszy występ odcinka! :: bow ::

Ten koleś z córką z poprzedniej edycji nie powinni znowu brać udziału, tylko odbierają szansę innym. :/

Kasia - kolejna świetna wokalistka w tej edycji. Jury będzie miało problem przy wyborze do półfinałów, a ja będę miał problem z wyborem za kogo trzymać kciuki.

Nawet fajny występ z tą skrzynką :).

Shyja - tak jak jury uważam, że ten koleś śpiewał dobrze, ale dziewczyna nie za bardzo. I solowy występ tego kolesia rewelacyjny! :: bow ::

Goku pisze:Koleś z butelkami i szklanką wymiótł! Moim zdaniem najlepszy występ odcinka!
Zgadzam się. On był genialny! :: bow ::

Ci akrobaci nie powinni przychodzić na casting. Przecież w poprzedniej edycji byli w finale, o ile dobrze pamiętam. Ale muszę przyznać, że to co zrobiła ta dziewczynka pod koniec występu było niewiarygodne :shock:
Goku pisze:Nawet fajny występ z tą skrzynką .
Ja mam mieszane uczucia co do tego. Byłem przerażony oglądając ten występ ::bojesie:: Ale w sumie chodzi o to, żeby były emocje, tylko nie wiem czy coś aż tak niebezpiecznego jest warte takiego ryzyka.

Ten chłopak, którego rozdzielili z tą dziewczyną był świetny. Ale trochę mi było jej żal.

Post autor: Adex-fan Brooke »

To z nożami było przerażające, zastanawiam się jak organizatorzy dbają o bezpieczeństwo występujących, co w razie wypadku? Brak zabezpieczeń? Takie show mi się nie podoba.
Rewelacyjni w tym odcinku byli chłopacy - blondyn 14-latek i ten co został rozdzielony z dziewczyną. Co prawda ten program to nie Idol, ale oni zasługują na zauważenie ich i szansę kariery muzycznej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Pottermaniack »

Niesamowity był facet z gitarą, dobrze, że jurorzy oddzielili go od tej dziewczyny, mogliśmy zobaczyć prawdziwy talent. :) Chyba najlepszy wokal spośród wszystkich śpiewających w tej edycji.

Akrobaci - genialni, niesamowici. Chociaż upadek faceta wyglądał groźnie, strach pomyśleć, co by się stało, gdyby byli wyżej nad ziemią. Rozwalająca była dziewczynka, szok, że na jednej ręce wykonała takie skomplikowane ewolucje.
Adex-fan Brooke pisze:To z nożami było przerażające, zastanawiam się jak organizatorzy dbają o bezpieczeństwo występujących, co w razie wypadku?
Dokładnie, potem pokazali plecy tego gościa i było widać pręgi po nożach, powinno się wprowadzić jakieś przepisy co do występów, bo to może skończyć się tragicznie. Swoją drogą to niesamowite, jak ten koleś potrafił wygiąć swoje ciało w tak małej skrzyni.
ODPOWIEDZ