Jak dla mnie Macy się też upokorzyła, z resztą Brooke już jest górą
Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
A kto jest święty?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- kimberly1990
I kto to mówi? Przecież to Brooke stosuje różne sztuczki żeby zdobyć Thorne'a... Poniża się, np. przyszła do niego kiedyś i jak on wyszedł to ona się rozebrała do bielizny!
Dzisiaj tak samo specjalnie przylazła za nim do Insomnii...
P.S. Adex, a 3 takie kobiety w serialu...

Dzisiaj tak samo specjalnie przylazła za nim do Insomnii...
P.S. Adex, a 3 takie kobiety w serialu...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
O właśnie Adex, przypomniałeś mi: Brooke też by pięknie śpiewała z playbackuAdex-fan Brooke pisze:Dzisiaj Brooke była w pełni cudownaA jej śpiew podobał mi się bardziej niż playback Macy i te jej paskudne miny jakie dziś strzelała -dobre też jak Macy powiedziała że będzie występ a Brooke do Giovanniego "Iha" czy jakoś tak
![]()
No a drugi odcinek mi przypomniał dlaczego tak kibicuje Thorne'owi i Brooke i ich forbiddden love (te ich wyznania były emocjonujące, Brooke szczerze uważa że go kocha a on ją -wreszcie to powiedział!) A Eryk przesadza bo sam nie jest święty! Z resztą świętych w tym serialu to nie ma.
Eric nagle wielki obrońca uciśnionych
- Adex-fan Brooke
3? chyba jakieś podróbki świętych
Macy dziś była żałosna, nie Brooke.
Macy dziś była żałosna, nie Brooke.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Chociażby Caroline....
Kobieta anioł i z wielką klasą...
My wiemy, że Bobbie śpiewała z playbacku, ale tam to było, że ona niby śpiewa na żywo bo Brooke nagle przerwała i ona po niej wzięła dalej piosenkę!
Brooke jest żałosna...
Podzielam zdanie Eryka.
My wiemy, że Bobbie śpiewała z playbacku, ale tam to było, że ona niby śpiewa na żywo bo Brooke nagle przerwała i ona po niej wzięła dalej piosenkę!
Brooke jest żałosna...
Podzielam zdanie Eryka.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r,chyba nie muszę Ci mówić jaką świętą masz rację!B@r pisze:Chociażby Caroline....![]()
Kobieta anioł i z wielką klasą...
![]()
Brooke jest żałosna...![]()
![]()
![]()
![]()
Podzielam zdanie Eryka.
Brooke bardzo mi się podoba w tej krótkiej fryzurze i ogólnie z całej aparycji.
- Adex-fan Brooke
Caroline święta?
Zwodziła biednego Thorne'a nie lepiej niż Taylor i zdradziła go z Ridge'm...
Macy tylko pierwszą piosenkę śpiewała z playbacku, Brooke była dziś wspaniała, naturalna, szczera, odważna, piękna w porównaniu z Macy na pewno nie żałosna, jak powiedziała Darla niedoskonałość (chociaż Brooke mało do doskonałości) jest właśnie tym co jest w niej tak wspaniałe.
Macy tylko pierwszą piosenkę śpiewała z playbacku, Brooke była dziś wspaniała, naturalna, szczera, odważna, piękna w porównaniu z Macy na pewno nie żałosna, jak powiedziała Darla niedoskonałość (chociaż Brooke mało do doskonałości) jest właśnie tym co jest w niej tak wspaniałe.
Ja także uważam, że to Macy była żałosna myśląc, że upokorzy Brooke, tylko dlatego, że ona potrafi śpiewać, a Brooke nie . Macy mogłaby również odpuścić sobie obrażanie rywalki, takie metody zwykle nie przynoszą skutku. Brooke nie ma się czego wstydzić, odważnie stawiła czoła wyzwaniu i w konsekwencji to ona dziś wygrała.
- HarryAngel
Muszę przyznać, że wczorajsza ostatnia scena z Brooke i Thornem wzruszyła mnie 1000 razy bardziej niż wszystkie razem wzięte z chorą, umierającą Taylor. Ostatnio Taylor w ogóle nie wywołuje u mnie żadnych emocji, po prostu jest, takie sobie bezbarwne tło, no może szare
Macy też ostatnio traci, zachowuje się jak podlotek na poziomie szkoły średniej. I do tego tak właśnie wygląda - płaski patyczek.
Za to Brooke

Macy też ostatnio traci, zachowuje się jak podlotek na poziomie szkoły średniej. I do tego tak właśnie wygląda - płaski patyczek.
Za to Brooke
- Marek Forrester
Brooke przez swoje narzucanie się walczy o swoje szczęście. Widać że jak jej na kimś zależy to nie umie przestać, tylko brnie cierpliwie do celu. Wczoraj dała Thorne'owi wybór i on wybrał ją.Paco pisze:piękna kompromitacja Brukowca
![]()
![]()
Potem znów sie narzucała praktycznie cały czas szuka okazji by do łóżka Thorna wskoczyć. Nie zna znaczenia słowa Nie
Niech ją w końcu zadowoli bo jest bardzo zdesperowana. Zreszta Thorn też nie lepszy. "Kocham Cie Brooke" jemu także zdrowo odbiło
Jak już tak bardzo pragnie Brooke i chce z nią być niech zachowa sie jak facet i powie to Macy. A nie robi głubie miny widząc ją i zachowuje się niestosownie.