Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze:. Odniosę się jeszcze do rozprawy: to normalnie komedia że Storm był adwokatem (on był kiedyś z Taylor) oraz że wielki spec James się wypowiadał (on spał kiedyś z Taylor)
Też to zauważyłem. Storm w ogóle niby kiedyś był zakochany w Taylor i się jej oświadczał oraz uchodził za jej przyjaciela (oczywiście to było za czasów tego drugiego aktora w roli Storma), a teraz jakby całkiem o tym zapomniał. Jedynie bronił Taylor przed sądem po tym jak potrąciła Darlę, ale raczej nie widać było, żeby to robił z jakiejś przyjaźni do Taylor. Nie wahał się występować teraz w sądzie przeciwko niej i na maksa ją tam pogrążał. :roll:
A James to wiadomo, spał i z Brooke i z Taylor. W ogóle kiedyś mu chcieli odebrać prawo wykonywania zawodu przez to, że był w związku z dawną pacjentką - Sheilą i co? Dalej jest psychiatrą... :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To mieliśmy ostatnio na Tvp1: http://www.youtube.com/watch?v=-YQbZMPA-98 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:To mieliśmy ostatnio na Tvp1: http://www.youtube.com/watch?v=-YQbZMPA-98 8)
Fajne promo. Jak znajdziesz jeszcze to zamieszczaj. Przypomniało mi sie teraz , że Rick rozbił tą butelkę, potem przyszła Phoebe i w ogóle na to nie zareagowała. Jakby rozbite butelki na podłodze i unoszący się zapach wódy to było coś normalnego w tym domu :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

mailo pisze:potem przyszła Phoebe i w ogóle na to nie zareagowała. Jakby rozbite butelki na podłodze i unoszący się zapach wódy to było coś normalnego w tym domu
No właśnie! :lol: :lol: A co śmieszniejsze ona przyszła do domu chyba po nic, pogadała i zaraz wyszła! :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
sharkinator

Post autor: sharkinator »

Pamela - piekny monolog jak zwyzywała Donnę od ladacznic i brudnych szmat. Ta kobieta przypomina mi już Irenę Gałązkową z M jak Miłośc.
Awatar użytkownika
mailo

Pamela calkiem zwariowała :lol: Bez żadnych oporów grrozi komuś śmiercą. A pies był najlepszy z tych odcinków "Wyszlam na spacer z Małym" :lol:

I serial doszedł do punktu krytycznego w sytuacji Jacka, o którym pisałem wcześniej:

- Brooke oddała jajeczko
- Taylor urodziła
- Bridget wychowa
:lol:

Czy można mieć jeszcze bardziej pogmatwaną styuację? 3 matki? Ten serial jest tak porąbany, ze nigdy mi się nie znudzi:)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przy tym monologu to jeszcze Pam niezłe miny stroiła. ::loll::
Najbardziej rozwaliła mnie dzisiaj Katie. ::ke:: Ona chyba podrywa Nicka. :D Innej opcji na tę chwilę nie biorę. Puzzle, pistacje - niezła taktyka. :zeby:
Cieszy mnie konsekwentne postępowanie Erica, że odchodzi od Stephanie. Dzieci są dorosłe i muszą uszanować decyzję. Felicia zachowywała się jak rozkapryszona mała dziewczynka. ::plask wczolo:
Tomala

Post autor: Tomala »

Jedna rzecz zwróciła moją uwagę dzisiaj - dopiero co Taylor odebrali Jack'a, bo piła przy dziecku, a dzisiaj Nick robił to samo z Katie :? ::plask wczolo:
Nie wiem, czemu połowa kobiet w MNS tak leci na Nick'a i wszystkie powtarzają jakim on jest wspaniałym człowiekiem ::plask wczolo:
Pamela jest super :mrgreen:
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Najbardziej rozwaliła mnie dzisiaj Katie. ::ke:: Ona chyba podrywa Nicka. :D Innej opcji na tę chwilę nie biorę. Puzzle, pistacje - niezła taktyka. :zeby:
Zgadzam się, to był ewidentny podryw :D
Dawidek pisze:Felicia zachowywała się jak rozkapryszona mała dziewczynka. ::plask wczolo:
Oj tak ::plask wczolo: ::plask wczolo: Ciągle tylko "Tato nie rozwodź się z mamą", "Tato nie odchodź do niej" " Tato nie żeń się z nią" ::plask wczolo: Jak pięciolatka ::kwasny:: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Łyczek szkockiej a cała butla wódki z gwinta u alkoholiczki to jeszcze nie to samo, bardziej dziwne że Katie miała prowadzić auto, w ogóle śmieszne że przyszła i została poukładać puzzle, dziewczyna nie ma życia ::loll:: a najzabawniejsze jak Nick jej jak jakiemuś pieskowi nasypał na stolik pistacje, co jednak ciekawe z nową Katie rozwija nam się o niej więcej informacji, np. przyznała że czuła się jak brzydkie kaczątko przy siostrach oraz śmieszne było jak mówiła że nie była przy tym jak rozdawano blond włosy i urodę, było nawet nawiązanie do jej krągłości bo zapytała Nicka czy jest gruba.
Beznadziejnie jak mała rozmazana dziewczynka wypadła Felicia, to aż dziwne że scenarzyści tak spaskudzili taką niezależną, wyzwoloną buntowniczkę, zbzikowała po urodzeniu dziecka i chorobach. Poprzednia Felicia była lepsza.
Awatar użytkownika
mailo

Ta scena z puzzlami, szkocka, pistacjami i koszem na śmieci była nawet fajna i taka odbiegająca klimatem od tradycyjnej MNS:) Chociaz myślalem, że Katie powie jakąś tajemnicę dlaczego nie ma faceta, że może ma jakis uraz czy coś. A ona tylko, że jej nie zależy.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Brawa dla Katie za to że przygadała Brooke, ale jeszcze większe brawa dla Bridget, Brooke jest strasznie denerwująca w obecnych odcinkach, gdyby taka była cały serial a nie chwilowo nie byłbym jej fanem, stoi jak jakaś zamroczona i nie umie się wysłowić porządnie, takie wygarnięcie od Bridget jej się należało, ale przy tym wszystkim rozumiem Brooke, że wykazała troskę o córkę że ten beznadziejny Nick chce ją sobie przygruchać jako pocieszenie i tak też było na koniec dzisiejszego drugiego odcinka, ja nie wiem jak Brooke może go nadal lubić kiedy on jest w stanie tak potraktować jej córkę, Bridget popełnia błąd że chce Nicka a z drugiej strony należy jej się szczęście od życia nawet jeśli ma nim być ten starzejący się lowelas, Brooke gdyby go tak na prawdę chciała a nie tylko miała sentyment wzięłaby go.
Gwiazdą odcinka była Pamela jak wkręciła się na sekretarkę wygryzając tę biedną dziewczynę :lol: i to jej ciągłe Juhuuu! :lol: albo tekst że upiecze szarlotkę na zgodę ::loll::
Fajnie ponownie oglądać te odcinki po prawie 3 latach.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jeśli Ridge mógł sie miesiącami zastanawiać, czy wybrać Brooke czy Taylor, to Brooke teraz może poczuć w jakiej rozterce był jej były i zapewnie przyszły mąż. Cieszę się jednak, że Bridget postawiła matkę do pionu i powiedziała co myśli o tej całej sytuacji. Miała całkowitą rację. :wink: I się jej przeciwstawiła, czym zyskała moje uznanie. Potrafiła zawalczyć o swoje, a nie czeka aż inni podejmą decyzję za nią.
Dzięki Pameli jest ciekawie, ale jest jednocześnie wkurzająca. Ja na jej miejscu nie miałbym sumienia by wywalać nową asystentkę Erica. Co ona sobie myśli, że będzie sterować ludźmi jak chce?Mam nadzieję, że ktoś wskaże jej miejsce w szeregu :twisted:
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Uważam że dobrze Ridge postąpił odrzucając oświadczyny tej zdziry. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Tomala

Post autor: Tomala »

Bardzo czekałem na te odcinki, które mamy teraz na TVP1 :) Pamela jest po prostu genialna! :mrgreen: Dobre było jak połknęła torebkę od herbaty ::loll:: Akcja z pistoletem też niezła "Bang, bang, bang" :lol: A Donna przy niej wydaje mi się taka żałosna :lol:
Przesada z tym seksem Bridget i Nick'a. Dopiero co rozpadło się jego małżeństwo z Taylor, bo on kocha Brooke, a teraz spiknął się z jej córką. W ogóle to było dobre, że Bridget zadzwoniła po Katie, ta przyjechała i zajmowała się dzieckiem na dole, a oni na górze się seksili :lol:
ODPOWIEDZ