Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Mareczek pisze:
Elmoo pisze:Czy nie wydaje Wam się, że to zwycięstwo było ustawione przez Polsat?
Nic w tym dziwnego, po co Polsat miałby promować Joannę Moro, która podpisała kontrakt na serial z inną stacją :) Wszyscy wiemy, że jest ustawione i cały w tym urok :D Zwycięstwo Anety bardzo mnie cieszy, wysłałem smsa :P
Ale jak na TVN leciało, to nie wygrywały tylko gwiazdy TVN.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ludzie, to dopiero pierwsza edycja TzG w Polsacie, poczekajmy z takimi opiniami co najmniej jeszcze dwie edycje i jeśli znów wygra ktos z obsady "Pierwszej Miłości" (a że z tego serialu ktoś jeszcze wystapi to pewne), "Świata według Kiepskich" czy z prezenterow Polsatu, to wtedy owszem, mozna będzie powiedzieć, ze Polsat ustawia wyniki glosowań w finale.

Moim zdaniem na wynik wplyw miala wielka sympatia widzow nie tylko dla Anety, ale i dla Stefano, ktory juz na pierwszy rzut oka wydaje sie być bardziej sympatyczny i szczery niz Maserak. Wg mnie Aneta jest tez dużo bardziej popularna niż Moro, którą osobiście znam tylko z kilkunastoodcinkowego serialu "Anna German" i wiem też, że wcześniej krótki czas grała w "Na Wspólnej". Zając gości na ekranach telewizorów w domach wielu ludzi od poniedzialku do piątku od prawie 10 lat. Nie wykluczam, ze współczucie dla Anety z powodu historii z M. Krawczykiem i A. Włodarczyk też tutaj moglo mieć duzy wplyw na ten wynik, czyli zwycięstwo Anety i Stefano.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
sharkinator

Post autor: sharkinator »

DeaconFan pisze:wcześniej krótki czas grała w "Na Wspólnej".
Nawet nie wiedziałem, że to ona. Słaby to wątek był.

Ja TzG nie oglądam ale też mi się wydaje że Zając wygrała z litości i popularności.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Przypominam, że Zajac to gwiazda Polsatu, a TzG teraz leci też w Polsacie. Więc nic dziwnego, że widzowie stacji chętniej głosowali na swoją gwiazdę. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

A mi się wydaje, że to przez popularność samego serialu. Tak jak kiedyś z MjM wygrywali - Cichopek, Mroczek, Mucha i Kuszewski, to teraz z innych będą wygrywali np z "Pierwszej miłości"
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

W nowej edycji DWTS - TZG wystąpią m.in. Michał Koterski(on może zajdzie wysoko), Marcelina Zawadzka(Miss Polonia 2011), Agnieszka Sienkiewicz i Jan Mela
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ko ... w-polsacie

Średnio ciekawe te pierwsze nazwiska ale i tak lepsze niz w TTBZ :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Przed chwilą produkcja Pierwszej miłości potwierdziła kolejne nazwisko - Mateusz Banasiuk :D Coś czuję, że to on może być czarnym koniem tej edycji, bo jak wiadomo, fanki za nim szaleją ::chytry::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Myślę, że Mateusz Banasiuk owszem, może być czarnym koniem tej edycji. :) Trochę dziwne natomiast, że będzie aż dwóch aktorów ze stałej obsady PM w nowej edycji. Raczej będę kibicował Mateuszowi, bo Misiek pewnie będzie sie wydurniał, a nie poważnie tańczył.

Co ciekawe, panowie prywatnie bardzo się kumplują i często chodzili do TzG kibicować Anecie Zając na widowni.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Z "Klanu" też dwie gwiazdy - Małgosia Ostrowska-Królikówska i Agnieszka Kaczorowska, ale ona jako tancerka.
http://klanserial.blog.onet.pl/2014/07/ ... -z-klanem/
Awatar użytkownika
Mareczek

Mam nadzieję, że z Małgorzatą Ostrowską-Królikowską to nie plotka, bo chętnie zobaczyłbym ją w innej roli niż Grażynka :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Elmoo pisze:Z "Klanu" też dwie gwiazdy - Małgosia Ostrowska-Królikówska i Agnieszka Kaczorowska, ale ona jako tancerka.
http://klanserial.blog.onet.pl/2014/07/ ... -z-klanem/
Ooo :shock: . Wreszcie jakeś gwiazdy. Mam nadzieje, że Małgosia znowu zdecyduje się na show! Aczkolwiek ja sobie jej w tańcach latino nie wyobrażam :zeby:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

BeLieF pisze:W nowej edycji DWTS - TZG wystąpią m.in. Michał Koterski(on może zajdzie wysoko), Marcelina Zawadzka(Miss Polonia 2011), Agnieszka Sienkiewicz i Jan Mela
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ko ... w-polsacie

Średnio ciekawe te pierwsze nazwiska ale i tak lepsze niz w TTBZ :wink:
Z całą sympatią do Jaśka Meli to już sobie wyobrażam te ckliwe zajawki przed jego występami. Ludzi na bank to złapie za serce, weźmie na litość i chłopak dojdzie do finału.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W końcu ten program nigdy nie polegał na tańcu więc nic nowego ;)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Jak donoszą portale plotkarskie, w kolejnej edycji zatańczy też nowy celebryta, mister Polski, Rafał Maślak :arrow: http://afterparty.pl/newsy_artykul,1823 ... _offset=10
Awatar użytkownika
DeaconFan

Mogliby sobie już darować miss i misterów Polski. ::kwasny::
ODPOWIEDZ