"MnS" w Polsce
Popatrzałem w kalendarz i przeliczyłem szybko, że zakładając brak zakłóceń w emisji (poza 1 i 2 maja), to odc. 6000 mógłby zostać wyemitowany najwcześniej 20 czerwca. Biorąc pod uwagę możliwe wypadnięcie Mody z ramówki (wybory, kanonizacja Jana Pawła II) termin ten się przesunie. Jeśli TVP zdecyduje się na przerwę wakacyjną, co jest niestety bardzo prawdopodobne - niemal pewne, to odcinek 6000 zobaczymy dopiero we wrześniu.
Jedyny plus to taki, że mógłby on zostać wyemitowany na przykład 5 września i ładnie spasowałby wtedy z 20-leciem serialu w TVP.
Ale oczywiście lepiej by było, gdyby pozostawiono emisję latem.
Jedyny plus to taki, że mógłby on zostać wyemitowany na przykład 5 września i ładnie spasowałby wtedy z 20-leciem serialu w TVP.
Ale oczywiście lepiej by było, gdyby pozostawiono emisję latem.
- bosskicinu
Akurat kanonizacja JP II wypada na 27 kwietnia w niedzielę.
Co do wyborów to tutaj możemy stracić odcinek lub dwa zależy ile te wybory będą trwać.
A poza tym od 12 czerwca rozpoczynają się Mistrzostwa Świata Piłki Nożnej w Brazylii i pewnie TVP będzie emitować mecze. Też bym chciał żeby latem nie było przerwy
Co do wyborów to tutaj możemy stracić odcinek lub dwa zależy ile te wybory będą trwać.
A poza tym od 12 czerwca rozpoczynają się Mistrzostwa Świata Piłki Nożnej w Brazylii i pewnie TVP będzie emitować mecze. Też bym chciał żeby latem nie było przerwy
Niestety będzie. Powód jest prozaiczny - odcinki są tłumaczone tylko z kilkunastodniowym wyprzedzeniem. Kiedyś w zapasie gotowych było kilkadziesiąt odcinków do emisji. Obecnie, ze względu na oszczędności w TVP, nasz "słynny głos" nie pracuje latem. Musielibyśmy jedynie teraz iść na Woronicza i prosić Brauna/Radziszewskiego, żeby dali kolejne zleceniu lektorowi. Dowiedziałem się, że do końca kwietnia przetłumaczone zostaną odcinki do 6015 (i na tym koniec), a więc tylko kilka będzie w zapasie na wrzesień. Żenada.
- bosskicinu
To niech skończy się już na 6000 odcinku.
Wtedy fajnie to będzie wyglądać w ramówce Tv.
Ostatnio zmieniony 2014-03-23, 22:19 przez bartosz34, łącznie zmieniany 1 raz.
Fan SB.
Bartosz34, przypominam, że w tym dziale nie spoilerujemy! W poście z godziny 11:09 zamieściłeś pewien spoiler. Niestety nie mam możliwości edytowania Twojego posta w tym dziale (zrobić to mogą tylko administratorzy). Na przyszłość pamiętaj o tym, że w tym dziale nie odwołujemy się do wydarzeń, których jeszcze na TVP1 nie było!
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.