Czy możemy tu rozmawiać o 90210? Jeśli tak to ja skomentuję bo oglądam i powiem że fani B&B i Y&R powinni
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Emisja od wtorku 25 lutego w dni powszednie o godz. 21:00, powtórka następnego dnia o godz. 11:00 i 16:00, powtórka odcinków z całego tygodnia w niedziele od godz. 14:00.
O, nagle się temat znalazł, musiałem się wylogować by się pojawił.
Już nic nie rozumiem co się dzieje, ale mam wrażenie, że forum się sypie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r pisze:O, nagle się temat znalazł, musiałem się wylogować by się pojawił.
Już nic nie rozumiem co się dzieje, ale mam wrażenie, że forum się sypie.
Sam się sypiesz, czas iść do okulisty Nie no żartuję faktycznie wyszukiwanie to szwankuje na tym forum Super, że będą powtarzać BH90210, miałem chęć oglądać całe od początku, gorzej będzie wyrobić czasowo, ale może da się radę jakoś...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wczoraj był pierwszy odcinek BH90210 a w zasadzie pierwsza połowa pilotowego odcinka, pojawił się epizodycznie Maxwell Caufield znany jako Miles Colby z Dynastii. Kto oglądał? Dziwnie się ogląda takie stare odcinki i rok 1990 W porównaniu z kontynuacją czyli 90210 widać jak się czasy zmieniły chociaż głównie moda bo pewne problemy i zwyczaje bogatych dzieciaków są stałe.
Co do BH90210, to wczoraj się widziałem na wywiad z Shannen Doherty, czyli Brendą.
Mam pamiątkowy autograf…
Wspaniała kobieta! Była w szoku, że mamy w Polsce "Taniec z gwiazdami" i powiedziała, że wystąpiłaby w nim chętnie ale pod warunkiem, że z nią zatańczę.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Te pierwsze odcinki są trochę irytujące i nudnawe jak się je współcześnie ogląda, mam nadzieję, że wyemitują w CBS Drama do końca bo mi bardziej zależy przypomnieć sobie drugą połowę serialu. Ktoś ogląda?
Mały smaczek. Tori Spelling odcina kupony od popularności, więc przyznała się teraz, że w trakcie kręcenia serialu spała z aktorem, który grał Brandona.
Sam Jason Priestley wydał ostatnio autobiografię, którą chętnie bym przeczytał. Widać, że wszyscy Ci aktorzy jadą teraz tylko na popularności sprzed lat, ale nie dziwota, że są w sercach wielu, bo do BH90210 ma się sentyment. Sam od jakiegoś czasu oglądam od nowa całą serię i muszę przyznać, że mimo upływu lat fajnie ogląda się ich problemy i stara realizacja w ogóle nie przeszkadza!
B@r, odpowiadając na Twojego posta sprzed ponad 3 lat, myślę że poniższa wiadomość też może być efektem tego, że kiedyś serial był popularny a aktorzy stali się ulubieńcami widzów. I chcieliby powrotu do dawnej popularności.
Niestety to będzie coś głupiego co idealnie wpasuje się w inne denne rzeczy, któe teraz są modne w telewizjach czyli paradokumenty i wyreżyserowane reality: