Filmy i seriale z aktorami z soap oper
Opis z filmwebu:Damians pisze:Pierwsze słyszę o tym filmie, w dodatku to całkiem nowy film. Na pewno będę oglądał, żebym tylko nie zapomniał
Para drobnych oszustów wybiera sobie na ofiarę zagubioną we współczesności kobietę z amerykańskiego Południa. Nieoczekiwanie jednak miękną im serca.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Głównej roli, to ona tam nie grałaB@r pisze:To film z 2004 roku, Hunter gra główną rolę.

Jednak dziwnie ogląda się kogoś tak związanego z MNS jako inną postać, jeszcze z innym lektorem. I wyglądała nawet całkiem możliwie w tym filmie.
Ale ogólnie nudny film, oglądałem, bo oglądałem, ale nic ciekawego.
Ja raczej nie przełącze, bo nie jestem sam przed telewizorem. xD
Ostatnio zmieniony 2009-08-29, 23:17 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 

-
- Administrator
- x 83
Na Sci Fi Channel dziś o 17.45 pokazano film "Siła uderzenia". Jedną z głównych ról zagrał A. Sabato Jr. (Dante z B&B"). Szczerze pisząc, gdyby nie było aktora z "MnS" w obsadzie, to nie zwróciłbym uwagi na ten film z 2005 roku.
Postać grana przez Sabato ratuje świat przed zagładą, miała ona nadejść po zderzeniu asteroidy z ziemią.
Sam film z jednej strony ma wartką akcję i jest wciągający, ale z drugiej jest przewidywalny i nieskomplikowany. Antonio pokazał się z nieco innej roli, miał sporo dynamicznych scen i nie pokazywał nagiego torsu.

Sam film z jednej strony ma wartką akcję i jest wciągający, ale z drugiej jest przewidywalny i nieskomplikowany. Antonio pokazał się z nieco innej roli, miał sporo dynamicznych scen i nie pokazywał nagiego torsu.

-
- Administrator
- x 83
W poniedziałek 21 marca o godzinie 20.00 Tele5 pokaże "Wietnamski eksperyment" z 2000 roku, w którym główną rolę zagrał Antonio Sabato Jr. (Dante z "MnS"). Opis filmu, cytuję za "Tele Magazynem": "Amerykański oficer wywiadu wpada przypadkowo na trop zbrodni, które popełnił podczas wojny w Wietnamie obecny minister obrony. Gdy podejmuje w tej sprawie śledztwo , naraża się na wielkie niebezpieczeństwo (...)". Osobiście, filmu nie obejrzę, ale fakt warty odnotowania.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Śmieszny fantastyczny film leci z seksownym roznegliżowanym Antonio Sabato Juniorem teraz na Pulsie!!!

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city