Radio i telewizja
-
Dawidek
- Administrator
"Milionerzy" były emitowane od 2 do 4 razy w tygodniu. Wieczorem, w porze największej oglądalności. I według mnie tak będzie nadal. Najpewniejszym dniem emisji tego teleturnieju według mnie jest piątek. Cykl filmowy "Superkino" może się zacząć mniej więcej godzinę później. To są moje przypuszczenia. Według mnie prawdopodobna będzie tez niedziela. Tym bardziej, że show Kuby Wojewódzkiego ma zniknąć z anteny. Też to gdzieś czytałem.
Widziałem kilka zagranicznych wersji tego teleturnieju: niemiecką, czeską, rosyjską, chyba serbską i ostatnio słoweńską.
Czytałem i słyszałem, że 7 edycja "Tańca z gwiazdami" jest pewna. Były zapowiedzi, że 6 edycja będzie ostatnią, ale chyba TVN się rozmyślił. Program nadal ma dużą oglądalność. Zapowiadana jest także druga edycja show "Gwiazdy tańczą na lodzie".
Widziałem kilka zagranicznych wersji tego teleturnieju: niemiecką, czeską, rosyjską, chyba serbską i ostatnio słoweńską.
Czytałem i słyszałem, że 7 edycja "Tańca z gwiazdami" jest pewna. Były zapowiedzi, że 6 edycja będzie ostatnią, ale chyba TVN się rozmyślił. Program nadal ma dużą oglądalność. Zapowiadana jest także druga edycja show "Gwiazdy tańczą na lodzie".
A dziś w HappyHour na TV4 mówili , że jedna z gwiazd Tańca , bodajże 4. edycji zdradziła, że będzie po finale zogranizowana wielka impreza dla wszystkich uczestników wszystkich edycji Tańca , co źle wróży jeśli chodzi o to czy będzie kolejna edycja.
Jeżeli Milionerzy będą raz w tygodniu a będą przerywać w trakcie gry gracza do nastepnego odcinka to ja dziękuję, bo tydzień później mało co będe pamiętał.
A tak wogóle to jak były początki Milionerów to leciały o 20.00 a przed nimi leciała Esmeralda
Właściwie to wtedy chyba jeszcze nie bylo Faktów(?) 
Jeżeli Milionerzy będą raz w tygodniu a będą przerywać w trakcie gry gracza do nastepnego odcinka to ja dziękuję, bo tydzień później mało co będe pamiętał.
A tak wogóle to jak były początki Milionerów to leciały o 20.00 a przed nimi leciała Esmeralda
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Dawidek
- Administrator
"Fakty" są od samego początku istnienia TVN. Oglądałem pierwsze wydanie tego serwisu informacyjnego. Było to 3 października 1997 roku. Wtedy poprowadził je Tomasz Lis. I były one o 19.30.
Szczerze wątpię, że milionerzy będa raz w tygodniu. Ja spodziewam się 2-3 wydań w tygodniu.
"Esmeralda" była o 18.00, o 19.00 "Fakty", w weekendy "Milionerzy" były o 19.35. Bo w tym czasie nie było jeszcze "Uwagi".
Szczerze wątpię, że milionerzy będa raz w tygodniu. Ja spodziewam się 2-3 wydań w tygodniu.
"Esmeralda" była o 18.00, o 19.00 "Fakty", w weekendy "Milionerzy" były o 19.35. Bo w tym czasie nie było jeszcze "Uwagi".
Już ( a może dopiero ) 22 grudnia Polsat pokaże "Wojnę i pokój".
Mam nadzieję, że moje oczekiwania co do tej ekranizacji spełnią sie
http://www.medialink.pl/artykul/38042,W ... d_swietami
Mam nadzieję, że moje oczekiwania co do tej ekranizacji spełnią sie
-
GL Forever
Tytuł "Wojna i Pokój" kojarzy mi się z jakimś długo trwającym filmem, a nie serialem. On chyba jest na liście najdłużej trwających filmów. Pewnie podzielili go na odcinki, albo to jakaś inna "Wojna i Pokój".Damians pisze:Już ( a może dopiero ) 22 grudnia Polsat pokaże "Wojnę i pokój".
Mam nadzieję, że moje oczekiwania co do tej ekranizacji spełnią sie![]()
Z Polsatem współpracujeMisia pisze:A TV4 należy do TVN-u czy do polsatu?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
FilmBox to nowy kanał filmowy, który pojawił się w Polsce. Widzę, że Twoja kablówka szybko dodaje nowości.
"Milionerzy" wracają w styczniu do TVN. Poprowadzi je Hubert Urbański. Oto link:
http://www.medialink.pl/artykul/38092,M ... d_stycznia
"Milionerzy" wracają w styczniu do TVN. Poprowadzi je Hubert Urbański. Oto link:
http://www.medialink.pl/artykul/38092,M ... d_stycznia
-
GL Forever
Do tej pory w niedziele po południu, nigdy nie oglądałem TV, no bo nie było co oglądać.
Ale od dwóch tygodni normalnie wyczekuję każdej niedzieli i godziny 14.20, aby tylko zaczęło się Studio Złote Tarasy. To nowe, wielkie studio jest wspaniałe
Ale co tam same studio , liczą się gwiazdy - i jak na razie, w każdym programie jest jakaś moja ukochana gwiazda
Była Iza Tojanowska, Jolanta Kwaśniewska, Agnieszka Włodarczyk, a poza tym wszyscy zwycięzcy Tańca z gwiazdami, Doda i wiele, wiele innych gwiazd
Już wyczekuje kolejnej niedzieli...
Ale od dwóch tygodni normalnie wyczekuję każdej niedzieli i godziny 14.20, aby tylko zaczęło się Studio Złote Tarasy. To nowe, wielkie studio jest wspaniałe
Była Iza Tojanowska, Jolanta Kwaśniewska, Agnieszka Włodarczyk, a poza tym wszyscy zwycięzcy Tańca z gwiazdami, Doda i wiele, wiele innych gwiazd
Już wyczekuje kolejnej niedzieli...