Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Odcinek był genialny :D
Małgosia Foremniak zrobiła 90% programu po swojemu :mrgreen:
Za to Kurski :roll: Szkoda gadać, chyba raczej nie nadaję sie do tego typu programów.
Rozmowy w tłoku były super :D
Tomala

Post autor: Tomala »

A mi się ten odcinek wogóle nie podobał :!: Nie wiem czego ja się spodziewałem, myślac że nowy sezon będzie lepszy, że zmotywują się do pracy bo poprzedni był beznadziejny. Pare razy troszkę się zaśmiałem, ale to nic w porównaniu z tym co było kiedyś. Na TVN7 powtarzają Szymona od poniedziałku do piątku jakoś po południu, wtedy to się można pośmiać, ale to co jest teraz to lipa.
Mareczek pisze:Za to Kurski Szkoda gadać, chyba raczej nie nadaję sie do tego typu programów.
Zgadzam się. Wciskał gdzieś co chwile swoje durne historyjki.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mnie się wczoraj Kurski bardzo podobał :zeby:
Właśnie pokazał, że ma dystans do siebie, ale zachował pewne granice.

Dowcip o Maseraczce mnie rozwalił :zeby: Ten cały Sebek też jest fajny, o wiele lepszy od Ąckiego, Rozmowy w toku też świetne ::loll::
I co się chwali Majewskiemu - bezlitośnie obśmiał Durczoka :zeby:
Goku

Post autor: Goku »

Mi się podobał ten tekst Kurskiego o ginekologach xD Fiutowski i Cipura xDD.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pierwszego po przerwie odcinka nie widziałem, ale dwa kolejne na bardzo niskim poziomie. Niektóre żarty uważam za niesmaczne zamiast śmieszne a i sam Szymon jakiś denerwujący. Zwyczajnie scenariusz jakiś kiepski, rozmowy w tłoku też nie aż takie śmieszne jak dawniej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

A mnie cały czas Szymon śmieszy. I w całej TV obecnie śmieszy mnie tylko on ( no i czasami Najgorszy Polski Kierowca xD ).

Dzisiejszy program z Kuszewskim i Jabłczyńską świetny :mrgreen: Przypomniała mi się moja ulubiona edycja JOŚ, on też byli tam razem ::rad::
Primok

Post autor: Primok »

Szymon ostro pojechał w Rozmowach w Tłoku :zeby: , aż mi żal pewnego pana polityka :P .
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ten sezon SMS trzyma poziom i Szymek nie znudził mi się do tej pory. Szkoda ,że nie zaprosił do programu Joli Rutowicz albo Dody. To byłyby świetne programy. Dobrze ,że teraz Majewski nic nie zmienia, teleturniej "Końca nie widać" i "Rozmowy w tłoku" to sprawdzone elementy i są świente.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Mnie też podoba się Szymon Majewski Show. Ze "starych" elementów najbardziej lubię rozmowy w tłoku, a z nowych to świetna jest pora na manipulatora. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

Marek Forrester pisze:Szkoda ,że nie zaprosił do programu Joli Rutowicz
Pamiętaj, że SMS reżyseruje Rinke Rooyens, a on nie chce mieć niż nic wspólnego z Rutowicz. Dzięki Bogu.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

No tak, to racja! Ale pamiętaj ,że Jola = duże zainteresowanie bo dwóch takich głupolów w jednym show byłoby ciekawe!
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Pierwsze dwa odcinki nowego sezonu były beznadziejne, ale wczorajszy podobał mi się, chociaż nie był już tak "boski" jak kiedyś.
Oczywiście najlepsza była Baśka. Ten tekst: "To co mam do Strasburga skargę pisać?" i odpowiedź Jabłczyńskiej "No pisz" ::loll::
Fajny też był dubbing ze zwierzętami.
Ale niestety najstarsze elementy programu były beznadziejne. Końca nie widać już mnie wogóle nie śmieszy. Przede wszystkim teraz rządzą tam filmiki z youtube, a nie wpadki telewizyjne jak kiedyś. Po prostu idą na łatwiznę. Mogliby chociaż dawać te filmiki jakieś śmieszne a nie takie beznadziejne. Przecież na youtube tyle tego jest!
Rozmowy w tłoku też do kitu. To wszystko z tym murzynem było żenujące.
Nie rozumiem jak kogoś może nadal ten program tak śmieszyć cały czas. Ja tylko oglądam i się denerwuję że nic nie ma śmiesznego. Bo jak zrobią 1 na 15 fajnych odcinków to nie jest sukces :?
Mam pytanie:
Czy emitowany na AXN "David Latterman show" to pierwowzór Szymona?
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tomala pisze:Oczywiście najlepsza była Baśka. Ten tekst: "To co mam do Strasburga skargę pisać?" i odpowiedź Jabłczyńskiej "No pisz" ::loll::
Fajny też był dubbing ze zwierzętami.
Ja zrozumiałem, żeby napisała do Strasburgera :zeby: W końcu wielki przyjaciel Szymona :D

Końca nie widać średnio mi się podobało, podobnie "Rozmowy w tłoku". Mogliby zaprosić Dodę, Jolę Rutowicz i Edytę, oglądalność na pewno by wzrosła :)
Awatar użytkownika
Damians

Tomala pisze:Nie rozumiem jak kogoś może nadal ten program tak śmieszyć cały czas.
Tomala, ja też tego nie rozumiem, ale mnie cały czasz Szymon śmieszy :mrgreen: :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ostatni odcinek Szymona był bardzo fajny :D
Uważam że od tego sezonu odcinki są o 100% lepsze niż te z sezonu jesiennego :wink:
Rozmowy w tłoku nadal mnie śmieszą, a końca mnie widać wciąż jest fenomenalne :P
Mam nadzieje, że poziom nie spadnie :)
ODPOWIEDZ