Post autor: GL Forever »

B@r pisze:Co tu tak cicho? ATWT to przecież jedna z lepszych soap oper! :serce:

GL Forever, co sądzisz o tym, że Noah poprosił Luke'a o przerwę w ich związku?
Tutaj można tę nową scenę obejrzeć- http://pl.youtube.com/watch?v=tjCem2hlofc

Idę zaraz oglądać odcinek z wczoraj. :zeby:
Przerwa w związku = tragedia.

Niech Luke znajdzie sobie kogoś innego. On jest taki słodziutki (kiedy nie ma grzywki podniesionej do góry), a Noah wygląda jak neandertalczyk, lub eskimos i nie pasuje do niego. Z charakteru też nie. Luke powinien był już dawno go olac, ale widocznie to prawdziwa miłośc. :roll: Mam nadzieję, że Luke spotka w swoim życiu drugą, prawdziwą miłośc. ::jezyk::

Post autor: Liason-fanka »

Thorne pisze:Moja ukochana para serialu czyli Paul i Meg znowu razem?!?! :serce: :serce: Super. :serce: :serce: Czyli Meg znalazła w sobie wystarczająco dużo siły, by wybaczyć Paul'owi wyskok z Sofie, zresztą przez nią samą przerwany? :) No cieszę się. :D W ogóle Meg to piękna kobieta, a Paul to przystojny facet, pasują do siebie idealnie, są w równym stopniu przyzwoici i w porządku. :P
Ja tez ich oboje uwielbiam, chociaz Paul ma na swoim koncie sporo grzeszkow i Meg miala mu przeciez duzo wiecej do wybaczania niz tylko przespanie sie z Sofie. Ale ciesze sie, ze postanowila mu jednak zaufac i mam nadzieje, ze tym razem sie nie zawiedzie. Dobrze, ze nie uwierzyla w ta bajeczke Sofie o gwalcie! Paul nie jest swiety, ale gwalt to juz przesada! I jeszcze ten glupi Mike tak slepo wierzy Sofie... Ech, mam nadzieje ze Paul za dlugo nie bedzie musial udowadniac wszystkim, ze nie jest gwalcicielem!

Post autor: Thorne »

Liason-fanka pisze:
Thorne pisze:Moja ukochana para serialu czyli Paul i Meg znowu razem?!?! :serce: :serce: Super. :serce: :serce: Czyli Meg znalazła w sobie wystarczająco dużo siły, by wybaczyć Paul'owi wyskok z Sofie, zresztą przez nią samą przerwany? :) No cieszę się. :D W ogóle Meg to piękna kobieta, a Paul to przystojny facet, pasują do siebie idealnie, są w równym stopniu przyzwoici i w porządku. :P
Ja tez ich oboje uwielbiam, chociaz Paul ma na swoim koncie sporo grzeszkow i Meg miala mu przeciez duzo wiecej do wybaczania niz tylko przespanie sie z Sofie. Ale ciesze sie, ze postanowila mu jednak zaufac i mam nadzieje, ze tym razem sie nie zawiedzie. Dobrze, ze nie uwierzyla w ta bajeczke Sofie o gwalcie! Paul nie jest swiety, ale gwalt to juz przesada! I jeszcze ten glupi Mike tak slepo wierzy Sofie... Ech, mam nadzieje ze Paul za dlugo nie bedzie musial udowadniac wszystkim, ze nie jest gwalcicielem!
Jakich grzeszków? :D
If you can't beat them, join them...

Thorne pisze:Jakich grzeszków? :D
Oj duzo ma swoim koncie. Na przyklad na samym poczatku znajomosci z Meg Paul uciekal przed policja i schronil sie w domku w lesie gdzie znalazla go Meg, po czym zmusil ja aby sie nim opiekowala, bo on byl ranny a ona jest pielegniarka. Tak zreszta zaczela sie ich milosc :D A pozniej jeszcze wiele rzeczy robil okropnych - na przyklad za wszelka cene chcial zniszczyc Craiga (bylego meza Meg), mimo ze Meg blagala go, zeby zostawil go w spokoju. Nienawisc Paula do Craiga wiele kosztowala ich oboje - na przyklad po jednym z szalenczych atakow Paula gdy Meg probowala ich rozdzielic, Paul ja odepchnal, a ona upadla na podloge i w rezultacie stracila wtedy dziecko. To z takich nowszych rzeczy, czyli tych ktore mialy miesce juz po rozwinieciu sie na dobre watku Paula i Meg. Ale z tego co wiem to wczesniej z Paula bylo niezle ziolko.

BTW, czy Was tez totalnie rozbraja Janet? Ja uwielbiam Katie i Brada, ale normalnie Julie Pinson jest bezbledna w roli Janet :D

Post autor: Mikao6 »

Janet jest boska, naprawdę. XD Uwielbiam kiedy ona jest w akcji, zawsze coś się dzieje. Ale muszę nadrobić parę zaległości w odcinkach z czerwca, bo nie miałem nigdy czasu ostatnio na oglądanie.
Ale widzę, że nie obsmarowaliśmy jeszcze Noelle Beck. XD Jak Wam się podoba nowa Lily? Bo ja wolałem Marthę i wiadomość o tym, że po tylu latach odchodzi z ATWT była dla mnie szokiem. Pewnie dlatego teraz scenarzyści pchają Holdena w ramiona Carly, żeby ludzie nie porównywali tak nowej Lily ze starą. :twisted:

Ja powiem szczerze, ze nie zdazylam sie za bardzo pryzwyczaic do starej Lily, bo ATWT ogladam od dosyc niedawna (poza klipami Paul&Meg, ktorych historie znam poczawszy od 2005 roku :D). Nowa Lily jest mi w sumie obojetna jak na razie, ale watek Holden/Carly srednio mi sie podoba. Mimo wszystko chyba wole Carly z Jackiem.

Fajne jazdy sa teraz w ATWT dzieki Sofie :D Jestem ciekawa jak daleko ta dziewczyna sie posunie, zeby zniszczyc Paula... Po co on glupi z nia wtedy spal????

Post autor: Mikao6 »

Liason-fanka pisze:Ja powiem szczerze, ze nie zdazylam sie za bardzo pryzwyczaic do starej Lily, bo ATWT ogladam od dosyc niedawna (poza klipami Paul&Meg, ktorych historie znam poczawszy od 2005 roku :D). Nowa Lily jest mi w sumie obojetna jak na razie, ale watek Holden/Carly srednio mi sie podoba. Mimo wszystko chyba wole Carly z Jackiem.

Fajne jazdy sa teraz w ATWT dzieki Sofie :D Jestem ciekawa jak daleko ta dziewczyna sie posunie, zeby zniszczyc Paula... Po co on glupi z nia wtedy spal????
A ja szybko się do starej Lily przyzwyczaiłem, bo oglądam ATWT mniej więcej od pojawienia się w Oakdale Noaha (wcześniej oglądałem klipy z wakacji nad jeziorem, chyba 2006 rok XD). Szybko się asymiluje jednak. Ja też uważam, że powinno być po staremu. Carly uganiająca się jak pies za kośćią na nogach za Jackiem i Holden z Lily. Aczkolwiek Holden mnie wkurza ostatnimi czasy, zdecydować się cham nie może. :evil:
Ja się w ogóle nie spodziewałem, że Sophie jest zdolna do takich jazd. Naprawdę, ale pewnie w Ameryce też znają przysłowie "Cicha woda brzegi rwie". Bo ta 'cicha woda' ma już schizy jakieś. ::rad::

O matko ! Sophie jest chora ! Podłożyła jakąś truciznę, która zaszkodzi Barbarze ! W zapowiedziach na następny odcinek było widac, że coś jest z nią nie tak. :cry: :cry: :cry: :cry: Sophie jest chora, zabic ją ! ::ok::

Z tego co zrozumialam to Sofie bedzie chciala chyba zwalic wine na Meg, bo tak sie ostatnio interesowala tym incydentem jak Meg ponoc przyczynila sie do smierci pacjenta. I pewnie teraz bedzie chciala wszystkim wmowic, ze sytuacja sie powtorzyla... Wredota z tej Sofie!! A rzeczywiscie cicha woda brzegi rwie. I po tym wszystkim co Barbara dla niej zrobila!!

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podobno John James (Jeff z "Dynastii")wraca do serialu stacji "As The World Turns", był tam chyba jakimś mordercą.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

No wlasnie juz wrocil w odcinkach z zeszlego tygodnia. Z dialogow wynika, ze rzeczywiscie byl morderca, czy nawet seryjnym morderca, ale niestety nie znam tego watku, bo to bylo zanim zaczelam ogladac ATWT. Ten aktor jednak na zawsze pozostanie dla mnie Jeffem z Dynastii, hehe :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jeśli są z nim już jakieś scenki na youtube, reklamy lub coś efektownego w odcinku dajcie znać
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

A mnie As the world turns już dramatycznie nudzi. Z resztą jak każda amerykańska soap opera. Amerykańskie soapki sięgnęły dna. :cry:

Post autor: Thorne »

GL Forever pisze:A mnie As the world turns już dramatycznie nudzi. Z resztą jak każda amerykańska soap opera. Amerykańskie soapki sięgnęły dna. :cry:
Nie każda. :D Ja teraz co noc robię sobie maratonik z General Hospital (oglądam 3 odcinki na raz) i ani chwili się nie nudziłem. :D Tam jest tyle ciekawych wątków i tyle się dzieje,że nie da rady się nudzić.
If you can't beat them, join them...

Post autor: Tkk_Bolly »

Liason-fanka pisze:Z dialogow wynika, ze rzeczywiscie byl morderca, czy nawet seryjnym morderca
To jest były mąż Susan .A próbował zabic Boba(2 razy) Barbarę i chyba Allison z tego co wyczytałem na forach.W odcinkach jestem dopiero na początku marca, ale mam wszystko ściągane a bieżaco
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
ODPOWIEDZ