Post autor: Pottermaniack »

Całkiem niezły odcinek. :)

Stepujący tancerz - genialny. :D

Śpiewający górnicy - średni występ, nie powinni przejść dalej.

Jim Williams - wymiata. :mrgreen: Zdecydowanie jeden z lepszych w tym odcinku. Dawno się tak nie uśmiałem. :)

Kamila "Karmel" - niesamowita, porażający głos, publiczność szalała. :wink:

Tańczący sambę - dla mnie wypadli dobrze, może było kilka pomyłek, ale sam taniec niezły, fajne elementy akrobatyczne.

Gosia Staszewska - czy ta dziewczyna ma w ogóle coś takiego jak kręgosłup? :P Umie połączyć wyginanie ciała z tańcem, jak dla mnie finał murowany.

Mocha - kolejny genialny talent z Rzeszowa! :D

ENZYM - dobrze, ale bez rewelacji.

Wushu - fantastycznie, perfekcyjny występ. :D

Iluzjonista - niezły, szkoda, że nie przeszedł dalej.

Kupa śmiechu - ::loll::

Chłopaki od wodzionki - :lol: ::loll:: Czego to ludzie nie zrobią dla chwili w TVNie. :lol:

Kamil Bednarek - świetne połączenie reggae i hip-hopu, kolejny rewelacyjny wokal tej edycji.

Post autor: Tomala »

Moim zdaniem to był najgorszy odcinek tej edycji. W ogóle strasznie mnie irytuje jak na początku odcinka mówią z jakiego miasta to jest casting, a potem i tak mieszają w odcinkach występy z różnych miast ::plask wczolo: Widać to po ubraniach, fryzurach i miejscach gdzie odbywają się castingi. Nie wiem czemu ma służyć takie okłamywanie ludzi. Chcą wyrównać poziom odcinków? Ale to im raczej kiepsko wychodzi, bo niektóre odcinki są świetne, a niektóre nudnawe, jak wczorajszy.

Generalnie wczoraj niczego wyjątkowego, nietypowego wczoraj nie było. Podobało mi się śpiewające trio. Potrzeba nam takiego girlsbandu na polskiej scenie muzycznej. Ten śpiewający chłopak z dredami był świetny. I przystojny :)

Post autor: Goku »

Odcinek raczej słaby.

Ci od zupy - żenada. To nawet śmieszne nie było...

Stepujący Emil - Super! Jak można tak szybko ruszać nogami? :shock:

Górnicy - do kopalni, nie na scenę! :P

Jim - niezłe, ale bez zachwytu.

Kamila - przy pierwszej piosence mi się nie spodobało, bo nie lubię takiego "wycia". Przy drugiej dużo lepiej, ale były lepsze wokalistki w tej edycji.

Wyginająca się dziewczynka - super! Tylko zastanawiam się teraz, czy przypadkiem ta rodzina nie ma jakiejś wady genetycznej związanej z kręgosłupem :P.

Iluzjonista - nic nowego. Sztuczki które widziałem już tysiąc razy i których sposób wykonania można bez problemu znaleźć w internecie.

Te dwie fałszujące dziewczyny - jak można przyjść do programu z czymś takim? O_o

Ci faceci na kiblach byli żałośni...

Enzym - ok, ale nic specjalnego.

Wushu - genialne! Zdecydowanie najlepszy występ odcinka!!!

Mocca - nic ciekawego moim zdaniem. Trzy lachony jęczące do mikrofonów.

Ci wymalowani "afrykańscy" nie powinni przejść. Nie podobało mi się to.

Kamil - mi się jego występ nie podobał, pewnie dlatego, że nie lubię reaggae.

Prowadzący strasznie mnie wkurzali!

Ile jeszcze tych odcinków castingowych? Zdecydowanie wolę półfinały :P.

Post autor: Robi »

Co to jest?! FUUUUUJ! Jak to w ogóle możliwe?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::ke:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::

Post autor: Adex-fan Brooke »

Niemiecka wersja o wiele ciekawsza. :D
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tomala, na przyszłość nie wrzucaj tak dużo emotek!! ::ke::

Co do samego filmiku, oglądałem to z otwartymi ustami. ::loll:: O mało nie padłem ze śmiechu. ::loll:: ::loll:: Jurorzy i widzowie na sali nie wiedzieli co z sobą zrobić. :zeby:
Wydaje mi się, że ta kobieta jest zmutowana. ::loll::

Dobre ::loll::. Szczególnie ta scena z arbuzem mnie rozwaliła ::loll::.

Dawidek pisze:Tomala, na przyszłość nie wrzucaj tak dużo emotek!!
Dobrze, zapamiętam to :wink:

Ja nadal jestem w szoku po obejrzeniu tego filmiku. Ta kobieta to chyba ma w cyckach kamienie zamiast implantów ::loll::

Kolejny słaby odcinek. Aż nie chce mi się komentować wszystkiego, więc wymienię tylko te występy, które mi się podobały:

Funky - głupie, ale śmieszne :lol:.

Tomek Mrozek - super głos! :: bow ::

Adam Machalica - nie wiem jak można tak zagrać na harmonijce :shock:.

Krzysztof Bielecki - bardzo fajne wykonanie :).

I to wszystko. Cała reszta była albo słaba albo nudna. Mam już dość odcinków castingowych, niech zaczną się półfinały!

Też mi się nie podobał ten odcinek. W tej edycji jest za dużo śpiewających osób i tancerzy. Ok, są utalentowani, ale to jest już nudne. Jedyne co mi zapadło w pamięć to ten kabaret, szczególnie ten moment jak naśladowali "Słoneczny Patrol" :lol:

Odcinek lepszy niż dwa ostatnie, ale wciaż taki sobie. Od pewnego momentu mi się nawet dłużył.

Kto tam w ogóle wpuścił tego kolesia od Disco Polo?

Iskierka - bardzo fajny, oryginalny występ :).

Kasia Brzostek - fajnie, ale były lepsze wokalistki.

Ten górnik od "Dmuchawce, Latawce, Wiatr" - masakra ::loll::.

Kobieta robiąca zwierzaki z balonów - fajnie, ale raczej nie do tego programu :P.

Dziewczyna z kółkiem - WOW! :shock:

Paweł - super! Moim zdaniem ma świetny głos! Jeden z najlepszych wokali w tej edycji! :: bow ::

Roman - co za żenada! Nie pamiętam żadnego z poprzednich jego występów, więc najwyraźniej były tak złe, że wyrzuciłem je z pamięci.

Kabaret "Mimika" - nic ciekawego moim zdaniem.

Ten koleś wycinający z warzyw/owoców - niby fajnie, ale niezbyt tu by pasowało.

Koleś z piłkami - nie lubię czegoś takiego, więc jestem na nie.

Iluzjonista - nieźle, ale tu też byli lepsi.

Andżelika - dobry głos, ale repertuar moim zdaniem niezbyt pasował.

The Prisoners - fajnie, ale dalej przejść nie powinni.

Danuta - NIE! Po prostu NIE! Nie rozumiem co się tak podobało jurorom :/.

Jeszcze tylko jeden odcinek castingowy. Uff...

W końcu jakiś fajny odcinek :) Dużo śmiechu dzisiaj było ::rad::

Koleś od disco polo mnie powalił ::loll::

Ta babka od balonów niezła, ale to się nie nadaje do programu. Trochę mi przypominała tą babcię z 1. lub 2. edycji (nie pamiętam), która robiła różne rzeczy z papieru, ale ta babcia była dużo lepsza.

Bardzo podobał mi się kabaret Mimika. Moim zdaniem lepszy od tego kabaretu z poprzedniego odcinka.

Fajny był ten śpiewający chłopak z kitką. Pani "Danusia, Danuta, ale Danusia" ( :lol: ) nawet sympatyczna i nieźle śpiewała.

Niesamowite były te rzeczy powycinane z owoców, ale to też się nie nadaje do takiego programu.
Goku pisze:Jeszcze tylko jeden odcinek castingowy. Uff...
Ja właśnie najbardziej lubię te odcinki. I to we wszelkich programach - YCD, w "Idolu" też je najbardziej lubiłem, w "Top Model" też mi się bardziej podobały niż obecne. Ogólnie na castingu większość osób daje z siebie maksimum i te kolejne występy już nie są takie zaskakujące, często gorsze.

Żaden występ mi się dzisiaj nie podobał(jedna dziewczyna miała świetny wokal, ale występ był strasznie nudny), więc od razu przejdę do ciekawszej części, czyli eliminacji.

Najbardziej cieszę się z tego, że dalej przeszli(kolejność przypadkowa):

-Me, Myself & I
-Wushu
-Paweł Ejzenberg
-Piotr Lisiecki
-Emil Kuśmider
-Kasia Sochacka
-Sabina Jeszka
-Patrycja Malinowska
-Damian Skoczyk

Najbardziej zawiedziony jestem tym, że odpadł Paweł Ostrovsky ::kwasny::.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Moim faworytem jest 14letni blondyn co śpiewał Eltona Johna, fajnie że przeszedł, ciekawe jak mu dalej pójdzie. Ogólnie jednak za dużo śpiewających w tej edycji a brak jakichś spektakularnych występów.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ