Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

DeaconFan, jeżeli chodzi o JOŚ to rożni nas wszystko, ale łączy jedno - oglądamy ten show - i to jest najważniejsze.

Dzisiaj były emocje, ale co będzie za dwa tygodnie!!!!!!!! :zeby: :zeby: :zeby: ::rad:: ::rad:: ::rad::

Niestety za tydzień nie ma JOŚ, także znowu przedłuży nam się o weekend czas trwania programu, co jest pozytywną informacją ::rad::

Za dwa tygodnie, jak przypuszczałem będą duety i to bardzo zaskakujące ::rad::

Zobaczymy znane twarze: Patrycję Kazdai, Łukasza Zagrobelnego, Pana Totolotka.
Wielkich aktorów: Hanię Śleszyńską ( :serce: ) i Pawła Królikowskiego.
Oraz WIELKIE ( mówcie co chcecie ) postaci: Jerzego Urbana w parze z Anną Muchą i Violettę Villas z Arturem Chamskim :zeby: :zeby: :zeby:
Słodycz sięgnie kosmosu ::loll:: :zeby:

Villas miała być w Jury, ale może Rinke zrezygnował z tego planu, w końcu ona ma problemy ze wszystkim, więc mogłaby tam nie wytrzymać siedzenia dwóch godzin i tylko zaśpiewa z Arturem. Bo nie wyobrażam sobie, ze będzie siedziała w Jury, a na końcu wstanie i będzie śpiewała, to byłoby nieuczciwe względem innych uczestników.

Dzisiaj oczywiście królowała, a raczej latała nad wszystkimi Mucha. Mnie się naprawdę podoba jak ona śpiewa i cały czas jest moja faworytką ::rad::
DeaconFan tak a propos Konia i Muchy, to te dwie osoby są tak jak Doda i Edyta. Konio niczym Doda, to w rzeczywistości prostak, a jego żarty są poniżej wszelkiego poziomu i po prostu żałosne. Jego wczorajszy występ oglądałem z zażenowaniem, takie udawania geja Jacykowa, który przecież nie afiszuje się na prawo i lewo ze swoją orientacją, a wcześniej Dody jest żałosne. Dobrze Justyna zrobiła, że go odepchnęła i upadł on na ziemie :zeby: :zeby: I tak jeśli chodzi o GTNL to odcinek był bardzo nudny, moimi faworytkami są Aga i Ścibakówna ( którą mąż bojkotuje ::loll:: ), za to Justyna dała na koniec prawdziwy taneczno - śpiewający show, tylko szkoda, że nie na lodzie ::kwasny:: Natomiast Mucha jest niczym Edyta, wyjątkowa i niepowtarzalna, jej wykony mają wielką klasę i to "coś", co czyni ją po prostu genialną.

I dzisiaj stało się coś niesamowitego. Po praz pierwszy podobał mi się występ Artura Chamskiego i go polubiłem :D

Natomiast nie mogę patrzeć na Olę Szwed, która pcha się do każdego ujęcia kamery ::plask wczolo: Nienawidzę tej dziewuchy ::plask wczolo:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Zgadzam się, że żarty Muchy śą na poziomie inteligentne, coś jak Kuba Wojewódzki, natomiast Paweł Konnak to typowy prostak.Ale porównanie ich do Steczkowskiej i Dody nie trafione.

Oglądam Joś tylko aby docenic jakie były dobre poprzednie edycje i jak dobre będą przyszłe. Wszystko zalezy od uczestników . Ci są żenujący. Fraszki, Galicy już nie ma.Dziś niestety odpadła Monika Mrozowska :(
Wogóle dzisiaj wykonania były słabe, bardzo słabe , wręcz mierne i tragiczne. Wogóle nie ma tu zmian tonacji, modulacji głosu, a bo i Ci co zostali nie mają głosu.Tak się zastanawiam czy Ci nauczyciele są tak słabi, czy mają mało godzin treningów, bo nie wydobywają a uczestników nic. Poprostu nic!
Dziś nie podobali mi się Ela, Łukasz, Ola , Tomasz, Żora i Karolina . Może to sprawka Edyty?
Miałem szacunek do JOŚ , ale ta szopka z Chamskim to była żenująca. ::kwasny:: Idą za sposobem Gtnl, bo Ci już prześcigli JoŚ w oglądalności.

Cała edycja zależy od obsady. Więc nie skreślajmy całego show! W tym sezonie mamy najgorsze edycje TzG i JOŚ co nieznaczy, że w kolejnych sezonach będzie gorzej. Warto spojrzec, na II i III edycję Gtnl, które dzieli przepasc. III jest bardzo dobra i lepsza od II mimo oszóstw.Wystarczy spojrzec na obsadę.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ale mnie głównie chodziło o ich występy, a nie zachowanie po, czy też przed. Jak widzę Konja chodzącego po tym lodzie i wydzierającego się w niebogłosy to po prostu padam, natomiast w występach Anki Muchy nic szczególnego i ciekawego nie widzę. Np. dzisiaj: "lata" sobie po scenie i się śmieje, próbując przy tym śpiewać. :? Co w tym takiego fajnego? Poza tym wczoraj akurat GTNL nie mogłem oglądać, więc nie będę Konja oceniał za to, że niby Jacykowa jakoś tam udawał. :wink: Jeszcze co do Anki to w końcu ktoś dał jej dzisiaj w miarę sprawiedliwą ocenę, na taką jaką zasługiwała. :D Brawa dla pana Maciborka! :D :: bow :: Jeszcze co do JOŚ to ciekawą dziś mieliśmy sytuację z ocenami występu Łukasza. Edyta dała mu 6, Ela - 5, a Rudi 4. :shock: Założę się, że gdyby zamiast Łukasza była to jakaś inna, urodziwa uczestniczka otrzymała by ona od niego conajmniej 5. ::chytry::
I zapomniałbym: super, że ARTUR ZOSTAJE! :D :) ::rad::

-------------------------------

Przypadkiem "wpadłem" dzisiaj na Fort Boyard. Oglądałem połowę odcinka. I muszę przyznać, że to naprawdę fajny i interesujący program. :D Ciekawe, dość trudne zadania do wykonania, dobre prowadzenie, niezła realizacja, znakomity J. Weiss jako mędrzec i do tego cały ten fort. ::rad:: :D :P Naprawdę podoba mi się ten program, trochę przypomina mi moich ukochanych "Nieustraszonych". :D Z pewnym nawet napięciem to oglądałem i chyba za tydzień także obejrzę. Myślałem, że to pokrywa się czasem emisji z JOŚ (gdyby tak było nie oglądałbym FB), ale raczej tak nie jest, więc mogę chyba oglądać. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Damians

DeaconFan pisze:Ale mnie głównie chodziło o ich występy, a nie zachowanie po, czy też przed. Jak widzę Konja chodzącego po tym lodzie i wydzierającego się w niebogłosy to po prostu padam, natomiast w występach Anki Muchy nic szczególnego i ciekawego nie widzę. Np. dzisiaj: "lata" sobie po scenie i się śmieje, próbując przy tym śpiewać. :? Co w tym takiego fajnego?
Mnie też chodziło o występy.
Jak patrzę na Konia, to nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać, to mnie ani nie śmieszy, ani nie wzrusza, jego występy na lodzie są żałosne. A te krzyki "Aaaaaaaaaaaa" są poza wszelkim komentarzem...
Natomiast patrząc na występy Muchy myślę sobie: kurde, jak to człowiekowi niewiele potrzeba do szczęścia. Naprawdę podczas jej występów ogarnia mnie jakieś szczęście. Trafnie to ujął wczoraj Rudi, że ona spełnia ludzkie marzenia, bo kto z nas nie chciałby wbrew wszystkim, nawet orkiestrze śpiewać "Lasciate mi cantare", czyli "Pozwólcie mi śpiewać", bądź latać sobie nad sceną i śpiewać "I can fly" ::rad:: ::rad:: ::rad::
Awatar użytkownika
kubeczek

Post autor: kubeczek »

Czy Anna Mucha jeszcze kręci z Wojewódzkim ::chytry:: :?:
Tkk_Bolly

Michał Milowicz złamał nogę ::loll:: Tym samym odpada z show.W takim razie wraca Burza(która zresztą odpadła już 2 razy ::loll::) a może Jola Rutowicz ::chytry:: a może znowu będzie oszukane głosowanie, po którym zjawi się Michał jak wczęsniej ustalą i poprosi jak Conrado aby głosowanie widzów ch** strzelił
Awatar użytkownika
Damians

Jak Burzyńska znowu "wróci" to będzie już zupełna kompromitacja.
Niech zrobią tak, że w ten piątek nikt nie odpada i będzie oki.
Tomala

Post autor: Tomala »

Mam nadzieję, że w tym odcinku nie będzie głosowania bo to by było najuczciwsze. A Milowicza nie lubię więc nie będę rozpaczał. A ta Burzyńska to kto to wogóle jest? Nazwisko kojarzę, ale z wyglądu to nie.
Tkk_Bolly

Burza to prezenterka MTV obok Sowy(Agentka Kasia Sowińska) i Łoza(Wojtek Łozowski)
Też myślę, że najlepiej by było gdyby nikt nie wrócił i po prostu w ten piątek nikt nie odpadł.Tylko błagam niech nie będzie kolejnego głosowania, które w ostateczności nie bedzie miało znaczenia.Mogą wymyślic, zę na przykład jak już chcą, że noty jurorów i sms-y widzów będą się sumowały z tymi co będą za tydzień, Programu chyba nie skrócą o tydzień, bo jednocześnie z programem idzie jakiś konkurs sms-owy.
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

http://www.plejada.pl/3,11763,news,1,1, ... tykul.html
Tu piszą że wcale jej nie złamał.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Tkk_Bolly

Plejada to jest obiektywne źródło tylko jeśli chodzi o progukcje TVN .Ale jeżeli nie złamał i będzie tańczyc to w sumie nawet lepiej i tak jest mi obojętny,
Awatar użytkownika
Damians

Mucha już szykuje się do historycznego występu z ikoną PRL :zeby: :zeby: :zeby:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Urban będzie śpiewał :?: :roll:
Awatar użytkownika
Damians

RObi, pisze o tym w tym temacie od tygodnia :lol: :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Damians pisze:
RObi, pisze o tym w tym temacie od tygodnia :lol: :wink:
Coś tam czytałem ale myślałem ,że to jakiś nowy marny aktorzyna . Producenci JOŚ chcąc ratować program za jakiś czas zaproszą Dodę i Jole do studia i będzie komplet gwiazd ::krzyw::
ODPOWIEDZ