Dzisiaj były emocje, ale co będzie za dwa tygodnie!!!!!!!!
Niestety za tydzień nie ma JOŚ, także znowu przedłuży nam się o weekend czas trwania programu, co jest pozytywną informacją
Za dwa tygodnie, jak przypuszczałem będą duety i to bardzo zaskakujące
Zobaczymy znane twarze: Patrycję Kazdai, Łukasza Zagrobelnego, Pana Totolotka.
Wielkich aktorów: Hanię Śleszyńską (
Oraz WIELKIE ( mówcie co chcecie ) postaci: Jerzego Urbana w parze z Anną Muchą i Violettę Villas z Arturem Chamskim
Słodycz sięgnie kosmosu
Villas miała być w Jury, ale może Rinke zrezygnował z tego planu, w końcu ona ma problemy ze wszystkim, więc mogłaby tam nie wytrzymać siedzenia dwóch godzin i tylko zaśpiewa z Arturem. Bo nie wyobrażam sobie, ze będzie siedziała w Jury, a na końcu wstanie i będzie śpiewała, to byłoby nieuczciwe względem innych uczestników.
Dzisiaj oczywiście królowała, a raczej latała nad wszystkimi Mucha. Mnie się naprawdę podoba jak ona śpiewa i cały czas jest moja faworytką
DeaconFan tak a propos Konia i Muchy, to te dwie osoby są tak jak Doda i Edyta. Konio niczym Doda, to w rzeczywistości prostak, a jego żarty są poniżej wszelkiego poziomu i po prostu żałosne. Jego wczorajszy występ oglądałem z zażenowaniem, takie udawania geja Jacykowa, który przecież nie afiszuje się na prawo i lewo ze swoją orientacją, a wcześniej Dody jest żałosne. Dobrze Justyna zrobiła, że go odepchnęła i upadł on na ziemie
I dzisiaj stało się coś niesamowitego. Po praz pierwszy podobał mi się występ Artura Chamskiego i go polubiłem
Natomiast nie mogę patrzeć na Olę Szwed, która pcha się do każdego ujęcia kamery