Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Tomala

Post autor: Tomala »

Podjąłem dzisiaj decyzję, że w piątkowe wieczory będę oglądał "Fabrykę Gwiazd" zamiast GTNL. Praktycznie codziennie oglądam Akademię o 17.30 i program mnie wciągnął. Na GTNL będę zerkał w sobotnie popołudnia.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tomala pisze:Podjąłem dzisiaj decyzję, że w piątkowe wieczory będę oglądał "Fabrykę Gwiazd" zamiast GTNL. Praktycznie codziennie oglądam Akademię o 17.30 i program mnie wciągnął. Na GTNL będę zerkał w sobotnie popołudnia.
W sobotnie popołudnia wycinają połowę GTNL, a Fabryki nic ( na początku, teraz nieweim).Więc jak nie masz videa, to raczej taka zamiana to zły pomysł.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Racja Tkk, z GTNL wycinają w powtórkach a z FG nie ale myśle ,że Tomali chodzi raczej o to który program jest ważniejszy a nie w którym jest wiecej sprzeczek i show. Ja od poczatku wybrałem FG bo ten program coś wnosi a pozatym uwielbiam muzykę a taki program daje gwiazdy. GTNL to fajny program ale w zestawieniu tych dwóch show, zdecydowanie wybieram FG!
Nobody does it better
Tomala

Poprostu wolę FG, a powtórek GTNL i tak nie będę śledził bardzo uważnie. Na GTNL jakoś mi przestało zależeć :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Czyli tak, jak podejrzewałem. Villas nie będzie jurorem, tylko będzie śpiewała w JOŚ. A kolejnym jurorem będzie Jacek Cygan :D
Tkk_Bolly

Jutro Wszystkich Świętych , więc wyjatkowo dzisiaj obejżałem zarówno Fabrykę Gwiazd i GTNL, które właśnie skończyłem.
Jeśli chodzi o fabrykę to Julita odpadła, trochę szkoda, ale najważniejsze, że zamierza spróbowac zrobic karierę na polskim rynku. Oboje z Mateuszem byli na tym samym poziomie, więc tu cięzki wybór był.
Dziś najlepsze wykonanie było Marty, Martyny i Niny. Z mojej czołowki tylko Przemek zawiódł mnie dzisiaj, słaba interpretacja.Ale na szczęście jest zagrożony z Agatą to z pewnością sobie z nią poradzi.Będe 3mał kciuki za niego

Jeśli chodzi GTNL to zagrożona była Agnieszka Włodarczyk ::ke::
Ale nie ma się co załamywac, bo to była kwestia przypadku dzisiaj. Tyle już oglądałem odcinków show, więc domyślam się, że tabelka rozłożyła się tak
głosy jury / głosy widzów / suma
Beata Ścibakówna 4 / 1 / 5
Agnieszka Włodarczyk 1 / 3 / 4
Kasia Zielińska 3 / 2 / 5
Michał Milowicz 3 / 4 / 7 ( 4 pkt jednorazowo , bo był przedstawiony jak bohater i wrócił po kontuzji)
Co oznacza, że mimo skate-off Aga jest nadal faworytką ::rad::
Co do programu to wspaniałe gwiazdy jeszcze raz muszę podkreślic Beata Ścibakówna dzis wyglądała fanastycznie i znowu przepiękny taniec, Kasia Zielińska w tym tygodniu zroibła ogromne postępy i Aga Włodarczyk dziś słabiej bo cwiczyła tylko 1 dzień.

Bardzo, bardzo ciesze się, że odpadł Paweł Konnak :mrgreen: Widac , że ludzi nie śmieszy jednak .Te teksty, że maluje jajka na jutro i że jutro Wielkanoc. Żenujące.Dobrze, że nie trzeba będzie już go słuchac ::ok::
Awatar użytkownika
Mandy

Post autor: Mandy »

Przepraszam, ale nie chce mi się szukac, gdzie jest związane z "You Can Dance", a więc moje pytanie - bodajże tydzień temu jak w solówce tańczył ten chłopak w "podartej" koszulce ( ;) ) i była do tego piosenka Michaela Jacksona, jak na złośc nie może mi się przypomniec tytuł - zna ktoś?
Well, I die just a little bit...
My love for You is something I can't hide and I...
... cry just a little bit...
Cry...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Tomala pisze:Poprostu wolę FG, a powtórek GTNL i tak nie będę śledził bardzo uważnie. Na GTNL jakoś mi przestało zależeć :wink:
Noi bardzo dobrze! :* :D Fabryka jest świetna ;D I też trochę ucinają ją w soboty... :roll: Ostatnio super zaśpiewał Nick :serce: :serce: :serce: LOVE, LOVE LOVE :mrgreen: :serce: On ma niesamowity czar i głos :zeby: ::rad:: Jeszcze bardzo podobała mi się Marta ::ok:: Było bardzo ok :D Polecam wszystkim kanał : http://pl.youtube.com/watch?v=4KbeYsB9KTc tam jest dużo filmików z Gal i Akademii (i moje ukochane wykonanie Time To Say Goodbye :wink: ) Radzę poprzeglądać te videa, bo pewnie niedugo ktoś usunie ten kanał jak inne :evil:
GTNL jest beznadziejny, żenada.
Awatar użytkownika
Damians

Gabra, swoje ulubione występy możesz łatwo ściągnąć na komputer :wink:
Moim ulubionym jest wspólne wykonanie "Szczęśliwej drogi już czas" ::rad::

Jak w GTNL była zagrożona Aga, to przeżyłem szok, ale wynik pokazał, ze ma ona powalające poparcie społeczne. A Koniu niech odejdzie w niepamięć.
Goku

Post autor: Goku »

Postanowiłem poszukać profili uczestników 1 edycji BigBrothera na NK :D Mamy więc:

Karolinę Pachniewicz: http://nasza-klasa.pl/profile/4328054
Monikę Sewioło: http://nasza-klasa.pl/profile/3086093
Grzegorza Mielca: http://nasza-klasa.pl/profile/3730471
Małgorzatę Maier: http://nasza-klasa.pl/profile/8155294
Manuelę Jabłońską: http://nasza-klasa.pl/profile/1886703
Piotra Lato: http://nasza-klasa.pl/profile/3103951
i Sebastiana Florka: http://nasza-klasa.pl/profile/10402901

:)
Tomala

Dopiero dzisiaj skomentuję FG. A więc baaaaaaaardzo żałuję że odpadła Julita :cry: Ja ją po prostu kocham :serce: Uwielbiałem jej szczerość i mówienie prosto z mostu. Ale mam nadzieję, że jakoś wybije się w polskim show biznesie.
A Mateusza też lubię i teraz to jemu kibicuję. Lubiłem ich oboje ale jednak bardziej Julitę.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Czarny scenariusz się w końcu sprawdził... Nina i Marta nominowane! Obie fantastyczne ale nie rozumiem dlaczego Roman który nie powala swoim głosem i Mateusz który praktycznie każdą piosenka śpiewa w tym samym stylu i melodii przechodzi dalej a tak fantastyczne wokalistki zostają na kanapie... Boje się ,że Nina ma więcej fanów przez swoje zachowanie typowej dziewczyny z przedmieścia i swoją ciekawą barwa... Ja kibicuje Marcie i liczyłem ,że tak bedzie wyglądał finał...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

A ja coś o GTNL.
Ostatnio odcinki były nudne, więc Doda w myśl zasady, że jest tam największą gwiazdą znowu zaczęła jeździć po Justynie ::loll:: ::plask wczolo:
Przez cały tydzień trwała między nimi "wojna". Doda powiedziała w jakimś programie, że Justyna ma nos jak hamulec od karuzeli, a Edyta usta jak ponton i że jeszcze nie wytoczyła swoich najcięższych armat przeciw nim ::loll:: ::loll:: ::plask wczolo:
Natomiast Justyna w wywiadzie powiedziała, że opinia Dody nic dla niej nie znaczy.

Dzisiaj w programie, Doda atakowała za każdym razem Justynę, ona próbowała się jakoś bronić, ale jej nie wychodziło ::kwasny:: Jest mi jej naprawdę żal, powinna zrozumieć, że nie może przed każdym piątkiem modlić się o przetrwanie i brać leków, tylko postawić się Dodzie, otwarcie powiedzieć, co o niej sądzi. Niby na końcu chciała zabłysnąć, że królowa jest tylko jedna, i to ona nią jest, a stojąca obok Doda stukała się w głowę ::cojest::

Justyna jedynie udawania swoją klasę podczas występów, dzisiejszy w klatce był genialny ::rad:: O wiele bardziej pociąga mnie taka zmysłowość, niż to, co prezentuje sobą Doda.

A co do uczestników, to szkoda, że odpadła Gosia :zeby: ::loll:: Tak błagała o SMS-y, tak prosiła i na nic. I nie zobaczyliśmy tego jej miliardera, co miał usiąść na tronie z baldachimem i elektrycznym kocem na widowni ::loll::

Moją faworytką jest Beata Ścibakówna, a potem Aga Włodarczyk.
Obie tańczą świetnie prezentują pewien poziom.

A występ Konia a'la Jola Rutowicz pozostawię bez komentarza.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie mogłem dziś oglądać jak możecie powiedzcie jeszcze więcej szczegółów konia i tego co mówiła Doda ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tkk_Bolly

Marek Forrester pisze:Czarny scenariusz się w końcu sprawdził... Nina i Marta nominowane!
Dokładnie liczyłem na taki finał, obie mają fatastyczne mocne barwy i jak śpiewają...Ale od kilku tygodniu ten scenariusz mógł się sprawdzic dobrze, że dopiero teraz :roll: Bop i tak począwszy od Julity, każdy ma mniej więcej równe szanse na zrobienie kariery w Polsce bez względu,które zajmie miejsce w programie.Kibicuje troszkę bardziej Marcie.Mój trzeci wymarzony finalista czyli Romek wygrał z Agatą i tu miłe zaskoczenie :D Alexander niewiem dlaczego nie doceniasz Romka i jego jakże orginalnej barwy głosu.

Wogóle to jeżdzenie po Kasii Klich i Yaro żenujące i nadal nam próbują wmówic , że układy nie mają wpływu na puszczanie piosenek w radio.Tylko siebie pograżają. Patrz jakąkolwiek by teraz nagrała piosenkę Klich i tak nie zostanie puszczona np w radiu Eska. Kasi Muszyńskiej daleko oj bardzo daleko do Kasi Klich

W Gtnl bardzo podobał mi się taniec Beaty Ścibakównej i Agnieszki Włodarczyk :serce: Pięknie! Kasia Zielińska znowu poruszała się jak biedronka po kolacji.Ale uwielbiam ją jest zabawna. Cieszę się, że została w programie. TO byly 3 moje faworytki , a odpadła faworytka z rezerwy czyli Gosia Andrzejewicz. Nie będe rozpaczał, ale wolałem ją od Cieszyńskiego.

Ogólnie Konjo przebrał się za Jolę. Nikt się nie śmiał.Nie był wogóle podobny do Joli z zachowania.Coś nie wyszło im to jury też gadała wogóle jakieś nieśmieszne głupoty.
To taka darmowa promocja Joli Rutowicz.Ale ja nie chcę Konja w programie.To zwykły prostak ::kwasny::
ODPOWIEDZ