Wracając do tematu:
Po pierwszym odcinku wydaje mi się że rywalizacja Stephanie vs. Brooke zaczyna powoli już gasnąć.
Dziś rozmawiały spokojnie tak bardziej po koleżeńsku.
Tą funkcje jakby już przejmowały Donna i Pamela
Joe pisze:Hmm tego nie wiem, ale "argumenty":Spencer pisze:Czy tylko mi się wydaje że Adex i Alex to ta sama osoba ? !![]()
są wręcz identyczne dla obu userów.Alex1981 pisze:widocznie nie oglądasz tego serialu od początku i nie wiesz wszystkiego.W zasadzie po Adexie mógłbym się tego spodziewać, patrząc na to co wyprawiał nie raz, ale niczego nie stwierdzam bez dowodów.
W takim razie możliwe, że widziałeś wszystkie odcinki (Alex1981 pisze:Nie widziałem modelki na wybiegu prezentującej bieliznę inaczej niż Donna.), ale chyba nieuważnie, bo mam na myśłi pokaz podczas którego Donna zachowywała się totalnie jak striptizerka i wieszała się po publiczności, jeżeli dla ciebie to modelling to rzeczywiście nie masz pojęcia o czym piszesz.
Co do argumentu, że pracowała w piśmie o Modzie i skończyła studia, to szczerze nie pamiętam tego, ale no właśnie czym się zajmowała i jakie studia?Gdyby była, np. w zarządzie Spencer Publications albo, była redaktorką naczelną rzeczywiście można byłoby polemizować z tym, że nie psuje imageu firmy, ale prawda jest taka, że nie ma odpowiedniego doświadczenia ani pojęcia by znaleźć się w zarządzie a wbrew temu jak ty roumujesz klienci to nie idioci, którzy dają się nabrać na gadkę " skończyła studia to musiała być bardzo mądra no i pracowała w gazecie o modzie", tylko widzą to tak, jak ma to miejsce naprawdę, czyli " omotała siwego Erica który postanowił się zabawić i urozmaicić sobie życie na starość i dzięki temu dorwała takie stanowisko".
Bzdury, Katie jest w zarządzie FC? Nie, więc pracuje na takich samych zasadach, jakAlex1981 pisze:to Katie przez dłuższy okres była kelnerką w insomni ale jakoś ona według Forresterów ma kwalifikacje i nikomu z tej rodziny nie przeszkadza żeby pracowała w FC ale ona nie jest żoną ich ojca a przecież tylko tutaj o to chodzi.
Marcus którego przyjęła Donna, mimo, że nie ma nic wspólnego z modą.
Alex1981 pisze:Donna ma kwalifikacje do bycia w kierownictwie FC bo pomagając odzyskać Erykowi FC wykazała się dużą kreatywnością, sprytem i inteligencją i udowodniła w ten sposób że nadaje się na to stanowisko które teraz zajmuje.
No błagam.Skoro to co zrobiła Donna to wg ciebie " wymagane kwalifikacje" to pozostawiam bez komentarza ten cytat.
Alex1981 pisze:A Stephanie która istnieje to psychopatka i ty dobrze o tym wiesz więc nie rżnij głupa.
Wszystko w porządku pod czerepem? Czy ja w ogóle w swoich wypowiedziach wspomniałem coś o Stehpanie? "Rżniesz głupa " może ty, takiej beki jak czytając twoje wypociny nie miałem dawno na tym forum.
Steffy jest w trakcie studiów w dodatku za granicą, nie na takich byle jakich jak Donna ( pewnie jakaś prywatna uczelnia humanistyczna xD ), więc co w tym złego, że może zacząć pracę w czasie studiów? Słyszałeś o czymś takim jak staże, praktyki ? I skąd w ogóle argument, że nie znają się w ogóle na modzie? Przecież są córkami wybitnego projektanta i siedzą w tym od dziecka w przeciwieństwie do Donny. Poza tym były już modelkami jako dzieci podczas podróży Ridgea i Taylor, więc mają już duże doświadczenie, jako znawca powinieneś to wiedzieć.Alex1981 pisze:Dziwne że jakos nie razi cię zatrudnienie Steffy i Pheobe które nie dość że są tylko po liceum to na dodatek bladego pojęcia o modzie nie mają
Sorry ale ja wymiękam.Alex1981 pisze:i to jakoś Thornea nie raziło ani ciebie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mógłbym dalej "dyskutować", ale mam wrażenie, że mój rozmówca nie jest... i nie wiem jak tu poprawnie politycznie z tego wybrnąć... w pełni odpowiedni na moje mięśnie brzucha.
Ciekawe tylko jak wytłumaczysz fakt że nigdy Ty i Alex nie jesteście na forumAdex-fan Brooke pisze:Spencer dzięki za komplement, iż myślisz że to ja, mimo iż wiem że to tylko marna próba oczernienia![]()
Właśnie dobre że mi przypomniałeś, apeluje tutaj do admina o zbanowanie użytkownika Alexa za wyzwiska pod adresem innego usera. Ja za podobną sytuację wyleciałem z innego forum z wielkim hukiem i nie było zmiłuj się, tyle że moje epitety pod adresem Adexa były małym piwem w porównaniu z epitetami Alexa.Adex-fan Brooke pisze:skoro na jednym forum już Cię zbanowali w króciutkim czasie.
Jak miło że mnie śledziszSpencer pisze:Ciekawe tylko jak wytłumaczysz fakt że nigdy Ty i Alex nie jesteście na forum
jednocześnie co zaobserwowałem już od dłuższego czasu
masz rację to aż dziwne że tak długo nic w związku z tym.DeaconFan pisze: Ciekawe gdzie się podziała jej firma?
Wcale Cię nie śledzę, tylko przyuważyłem.Adex-fan Brooke pisze:Jak miło że mnie śledzisz
A gdzie ja tak napisałem?Poza tym nie pamiętam abym siedział na forum i Ci ubliżał,
Nie gościu pw zaczęły się od Ciebie, pierwszą wiadomość ujawniłem na forum.Adex-fan Brooke pisze:pamiętam za to że nękałeś mnie pw gdzie odpowiadając użyłem innego trafnego słowa jak Cię tam określiłem
Twoich wyzwisk pod moim adresem była cała masa, musiałbyś podać dokładnie które to "trafne słowo".Adex-fan Brooke pisze:użyłem innego trafnego słowa jak Cię tam określiłem
A JaJoe pisze:, ale dałeś mi do myślenia, bo rzeczywiście tylko tych dwóch użytkowników w tak bezpośredni i podobnie bezczelny sposób mnie atakuje i gdy ucichł jeden bo zacząłem go ignorować, nagle drugi wyskoczył z bluzgami,