Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Nie no Adex nie byłby taki głupi żeby zakładać drugie konto :roll: . To że ktoś ma podobny styl wypowiedzi to dla mnie żaden "dowód" :roll: Przynajmniej ja tak sądze :wink:

Wracając do tematu:

Po pierwszym odcinku wydaje mi się że rywalizacja Stephanie vs. Brooke zaczyna powoli już gasnąć.
Dziś rozmawiały spokojnie tak bardziej po koleżeńsku. :wink:
Tą funkcje jakby już przejmowały Donna i Pamela :wink:
Awatar użytkownika
Alex1981

Post autor: Alex1981 »

Joe pisze:
Spencer pisze:Czy tylko mi się wydaje że Adex i Alex to ta sama osoba ? ! 8)
Hmm tego nie wiem, ale "argumenty":
Alex1981 pisze:widocznie nie oglądasz tego serialu od początku i nie wiesz wszystkiego.
są wręcz identyczne dla obu userów. :lol: W zasadzie po Adexie mógłbym się tego spodziewać, patrząc na to co wyprawiał nie raz, ale niczego nie stwierdzam bez dowodów.
Alex1981 pisze:Nie widziałem modelki na wybiegu prezentującej bieliznę inaczej niż Donna.
W takim razie możliwe, że widziałeś wszystkie odcinki ( :lol: ), ale chyba nieuważnie, bo mam na myśłi pokaz podczas którego Donna zachowywała się totalnie jak striptizerka i wieszała się po publiczności, jeżeli dla ciebie to modelling to rzeczywiście nie masz pojęcia o czym piszesz.

Co do argumentu, że pracowała w piśmie o Modzie i skończyła studia, to szczerze nie pamiętam tego, ale no właśnie czym się zajmowała i jakie studia? 8) Gdyby była, np. w zarządzie Spencer Publications albo, była redaktorką naczelną rzeczywiście można byłoby polemizować z tym, że nie psuje imageu firmy, ale prawda jest taka, że nie ma odpowiedniego doświadczenia ani pojęcia by znaleźć się w zarządzie a wbrew temu jak ty roumujesz klienci to nie idioci, którzy dają się nabrać na gadkę " skończyła studia to musiała być bardzo mądra no i pracowała w gazecie o modzie", tylko widzą to tak, jak ma to miejsce naprawdę, czyli " omotała siwego Erica który postanowił się zabawić i urozmaicić sobie życie na starość i dzięki temu dorwała takie stanowisko".
Alex1981 pisze:to Katie przez dłuższy okres była kelnerką w insomni ale jakoś ona według Forresterów ma kwalifikacje i nikomu z tej rodziny nie przeszkadza żeby pracowała w FC ale ona nie jest żoną ich ojca a przecież tylko tutaj o to chodzi.
Bzdury, Katie jest w zarządzie FC? Nie, więc pracuje na takich samych zasadach, jak
Marcus którego przyjęła Donna, mimo, że nie ma nic wspólnego z modą.
Alex1981 pisze:Donna ma kwalifikacje do bycia w kierownictwie FC bo pomagając odzyskać Erykowi FC wykazała się dużą kreatywnością, sprytem i inteligencją i udowodniła w ten sposób że nadaje się na to stanowisko które teraz zajmuje.

No błagam. :lol: Skoro to co zrobiła Donna to wg ciebie " wymagane kwalifikacje" to pozostawiam bez komentarza ten cytat.
Alex1981 pisze:A Stephanie która istnieje to psychopatka i ty dobrze o tym wiesz więc nie rżnij głupa.

Wszystko w porządku pod czerepem? Czy ja w ogóle w swoich wypowiedziach wspomniałem coś o Stehpanie? "Rżniesz głupa " może ty, takiej beki jak czytając twoje wypociny nie miałem dawno na tym forum.
Alex1981 pisze:Dziwne że jakos nie razi cię zatrudnienie Steffy i Pheobe które nie dość że są tylko po liceum to na dodatek bladego pojęcia o modzie nie mają
Steffy jest w trakcie studiów w dodatku za granicą, nie na takich byle jakich jak Donna ( pewnie jakaś prywatna uczelnia humanistyczna xD ), więc co w tym złego, że może zacząć pracę w czasie studiów? Słyszałeś o czymś takim jak staże, praktyki ? I skąd w ogóle argument, że nie znają się w ogóle na modzie? Przecież są córkami wybitnego projektanta i siedzą w tym od dziecka w przeciwieństwie do Donny. Poza tym były już modelkami jako dzieci podczas podróży Ridgea i Taylor, więc mają już duże doświadczenie, jako znawca powinieneś to wiedzieć.
Alex1981 pisze:i to jakoś Thornea nie raziło ani ciebie.
Sorry ale ja wymiękam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mógłbym dalej "dyskutować", ale mam wrażenie, że mój rozmówca nie jest... i nie wiem jak tu poprawnie politycznie z tego wybrnąć... w pełni odpowiedni na moje mięśnie brzucha.

Wiesz co koń by się uśmiał z twojego debilowatego toku rozumowania. Powiedz ile ty masz lat dziecko Joe że tak myślisz dziecinnie. Bycie w trakcie studiów nie jest równoznaczne z ich ukończeniem a samo rozpoczęcie studiów nic nie znaczy bo każdy głupi może zacząć studia ale nie musi ich skończyć. Debilne jest twoje rozumowanie że Donna skończyła byle jakie studia na prywatnej uczelni humanistycznej jakim prawem dodajesz sobie coś co nigdy nie było powiedziane. A tak do twojej wiadomości studia prywatne w USA są o wiele bardziej prestiżowe i na wyższym poziomie niż państwowe więc tutaj idąc nawet twoim chorym tokiem rozumowania to każdy kto był w USA dobrze wie że prywatne uczelnie w USA mają prestiż. W Polsce jest dokładnie na odwrót niż w USA więc widocznie nie masz pojęcia jak jest w USA. A Steffy to niby nie na prywatnej uczelnie studiuje zagranicą?! Owszem można łączyć studia z pracą ale pod warunkiem że ta uczelnia nie jest w innym państwie niż to w którym się pracuje a Steffy po prostu rzuciła studia i takie są fakty na ten moment. A argumentem że jest córką projektanta i jako małe dziecko raz wystąpiła na pokazie to tylko się totalnie ośmieszasz i robisz z siebie pajaca. Donna nie musiała być od razu kierownikiem w Spencera bo nikt nie zaczyna pracy od kierowniczego stanowiska ale ty jesteś za głupi żeby to wiedzieć Donna u Spencera pracując w wydawnictwie o modzie nabrała tam cennego doświadczenia i jako osoba po studiach śmieszne byłoby gdyby od razu dostała kierownicze stanowisko ale doświadczenie tam zdobyła. Podobnie pracując w FC i jako modelka przez dość znaczny okres i jako rzecznik prasowy tej firmy i pomagała Nickowi prowadzić tę firmę dodatkowo. I to są fakty. Sam sobie zaprzeczasz mówiąc że doświadczenie Donny jako modelki się nie liczy gówniar która raz wystąpiły na pokazie to już się liczy tak?! Zastanów się co piszesz bo tylko się ośmieszasz takimi komentarzami. A Donna była dobrą modelką bo Forresterowie nie zatrudnili by kogokolwiek i ona się sprawdziła w tej roli świetnie. Argument że Steffy i Pheobe są córkami znanego projektanta nie oznacza że one tez muszą mieć talent bo w takim razie rozumując twoim tokiem to Donna jako siostra Brooke też musi mieć talent więc to jeszcze jeden argument za Donną. Widać że jesteś nieobiektywny skoro uważasz, że gówniary nastolatki ze średnim wykształceniem (powinieneś wiedzieć że uznanie komuś że ma wyższe wykształcenie można stwierdzić tylko na podstawie dyplomu ukończenia studiów bycie w trakcie jest równoznaczne z posiadaniem średniego wykształcenia) bez żadnego doświadczenia mają kompetencje do bycia w zarządzie FC a Donna ich nie ma. Gdyby Donna nie miała kompetencji do bycia w zarządzie to Nick jak był właścicielem zwolnił by ją a on tego nie zrobił i Donna pod względem ważności była wtedy trzecia w firmie po Nicku i Jackie i należała do ścisłego kierownictwa FC więc doświadczenie ma kierowniczym stanowisku też posiada. Twoje argumenty przeciwko Donnie są śmieszne bo ja broniąc ją powołuje się na fakty a ty wymyślasz sobie własne insynuacje i urojenia typu pewnie ukończyła jakieś prywatne studia masz trzymać się faktów a nie jakiś własnych urojeń. Jesteś żałosny i głupi jak but. Może ty spróbuj w trakcie studiów będąc i szukając pracy wmówić komuś że to jest już wyższe wykształcenie albo że jak twoja matka czy ojciec są dobrzy w jakimś zawodzie czy fachu to ty też musisz być w tym dobry mimo braku kierunkowego wykształcenia i doświadczenia tylko dlatego że jesteś ich dzieckiem. Albo że występ epizodyczny dzieci Ridga na jednym pokazie jak były małe to daje im to duże doświadczenie. ::loll:: Co to za argumenty to dziecko lepsze by wymyśliło. Tylko byś się ośmieszył takim czymś. Przytaczasz argumenty śmieszne bo innych nie masz więc wymyślasz sobie różne urojenia które w serialu nie miały miejsca. A skoro to nic takiego że Donna pomogła odzyskać firmę Erykowi to jeżeli to było takie proste to dlaczego żadne z genialnych dzieci Eryka na to nie wpadło. I nie prawdą jest to że Donna omotała Eryka bo to już jego trzecia młoda żona więc tamte tez go omotały. Nie mówiąc o romansach z Margo czy Lauren Fenmore. To proste Eryk związał się z Donną bo miał już dosyć swojej żony z piekła rodem która zawsze obiecywała że się zmieni a później swoje i tak robiła bo zły charakter ma we krwi.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Alex1981 pisze:Wiesz co koń by się uśmiał z twojego debilowatego toku rozumowania. Powiedz ile ty masz lat dziecko Joe że tak myślisz dziecinnie
Alex1981 nie obrażaj Joe :!: :evil:
I przestańcie się kłócić :!:
To temat o dzisiejszym odcinku :!: :evil:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brawo Alex1981! :) Miło, że ktoś zna się na serialu i widzi też te śmieszne teksty Joe, który powinien mieć nick Joke i u którego przebija się dziecinny poziom wypowiedzi (delikatnie mówiąc). Takich konkretnych, dowcipnych komentatorów na forach potrzeba więcej jak Ty Alex1981, zachęcam do większej aktywności! :) Spencer dzięki za komplement, iż myślisz że to ja, mimo iż wiem że to tylko marna próba oczernienia :) A najbardziej rozwalające o Twoim dystansie :lol: , no chyba że obecnie próbujesz się zmienić skoro na jednym forum już Cię zbanowali w króciutkim czasie. :lol: Ja tu jestem od pierwszego dnia i spokojnie daję radę wszystko skomentować pod jednym nickiem. :wink: Jeszcze taka uwaga że na forum są dyskusje i funkcja cytowania, więc tylko dlatego że ktoś czuje się sfrustrowany, że jego śmieszne teksty zostaną z łatwością obalone/zdemaskowane czy po prostu skomentowane to już jego problem. Np. ja teraz spodziewam się lawiny cytatów i już widzę tę pianę toczącą się na ustach Joe, którą jak wszystko lubi przypisywać innym a występuje u niego. :lol:
Ok po tym krótkim odniesieniu do wrabiania mnie w coś skomentuję dzisiejsze odcinki: Podobało mi się że Steffy powitała serdecznie Brooke oraz że Stephanie była jak chyba nigdy szczerze miła dla Brooke, aż dziwne. Felicia jest najśmieszniejsza z rodzeństwa jak się gorączkuje na punkcie Donny, zaczyna mieć chyba obsesję, fajnie Marcus do nich wszystkich podchodzi, mówi od razu co myśli, podoba mi się taka postawa, czasem ciężko tak w nowej pracy. Podobało mi się też że Brooke od razu powitała Marcusa w rodzinie. Uzdrowienie Katie to oczywiście kolejny cud, Bridget powinna dostać nagrodę :D Jackie miała rację chwaląc ją dziś, ale tak poza tym to Jackie trochę irytująca, szkoda że ta aktorka gra taką dziwną postać, jako Olivia z Sunset Beach była o wiele fajniejsza.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Ja nawet nie czytam tego co tam piszecie w tych swoich obszernych postach, zwyczajnie nie mam na to czasu ani ochoty. :lol:

Co do dzisiejszych odcinków: niezmiernie wkurza mnie już to kółko spiskowców, czyli Ridge, Thorne i Felicia. Szczególnie Thorne mnie tutaj zawodzi, bo zawsze bardzo lubiłem tę postać, ale teraz moja sympatia do niego zmalała. Facet nie ma swojego życia i ciągle chowa urazę do Donny. Dałby sobie już spokój. A za Felicią i Ridge'm to nigdy specjalnie nie przepadałem, często bywają wkurzający.

Marcus jest bardzo fajną postacią póki co. Również podoba mi się to jego podejście do innych bohaterów. Także Steffy jak na razie jest w porządku. Nowe twarze wprowadziły w końcu trochę ożywienia do tego serialu. :)

Cudowne uzdrowienie Katie oczywiście mega naciągane i śmieszne. Gdyby umarła to specjalnie bym za nią nie płakał. A teraz będzie sobie pomieszkiwać w domku Nicka wraz z nim i Bridget i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie. :lol:

Jackie znowu się dzisiaj pokazała, oczywiście nieustannie bez własnego wątku. Ciekawe gdzie się podziała jej firma? :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Adam wymagasz od innych szacunku do Twojej osoby to sam też musisz go okazać, apeluje także o większą tolerancję dla odmiennych poglądów. 8) Nie cytując postów unikniemy niepotrzebnych spięć i w końcu zapanuje spokój, tak jak już mówiłem nikt nikogo nie przekona do swoich racji, jedynie będą się ciągnąć te dziecinne konflikty. :)
Adex-fan Brooke pisze:Spencer dzięki za komplement, iż myślisz że to ja, mimo iż wiem że to tylko marna próba oczernienia :)
Ciekawe tylko jak wytłumaczysz fakt że nigdy Ty i Alex nie jesteście na forum
jednocześnie co zaobserwowałem już od dłuższego czasu, Alex znika a Ty pojawiasz się godzinę po jego zniknięciu. Drugi dowód to wyzwisko pajac którego Alex użył dzisiaj do Joe, pamiętam jak Ty mi tak ubliżałeś, ta sama sytuacja z tym nieoglądaniem B&B od początku. :wink:
Adex-fan Brooke pisze:skoro na jednym forum już Cię zbanowali w króciutkim czasie.
Właśnie dobre że mi przypomniałeś, apeluje tutaj do admina o zbanowanie użytkownika Alexa za wyzwiska pod adresem innego usera. Ja za podobną sytuację wyleciałem z innego forum z wielkim hukiem i nie było zmiłuj się, tyle że moje epitety pod adresem Adexa były małym piwem w porównaniu z epitetami Alexa. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Spencer pisze:Ciekawe tylko jak wytłumaczysz fakt że nigdy Ty i Alex nie jesteście na forum
jednocześnie co zaobserwowałem już od dłuższego czasu
Jak miło że mnie śledzisz :lol: ale jak już to rób to uważniej bo np. rano jak byłem na forum to równocześnie widziałem też Alexa1981. ;) Poza tym nie pamiętam abym siedział na forum i Ci ubliżał, pamiętam za to że nękałeś mnie pw gdzie odpowiadając użyłem innego trafnego słowa jak Cię tam określiłem ;) Wypraszam sobie dalsze oczernianie, to tyle na ten temat.
Mam też nadzieję że cytowanie nie będzie tu zabronione. :lol:
A wracając do tematu
DeaconFan pisze: Ciekawe gdzie się podziała jej firma? :roll:
masz rację to aż dziwne że tak długo nic w związku z tym.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Specner, szczerze to biorąc pod uwagę chamstwo i niski poziom wypowiedzi, niski poziom kultury osobistej rzeczywiście Adexa i Alexa można brać jako jednego użytkownika. Ale wydaję mi się, że Adex na pewno skorzystałby z innego łącza internetowego, więc niestety jest to niemal nie do wykrycia, ale dałeś mi do myślenia, bo rzeczywiście tylko tych dwóch użytkowników w tak bezpośredni i podobnie bezczelny sposób mnie atakuje i gdy ucichł jeden bo zacząłem go ignorować, nagle drugi wyskoczył z bluzgami, co w sumie musi być nieprzypadkowe. Kładę na to duży ignore, bo mam ciekawsze rzeczy w życiu niż pisanie z kimś kto poza paroma nie działającymi na mnie obelgami nie reprezentuje sobą nic. Ale będę was obserwował.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Teraz mi dało do myślenia że Spencer i Joe to jedna osoba. :D Również mam ciekawsze rzeczy niż pisanie z takimi "uroczymi" osobami :lol: , ale także będę miał oko gdy ktoś będzie kontynuował przerzucanie swojej charakterystyki na mnie i zaczepki w postaci oczerniania pod moim adresem.
Awatar użytkownika
Spencer

Post autor: Spencer »

Adex-fan Brooke pisze:Jak miło że mnie śledzisz :lol:
Wcale Cię nie śledzę, tylko przyuważyłem.
Poza tym nie pamiętam abym siedział na forum i Ci ubliżał,
A gdzie ja tak napisałem? :roll:
Adex-fan Brooke pisze:pamiętam za to że nękałeś mnie pw gdzie odpowiadając użyłem innego trafnego słowa jak Cię tam określiłem ;)
Nie gościu pw zaczęły się od Ciebie, pierwszą wiadomość ujawniłem na forum. :wink:
Adex-fan Brooke pisze:użyłem innego trafnego słowa jak Cię tam określiłem ;)
Twoich wyzwisk pod moim adresem była cała masa, musiałbyś podać dokładnie które to "trafne słowo". 8)

Wtrąciłem się w dzisiejszy konflikt dlatego bo chciałem żeby na forum nie było już więcej takich sytuacji jak do tej pory. Wszyscy tymi idiotycznymi konfliktami nie na temat są już znudzeni a ja najbardziej. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Joe pisze:, ale dałeś mi do myślenia, bo rzeczywiście tylko tych dwóch użytkowników w tak bezpośredni i podobnie bezczelny sposób mnie atakuje i gdy ucichł jeden bo zacząłem go ignorować, nagle drugi wyskoczył z bluzgami,
A Ja :?: :!: , a Ja :?: :!: Gdzie ja jestem :?: :wink:

Dlaczego ten temat jest zaśmiecany przez głupie teorie spiskowe :?:

Fajnie, że wróciła Steffy i pojawił się nowy bohater Marcus - w końcu coś nowego. Może rozkręcą akcje. Widać, że oboje są napaleni na siebie, może połączą Loganów z Forresterami :mrgreen:
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Robi pisze: A Ja :?: :!: , a Ja :?: :!: Gdzie ja jestem :?: :wink:
A ty, ty ? Ty jesteś bodyguardem swojego pana więc służ mu a nie zadawaj pytania. :!: :wink:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Naprawdę już nie da się tego czytać - jesteście wszyscy siebie warci :wink:
Od pewnego czasu wogóle nie piszę w tym temacie, bo wszystko może być wykorzystane przeciwko mnie :lol: :shock:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Adex, Spencer - zlitujcie się nad nami!!! Waszą wojenką się jeszcze zajmę.
Naprawdę mi sie odechciało Was czytać i komentować, ja swoje stanowisko co do pracy Donny już wyraziłem wcześniej, więc nie będę sie powtarzał. Pracować ona w FC może, widać, że jest dobrym pracownikiem, ale zarząd firmy to jednak nie miejsce dla niej. Może w przyszłości.

Wyznanie Katie, że zakochała się w nicku nie zdziwiło mnie. Spodziewałem się tego wyznania.
Trochę dziwnie wyglądało to przytulanie się Stephanie i Brooke, wyglądały trochę jak matka i córka. :D
Fajne to było, jak Brooke od razu zaakceptowała Marcusa Waltona (znamy jego nazwisko już). To dobrze o niej świadczy.
Jeśli Eric naruszył zasady związane z rekrutacją pracowników, to Ridge i reszta rodziny ma prawo zadawać pytania. :wink:
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Ja tam lubię te wypowiedzi,czuję się, jak \bym oglądał tani serialik ruskiej produkcji.
Co do uzdrowienia Katie, szkoda. Nielubię tej postaci i mogłaby już spokojnie opuścić obsadę. Ale cóż :roll:
ODPOWIEDZ