Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Zbłaźnił się całkowicie.
Mam nadzieję, że większych konsekwencji związku z tym w Klanie nie będzie miał, chociaż to Telewizja Publiczna, tam nigdy nic nie wiadomo. A wyrok dostanie pewnie w zawiasach.
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Śmiesznie się ogląda te scenki teraz z doktorem Lubiczem kiedy to tak przestrzega prawa, że nie może pozwolic na żadne jego chocby najmniejsze złamanie :mrgreen: ::loll:: Bo doktor Edyta nic złego w gruncie rzeczy nie robi. I jacy wszyscy oburzeni (Alicja, Agnieszka) działalnością szalonej doktorki. A Edyta teraz jest zwyczajną bohaterką o małym zabarwieniu nagatywnym ala jak Karolina, Ławecka czy Halszka.

I pojawiła się Donatka ::rad:: w tej bluzce i nowej fryzurze wyglądała bardzo korzystnie. Oby dostała wątek na ten sezon I jeszcze Irenka, bo w tym sezoni tylko jej Steni i Doroty jeszcze nie pokazali.

Pewnie ciekawie bedzie u Ksawerego, wszystko wskazuje na to, że Leokadia w odwecie za to, że Ksawery wybrał Monikę wsypie go, że ustawił przetarg
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Tkk_Bolly pisze:Pewnie ciekawie bedzie u Ksawerego, wszystko wskazuje na to, że Leokadia w odwecie za to, że Ksawery wybrał Monikę wsypie go, że ustawił przetarg
Ksawery ? A nie Feliks ?
If you can't beat them, join them...
Tkk_Bolly

Thorne pisze:
Tkk_Bolly pisze:Pewnie ciekawie bedzie u Ksawerego, wszystko wskazuje na to, że Leokadia w odwecie za to, że Ksawery wybrał Monikę wsypie go, że ustawił przetarg
Ksawery ? A nie Feliks ?
Feliks, Feliks :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Co do Pani Steni, to w ŚS o niej pisali, że aktorka miała jakaś ciężką chorobę. Ale już jest dobrze i znów pojawiła się na planie.
Tkk_Bolly

Aktorka Zofia Merle wraca do obsady serialu "Klan", w którym wcielała się w gospodynię rodziny Lubiczów, panią Stenię.

– Z chęcią skorzystałam z propozycji powrotu - mówi Merle. - Ale jak na razie nie mam jeszcze tekstu scenariusza – dodaje.

Nie potwierdziły się informacje, że przyczyną zniknięcia 71-letniej aktorki z serialu jest choroba.

– Zniknęłam nie dlatego, że byłam w szpitalu - tłumaczy. - Musiałam po prostu przez jakiś czas odpocząć od pracy. Na lipiec i sierpień wyjechałam za granicę. Na razie więc moje akumulatorki są doładowane – wyjaśnia.

– Nie martwcie się, nic mi nie jest i na pewno wrócę do "Klanu" – obiecuje
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Już widzę ten zaskakujący scenariusz: Stenia gotuje zupę lub ględzi o mężu nieboszczyku po czym dodaje że kocha Kazia ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Adex, ostatnimi czasy Pani Stenia ma "kochanka", którego znalazła na naszej-klasie :lol: :mrgreen:

Ostatnio w Klanie jest ciekawie. Wątek Pani Kaczorek, która postanowiła zaśpiewać na własnym ślubie i bierze lekcje śpiewu bardzo fajny :D Tym bardziej, że ona ma słabość do tego młodego nauczyciela. Czyżby zamiast ślubu był romans?? ::rad::

Co do ślubu Bogusi, to niestety nam nic nie pokażą ::kwasny:: Ślub jest jutro, czyli w poniedziałek tylko dowiemy się z opowieści co i jak.

Bolly, co do doktora Lubicza chciałem napisać to samo. Obrońca prawa się znalazł, w świetle ostatniego wydarzenia te jego mądrości są komiczne ::loll::
A doktor Edyta bardzo dobrze powiedziała, prowadzi zarejestrowaną działalność, płaci podatki, a i musi przecież z czegoś żyć.

A nie wiem czy zwróciliście na to uwagę, ale ostatnio w Klanie jest więcej śmiałych scen :lol:
Oczywiście nie ma porównania do MNS, ale zawsze jakieś postępy, np. ostatni pocałunek Gabrieli i tego jej architekta, pocałunki Moniki i Feliksa, Feliksa i Leo, czy wczorajsza scena, jak Feli zaczyna całować Moni po dekolcie ::rad:: :zeby:
Co do tej propozycji korupcyjnej, tak sobie myślę, że Leo mogłaby okazać się agentem CBA :mrgreen:
Agent Leo :twisted: ::loll::
Jeżeli Feli jakoś ustawi ten przetarg, to na pewno nie ujdzie mu to na sucho, Klan to w końcu dobry serial i takie coś na pewno zostanie ukarane.
Ostatnio zmieniony 2009-10-23, 19:52 przez Damians, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dzisiaj świetny był tekst pani Kaczorek o tym, że to "kominiarz sprawdzał drożność ciągów".
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Damians pisze:Adex, ostatnimi czasy Pani Stenia ma "kochanka", którego znalazła na naszej-klasie :lol: :mrgreen:
Kiedyś widziałem, głupota ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Thorne

A w dzisiejszym odcinku jakiś pośrednik w handlu nieruchomościami przebił oponę w aucie Czesi. A potem się zjawił, jak ona zobaczyła przebite koło i jej je wymienił. I dał wizytówkę. O co może mu biegać ?
Awatar użytkownika
Damians

To jest ten facet wynajęty przez Ławecką, co Karolina dała jej numer do niego.
Ma on za zadanie skompromitować Czesię, czy coś takiego, żeby udowodnić, że Kurzawscy nie nadają się na opiekunów Anulki.
Awatar użytkownika
Thorne

Tak myślałem. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Kaja Paschalska ma profil na YT, jest tam wiele scen z Klanu: :D http://www.youtube.com/user/OlaLubiczTV ... MUmaDk0sjk

A więc Moni i Feli się zaręczyli :D
Ale jak mówią spoilery, Moni przeczyta gorącego SMS-a od Leo i się zdenerwuje... Ten za to sfinalizuje transakcje za łapówkę.
I wraca Miron!!! A Aga rozstanie się ze Smosarskim.

Fajnie, że Pani Stenia wróciła, trochę jej brakowało.
I dobrze, ze pokazali scenę na cmentarzu, jakoś lubię te Klanowe sceny. Kilka lat temu Moni przyszła na cmentarz w wielkim kapeluszu i z jednym zniczem ::loll::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Damians pisze: A Aga rozstanie się ze Smosarskim.
Nareszcie! On jest strasznie denerwujący.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ