Amber vs Brooke
Rick ślinij się wtedy do Kimberly , więc jej walka nie polegała na walce o miłośćAdex-fan Brooke pisze:Walczyła też o miłość Ricka za jednym zamachem, poza tym to wcale nie miało wpływu na śmierć dziecka mimo że tak wygląda
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
A co to ma do tego tematu w ogóle? A Kimberley to już całkiem w to mieszać nie trzeba bo potem Rick już stracił nią zainteresowanie i znowu związał się z Amber. Poza tym Amber była młoda i głupsza rodząc pierwsze dziecko.Robi pisze:Rick ślinij się wtedy do Kimberly , więc jej walka nie polegała na walce o miłośćAdex-fan Brooke pisze:Walczyła też o miłość Ricka za jednym zamachem, poza tym to wcale nie miało wpływu na śmierć dziecka mimo że tak wyglądaPoza tym ja nie twierdze ,że przyczyną śmierci dziecka był wyjazd na pustynie , ja jedynie twierdze ,że każda matka chcę dla swojego potomka jak najlepiej i matki przed porodem jadą do szpitala , a nie na pustynie gdzie nie lekarza i warunków do rodzenia.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nic , no ale jeżeli wątek się rozwinął to w skrócie opowiedziałem o nim.Adex-fan Brooke pisze:A co to ma do tego tematu w ogóle?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Robi pisze:Ja mogę wymienić wiele sukcesów Amber , ale co z tego jak wszystko straciła![]()
Przecież wszystko to samo straciła kiedyś Brooke - i to niejednokrotnieRobi pisze:Tak biedna Amber wszyscy na nią się uwzieli. Forresterowie , rodzina , a nawet Stephanie która ją całe życie wspierała. Straciła dzieci , męża , rodzine , prace czy nawet honor i w końcu zauważyła to nawet ślepa Stephanie.
Co straciła
dzieci
przecież ma i to coraz więcej . Rodzine
Eric jak i Ridge zawsze ją wspierali i Brooke zawsze mogła na nich liczyć. Prace
Gdy nie miała udziałów w FC zawsze wspierali ją faceci-Forresterowie i nie pozwolili zwolnić Logan . Brooke często popełniała błędy , ale nigdy nie złamała połowy paragrafów z kodeksu karnego. Nawet Stephanie , która ją zawsze wspierała dziś się z nią rozprawiła , bo uznała ,że molestowanie nastolatków to już małe przegięcie.
Amber dzisiaj porządnie zgasiła Brooke, która każdą swoją wypowiedzią, tylko jeszcze bardziej się pogrążała i pokazywała swoją hipokryzję.
Wielka szkoda. Po tych wszystkich krzywdach od Stephy powinna być ona inna, powinna rozumieć co to jest miłość innych ludzi, a nie tylko swoja...
I ten chwyt z porucznikiem był poniżej pasa, Brooke zachowała się ohydnie!
I po minie Amber i chęci Thomasa ( szybki ślub w LV
) mam nadzieję, ze akcja dalej będzie się rozwijała w tak zawrotnym tempie 
Wielka szkoda. Po tych wszystkich krzywdach od Stephy powinna być ona inna, powinna rozumieć co to jest miłość innych ludzi, a nie tylko swoja...
I ten chwyt z porucznikiem był poniżej pasa, Brooke zachowała się ohydnie!
I po minie Amber i chęci Thomasa ( szybki ślub w LV
W przeszłości przecież poroniła - a przyczyną też były okoliczności jej związku. Jak Amber będzie w wieku Brooke też może będzie miała dużo dzieci.Robi pisze:Co straciładzieci
przecież ma i to coraz więcej
A gdzie jest prawdziwa rodzina Brooke? Przez Forresterów są daleko od niej.Robi pisze:RodzineEric jak i Ridge zawsze ją wspierali i Brooke zawsze mogła na nich liczyć. Prace
![]()
Tak, napewno większe niż zajście w ciążę z mężem swojej córkiRobi pisze:molestowanie nastolatków to już małe przegięcie.
Ale czyja to winaPrimok pisze:W przeszłości przecież poroniła - a przyczyną też były okoliczności jej związku. Jak Amber będzie w wieku Brooke też może będzie miała dużo dzieci.
We Francji lub na wschdnim brzegu USA . Na prawie każdy jej ślub jest ktoś z rodziny . Kolejne budło.Primok pisze:A gdzie jest prawdziwa rodzina Brooke? Przez Forresterów są daleko od niej.
To jest odpowiedź typu ,, a u was murzynów biją ''Primok pisze:napewno większe niż zajście w ciążę z mężem swojej córki
Jak bez przyczyn - przyczyn było dużo. Główna - stres, do którego przyczynili się Forresterowie. Z dużo większym prawdopodobieństwem zdarza się, że dziecko kobiety z jedną nerką i w stanie zdrowia takim jak Amber nie przeżyje ciąży, czy porodu. To jest taki sam argument jak to, że Amber straciła w przeszłości swoje dziecko.Robi pisze:Ale czyja to winaTo się bardzo często zdarza ,że kobieta bez żadnych przyczyn straci ciąże w pierwszych miesiącach . I to ma być argument
No właśnie - "prawie na każdzym". Nigdy już się tak nie zbliżyła do rodziny jak kiedyś, a przez długi czas nie miała kontaktu z nią, kiedy ta musiała wyjechać do Francji przez Forresterów. I nie wiem jakie to niby ma być budło.Robi pisze:We Francji lub na wschdnim brzegu USA . Na prawie każdy jej ślub jest ktoś z rodziny . Kolejne budło.
Nie, to jest odpowiedź na te "argumenty":Robi pisze:To jest odpowiedź typu ,, a u was murzynów biją ''Już nie potrafiąć przyznać Amber błędu , to szuka się argumentów odnośnie innych postaci. Żałosne.
Tak czy inaczej to nie Brooke złamała połowe kodeksu karnego .
I nie żadnych innych postaci, tylko postaci, których dotyczy ten tematRobi pisze:Ja mogę wymienić wiele sukcesów Amber , ale co z tego jak wszystko straciła. Straciła dzieci , męża , rodzine , prace czy nawet honor i w końcu zauważyła to nawet ślepa Stephanie.
Kobiety tracą dzieci w tym okresie bardzo często bez powodu , dość głośno jest o tym nawet w naszej politycye kiedy specjaliści wypowiadają się o in vitro. Poza tym poronienia Brooke były z przyczyn szczęścia niż stresu . Natomiast Amber traciła dzieci w bardzo późnych miesiącach ciąży , tak jak w drugim przypadku Amber już wiedziała czego może się spodziewać tak w przypadku pierwszej ciąży dobro dziecko zeszła na plan drugi .Primok pisze:Jak bez przyczyn - przyczyn było dużo. Główna - stres, do którego przyczynili się Forresterowie. Z dużo większym prawdopodobieństwem zdarza się, że dziecko kobiety z jedną nerką i w stanie zdrowia takim jak Amber nie przeżyje ciąży, czy porodu. To jest taki sam argument jak to, że Amber straciła w przeszłości swoje dziecko.
W Ameryce Południowej nikogo nie było , więc zaraz kolejny zarzut się pojawiPrimok pisze:No właśnie - "prawie na każdzym". Nigdy już się tak nie zbliżyła do rodziny jak kiedyś, a przez długi czas nie miała kontaktu z nią, kiedy ta musiała wyjechać do Francji przez Forresterów. I nie wiem jakie to niby ma być budło.
Szukanie dziury w całym i próba udowodnienia czegoś znów się nie powiodła.
Oczywiście jak chcesz możemy prowadzić rozmowe na temat kilku lat wstęcz , proszę bardzo ja natomiast próbuje rozmawiać na bierzące temat.Primok pisze:I nie żadnych innych postaci, tylko postaci, których dotyczy ten temat
Poza tym zamiast przyznać ,że Amber popełniła błąd odrazu pojawił sie argument na temat Brooke dotyczący kilku lat wstęcz. Oczywiście jest poprawny , bo ja nie raz mówiłem i mogę powtórzyć to jeszcze raz ,że romans Brooke z Deacon to największy w jej życiu , ale uważam ,że skupić sie powinnismy na bierzących odcinkach.
- Adex-fan Brooke
Ciężko to nazwać molestowaniem bo nie było to wbrew Thomasowi, zwłaszcza później to on nabrał większej ochoty na figle z Amber
Brooke powinna mieć trochę więcej wyrozumiałości do Amber.
A co do porównań Amber-Brooke to są podobne, ale jak pisał Robi Brooke nie łamała prawa oraz jest od lat uznaną kobietą sukcesu (Belief i różne pomysły na kolekcje) a Amber okazała się gwiazdą sezonową w świecie mody.
A co do porównań Amber-Brooke to są podobne, ale jak pisał Robi Brooke nie łamała prawa oraz jest od lat uznaną kobietą sukcesu (Belief i różne pomysły na kolekcje) a Amber okazała się gwiazdą sezonową w świecie mody.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
,,Największy w jej życiu błąd '' - nie wiem jak to się stało ,że wyraz cały mi uciekł
Natomiast się zgadzam ,że Brooke powinna łagodniej potraktować Amber , wogóle błąd popełniła ,że do niej pojechała , tym bardziej ,że Stephanie rozprawiła się z nią i kazała wyjechać z miasta.
Natomiast się zgadzam ,że Brooke powinna łagodniej potraktować Amber , wogóle błąd popełniła ,że do niej pojechała , tym bardziej ,że Stephanie rozprawiła się z nią i kazała wyjechać z miasta.