Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
MateuszH95

Re: Taniec z gwiazdami

Post autor: MateuszH95 »

Mi także podobała się Anita Sokołowska zwłaszcza sztos ze skokiem na stół. Naprawdę jestem pod wrażeniem występem ,aż wszystko mam przed oczami :) Nie dziwię się jak wygra.
Tak, korzystam z darmowej aplikacji. Oczywiście jak zawsze głosuję na Anitę :serce:
Awatar użytkownika
Mariush

Post autor: Mariush »

Ja głosuję zawsze, no i jestem team Anita. To moim zdaniem taka druga Kulesza, która dosłownie żarła w każdym odcinku. To, że ją lubię jako aktorkę na szczęście nie musi mieć wpływu na ocenę - jest po prostu najlepsza.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
MateuszH95

W sumie nie znałem od tej strony Anity, jeśli chodzi o umiejętności taneczne. Wspominała, że zazwyczaj woli tańczyć po swojemu. Widać, że z Jackiem mają bardzo fajną, kumpelską relację. Robi coraz większe postępy, lecz wiadomo jako mała dziewczynka chodziła na lekcję baletu. Jako fan będę wspierał do samego końca!
Za tydzień chciałbym, żeby odpadła Dagmara. Oprócz niej pozostali najlepiej tańczące pary. Z każdym tygodniem będą większe emocje podczas oglądania :)
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ja zawsze mam dylemat czy Sokołowska czy Mackiewicz. Zaznaczam , że nie oglądam ani "Przyjaciółek" ani "Gliniarzy" i kieruję się tylko tańcem .
Awatar użytkownika
Mariush

Ja ostatnio z głupoty oglądałem powtórkę jakiegoś odcinka Sędzi Wesołowskiej i tam Mackiewicz występował jeszcze jako ktoś z ulicznej łapanki. Tak się patrzę i… kurdę, skądś kojarzę. Dopiero po kilku chwilach się zorientowałem, że to on.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
MateuszH95

I jak tam wrażenia po dzisiejszym odcinku?. Odpadli Aleks Mackiewicz i Iza Skierska. Jestem w totalnym szoku, że akurat oni!. Miałem nadzieję, że jednak pożegna się z programem Dagmara. Nie wyobrażam sobie, gdyby weszła do finału, nie widzę tego.
Awatar użytkownika
mailo

Szkoda mi jego bo akurat co program na niego głosowałem. Dzisiaj też ale nic nie dało niestety. Widocznie ten serial co gra za mało popularny wśród ludzi. Tańczył bardzo dobrze myślałem, że może nawet iveygra.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Przecież to jest ustawione przez Polsat przepychanie tej Dagmary dalej. Nawet B@r tu bodajże pisał, że w przeszłości ktoś tam z uczestników się wygadał, że wiedział, iż szybko nie odpadnie...

Dziwnym trafem ona prowadzi teraz u Miszczaka swoje show, jest w Pamiętnikach z wakacji. Polsat ją promuje, jak się tylko da. Uważam to za skandal, bo osoby z taką przeszłością nie powinny być w telewizji promowane.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
MateuszH95

Również jestem przeciw ,by takie osoby jak m.in. Dagmara nie powinny być w ogóle promowani w różnych stacjach telewizyjnych. Obawiam się, że jutro raczej nie odpadnie, tylko ktoś z potencjałem.
Awatar użytkownika
Mariush

Takich jaj jeszcze nie było, aby para otrzymała za taniec 7 punktów. Nawet Ewa Kasprzyk dała przysłowiową lufę. A i tak Dagmara przeszła do kolejnego odcinka. To już nie są żarty. Odpadł Krzysiek Szczepaniak, byłem w szoku. O ile Dagmara to taka ciekawostka w tym programie, tak ile można patrzeć na jej wygibasy klasy Ż?

MateuszH95

Krzysiek nie zasłużył, żeby tak szybko pożegnać się z programem, nawet go widziałem w finale razem z Anitą i Roxie. Mega niesprawiedliwy wynik! Coraz bardziej odechciewa się oglądać. Nie wiem czy czasem 7 pkt od jury,to nowy rekord w historii Tańca z Gwiazdami. Według mnie powinni zlikwidować tańce z najbliższymi. Mam wrażenie,że wszystkim parom został skrócony trochę czas drugiego tańca, a szkoda.
A tak po za tym z jakiego powodu nie odbyła się kolejna edycja we wiosną 2012 wtedy w TVN-ie?.
Awatar użytkownika
Mariush

Z tego, co pamiętam, chcieli odświeżyć format, zmienili jury, prowadzących w ostatniej edycji i był bardzo drastyczny spadek oglądalności. Dlatego też TVN poniekąd „uśmiercił” na jakiś czas tzg. Wywalili Wodeckiego, Tyszkiewicz i na ich miejsce dali Józefowicza i Franszyńską, a prowadzącą była Natasza Urbańska - a w tamtym okresie była na nią ostra nagonka w mediach i nie była zbyt lubiana przez widzów. Nie pamiętam czemu, ale media bardzo jej podcinały skrzydła :/ a to jedna z najbardziej wszechstronnych artystek w Polsce, bardzo jej współczułem.

Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

MateuszH95 pisze: 2024-04-13, 14:13 Również jestem przeciw ,by takie osoby jak m.in. Dagmara nie powinny być w ogóle promowani w różnych stacjach telewizyjnych. Obawiam się, że jutro raczej nie odpadnie, tylko ktoś z potencjałem.
Myślę, że trzyma się w programie aby podnosić oglądalność. Poza tym ciekawe ile tych ludzi co głosują... przeciętny widz żałuje kasy na sms i czeka co tydzień i jest zdziwiony a sam nic nie zrobił aby ją wyrzucić za parodię tańca. :lol: Dagmara fajna babka, mimo, że robiła źle w życiu... Nic do niej nie mam, ale to kolejny przykład jak się w Polscy szarga słowem "gwiazda".
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Ja mam taką teorię na temat Dagmary. Są głosy że to ustawka, ale moim zdaniem Conan i jej bogaci znajomi po prostu organizują masowe akcje SMS owe. Tak naprawdę mają kupę kasy a SMS można praktycznie co kilka sekund wysyłać. Podobny przypadek był kiedyś z Alicją z BB jak jej nadziany mąż wysyłał żeby ją przepychać dalej i pomimo nominacji prawie przeszła do finału.
MateuszH95

Wymiana dwóch jury, było strzał w kolano, zwłaszcza Fraszyńska, która z tego co dobrze pamiętam dawała na początku najwyższe noty. Natasza wcale nie była zła jako prowadząca, dawała radę.
A co do Dagmary, to nawet jak jury przyzna nagle dobre oceny i tak będą nadal masowe wysyłanie SMS-ÓW bez względu na wszystko. Machanie rękami czy chodzenie po parkiecie ,to żaden taniec. Sama wspomniała, że mogła by się położyć i by Hakiel sam tańczył :lol: Kto w niedzielę odpadnie?. Maciek?. Julia?.
ODPOWIEDZ