Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Awatar użytkownika
Mariush

Re: Taniec z gwiazdami

Post autor: Mariush »

Znając życie, może odpaść nawet Anita. W tym „Cyrku” z gwiazdami mnie już nic nie zdziwi.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

To jest też trochę tak że im bardziej ktoś kontrowersyjny i krytykowany w samym programie, tym zyskuje większe poparcie widzów. Trochę jak Jola Rutowicz w BB gdzie już ją tak uczestnicy hejtiwali i chcieli wywalić , już tyle razy ja nominowali a tu cyk wygrała głosami widzów.
Awatar użytkownika
mailo

Dagmara jednak rezygnuje z TZG. Nagrała filmik.
MateuszH95

Post autor: MateuszH95 »

Oficjalnie Krzysiek i Sara wracają do programu :)
Awatar użytkownika
mailo

Niby fajnie, ale będą mieli mało czasu na przygotowanie. Czy regulamin bierze to pod uwagę ?
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

mailo pisze: 2024-04-19, 17:52 Niby fajnie, ale będą mieli mało czasu na przygotowanie. Czy regulamin bierze to pod uwagę ?
A czemu niby mieliby mieć taryfę ulgową? Nie bierze. Nikt ich nie zmusił do powrotu. Mogli odmówić. To tak jakby ktoś przez kontuzję miał mieć taryfę ulgową.

Przypomniało mi się, jak kiedyś odpadła Ewelina Lisowska i zaraz wróciła przez kontuzję Anny Cieślak i zaraz później program wygrała.

Bez Dagmary będzie nudno, tym bardziej, że już na tym etapie jest mało par i te dwa tańce każdej pary trochę zamulają program. Szczególnie jak jest ładnie i poprawnie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mariush

Standardowo jest tak, że jeśli ktoś rezygnuje, to wraca ostatnio padnięta para. Szczerze? Ja nie wierzę w kontuzję Dagmary, moim zdaniem albo nie wytrzymała psychicznie, albo z programem doszli do jakiegoś porozumienia.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
B@r

Według regulaminu PRAWO MA - a nie musi - powrócić para, która odpadła jako ostatnia. I to jest sprawiedliwe. I to jest istotna różnica. Produkcja w swoich komunikatach i powrocie Krzysztofa i Sary pisała nawet, że poproszeni o powrót się zgodzili. Nie musieli. Byli poproszeni, a nie zmuszeni. Możliwe, że jakby odmówili, sięgnięto by po uczestnika, który odpadł jeszcze wcześniej czyli po Aleksa Mackiewicza.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
MateuszH95

Dla mnie też jest jakaś ściema, że Dagmara podczas treningów miała problemy z żebrem. Zapewne pojawi się w wielkim finale, o ile niby dojdzie do zdrowia.
Ciekaw jestem czy Krzysiek i Sara zostali o tym wcześniej poinformowani za nim Kaźmierska opublikowała swoje nagranie rezygnując z programu czy w tym samym dniu?.
Awatar użytkownika
B@r

MateuszH95 pisze: 2024-04-20, 14:17 Ciekaw jestem czy Krzysiek i Sara zostali o tym wcześniej poinformowani za nim Kaźmierska opublikowała swoje nagranie rezygnując z programu czy w tym samym dniu?.
W tym samym, o czym informowali na swoich mediach społecznościowych, pokazując, jak jadą „na żywo” na szybko do Warszawy.
MateuszH95

W ćwierćfinale z programem pożegnali się po raz drugi Krzysztof Szczepaniak i Sara Janicka. Niesprawiedliwe że tylko taniec z najbliższymi Anity z bratem Leszkiem Maserak i Kasprzyk ocenili na 9, a pozostali po 40 pkt. Dla mnie karygodne jest czas trwania tańca każdej z par. Choćby Anita, ledwo zaczęła i już skończyła. Taniec stał się bardziej fragmentem... Nie długo uczestniczy będą tańczyć mniej niż minutę.
Coś w dzisiejszym odcinku za dużo najwyższe noty jurorzy dawali.
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Wyszły nowe fakty na temat przeszłości Dagmary, Polsat natychmiastwo usuwa program z jej udziałem z tv i streamingu. Możliwe, że Dagmara nie pojawi się też w finałowym odcinku TzG
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/d ... szuka-meza

Moim zdaniem ta "rezygnacja" Kaźmierskiej miała z tym związek.
Awatar użytkownika
Mariush

Od samego początku było wiadomo, że całe to jej odejście jest grubymi nićmi szyte.

Awatar użytkownika
mailo

Na kogo będziecie głosować w aplikacji? Na Anitę?
MateuszH95

mailo pisze: 2024-04-26, 21:17 Na kogo będziecie głosować w aplikacji? Na Anitę?
Zawsze głosuję na Anitę :)
ODPOWIEDZ