No i te przepiękne retrospekcje ze ślubu na plaży z 1994 roku.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Dzisiejsze sceny z Brooke i Ridge'm na plaży były po prostu magiczne!
Muszę to przyznać, mimo iż nie jestem sympatykiem tej pary. Wspaniale ukazano łączące ich uczucie i najlepsze na końcu jak Ridge zauważył Brooke i ją wołał. Takie sceny to aż się chce oglądać w przeciwieństwie do bardzo częstych scen z Bridge w sypialni, które naprawdę są nieciekawe i zwyczajnie nudne.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
Faktycznie piękne scenki ukazujące piękną parę Bridge i od razu jasność kto tu jest najciekawszą czołową parą tego serialu, jeszcze ta muzyka idealnie dopasowana.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Też mi się bardzo podobały te sceny na plaży. Naprawdę fajnie ukazali to uczucie pomiędzy Ridgem i Brooke. Rick może się wypchać ze swoimi żałosnymi intrygami. Tylko w tych scenach zauważyłem, że dźwięk był taki dziwny, może dlatego, że zawsze mamy większość scen w pomieszczeniach, a to był plener, szum morza i takie tam.
Dobrze, że wrócił po krótkiej przerwie wątek Donna/Eryk/Stephanie, bo ta sytuacja cały czas taka nierozwiązana.
Dobrze, że wrócił po krótkiej przerwie wątek Donna/Eryk/Stephanie, bo ta sytuacja cały czas taka nierozwiązana.
-
Dawidek
- Administrator
W ankiecie, na pytanie czy Brooke powinna posłuchać Ricka, większość głosujących uznała, że nie powinna ulegać synowi (7 osób, 58% głosujących). 4 osoby (33%) uznały, że Brooke powinna zerwać z Ridge'm. Jedna osoba uznała, że Brooke powinna wstrzymać się z decyzją i spróbować załagodzić konflikt. Głosowało w sumie 12 osób.
A co do odcinków. Kiedyś lubiłem Ricka, teraz straciłem do niego resztki sympatii. Mimo, że on mówi prawdę, że Ridge jest egocentrykiem, chce być w centrum uwagi i nie jest całkiem wierny, to nie popieram metod jakimi się posługuje. Cenzurowanie wystąpienia matki, to ewidentny cios w Brooke. Czy tak się zachowuje kochający syn? Oczywiście, że nie! Brooke i Eric są trochę ślepi, mam nadzieję, że zobaczą, że Rick jest w gruncie rzeczy bardzo podobny do swojego konkurenta.
Trudno mi w tej chwili ocenić, czy Rick rzeczywiście zasługuje na objęcie stanowiska prezesa FC. Faktem, że jest zdolny, poradził sobie na stanowisku za granicą, jednak Eric tę decyzję powinien dokładniej przemyśleć.
Świetne były te sceny na plaży. Scen plenerowych powinno być o wiele więcej!
Nie spodziewałem się, że Eric wpadnie na pomysł śledzenia Donny. Świadczy to o tym, że rzeczywiście jej nie ufa.
A co do odcinków. Kiedyś lubiłem Ricka, teraz straciłem do niego resztki sympatii. Mimo, że on mówi prawdę, że Ridge jest egocentrykiem, chce być w centrum uwagi i nie jest całkiem wierny, to nie popieram metod jakimi się posługuje. Cenzurowanie wystąpienia matki, to ewidentny cios w Brooke. Czy tak się zachowuje kochający syn? Oczywiście, że nie! Brooke i Eric są trochę ślepi, mam nadzieję, że zobaczą, że Rick jest w gruncie rzeczy bardzo podobny do swojego konkurenta.
Trudno mi w tej chwili ocenić, czy Rick rzeczywiście zasługuje na objęcie stanowiska prezesa FC. Faktem, że jest zdolny, poradził sobie na stanowisku za granicą, jednak Eric tę decyzję powinien dokładniej przemyśleć.
Świetne były te sceny na plaży. Scen plenerowych powinno być o wiele więcej!
Nie spodziewałem się, że Eric wpadnie na pomysł śledzenia Donny. Świadczy to o tym, że rzeczywiście jej nie ufa.
-
Dawidek
- Administrator
Dobre były dzisiejsze odcinki, szczególnie ten drugi, który mnie mocno rozbawił.
Sceny w łazience oraz Thorne wybałuszający oczy, bo chce zobaczyć, czego nie mógł ostatecznie ujrzeć. Wyglądał na bardziej zainteresowanego ewentualną zdradą Donny, niż Eric, który decydował o losach swoich związków.
Szkoda, że Stephanie zobaczyła ten pocałunek na końcu, nie powinno się to tak skończyć.
Steffy nieźle rozgryzła Ricka.
Podobało mi się to. Rick to totalny palant, że wykosił swojego konkurenta w walce o Steffy. Mam nadzieję, że Marcus wykorzysta swój pobyt w Paryżu. I tak dość szybko pnie się po szczeblach kariery w FC.
Ridge i Brooke nudzą, w trakcie ich scen szukam czegoś do roboty.
Steffy nieźle rozgryzła Ricka.
Ridge i Brooke nudzą, w trakcie ich scen szukam czegoś do roboty.
- Adex-fan Brooke
Stephanie ośmiesza się że siedzi w tym domu, przecież to oczywiste że Erica bardziej kręci Donna a to jak weszła Donnie do łazienki było całkiem bezczelne, aczkolwiek to była zabawna scena jak ją podtopiła. Wychodzi też na to że Donna ma powiększone piersi (może podczas jej kilkuletniej nieobecności w Los Angeles), skoro Stephanie jej to wypomina. Obecnie jednak znowu durna intryga całkiem popsutego (a dawniej fajnego) Thorne'a no i Donna nawet nie wie o co chodzi. Thorne'a to chyba zazdrość zżera bo gdyby chciał prawdziwego dobra ojca to by go nie wpychał w ramiona ropuchy Stephanie. Fajnie że Ridge i Brooke planują ślub na plaży, ogólnie już czas najwyższy na ich ślub. Sceny Steffy i Ricka męczą mnie, chyba dlatego że nie lubię tych postaci.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Byłem mocno zaskoczony, że sceny w gabinecie to sprawka Thorne'a.
Spodziewałem się raczej tego, że to Owen coś kombinuje, zauważył kamerę i postanowił to wykorzystać by Donna uwolniła się od Erica. Teraz widać, jak ważna była, z pozoru nieistotna, scena kilka odcinków temu, kiedy Thorne pomylił jednego kandydata na modela z Owenem. Kiedyś lubiłem Thorne'a, teraz stoczył się na dno. Zachowuje się jak dziecko a nie jak dorosły facet, który szanuje i nie wtrąca się w życie dorosłych.
Jakoś podobają mi się obecne sceny Ricka ze Steffy.
Jakoś podobają mi się obecne sceny Ricka ze Steffy.
- Adex-fan Brooke
Jak widać Phoebe wcale nie pogodziła się z romansem Taylor i Ricka, fajnie dziś wygarnęła matce co czuła i że co sobie myślała bezczelną prośbą o wsparcie odbicia Ridge'a po tym jak zabawiła się Rickiem, no ale teraz ma za swoje bo znowu przegrała z Brooke. Ridge miał wolny wybór, mógł wybrać jedną lub drugą rodzinę, w tym ta z Taylor jawiła sie jako mniej skomplikowana, na szczęście wybrał prawdziwą miłość. O wiele głupszy od Ridge'a jest stary Eric, kocha Donnę, ale równie dobrze od razy przerzuca się na Stephanie, skoro dał się nabrać na tę sztuczkę, chyba więc nie zasługuje na kogoś tak fajnego jak Donna. Thorne i Felicia to już całkiem beznadziejni. Brooke natomiast fajnie wygarnęła Rickowi i o dziwo doszli do porozumienia że przyjedzie on na jej ślub. Dobrze gdyby sobie uświadomił że to Taylor go zraniła, więc niech mści się na niej a nie na Ridge'u.
Powrót Phoebe do Los Angeles jest tak samo naciągany jak powrót Thomasa, który teraz zniknał
Bardzo cieszę się, że dziewczyna wygarnęła Taylor wszystkie swoje żale na temat jej związku z Rickiem
Spotkanie z Ridge'm było zupełnie takie same jak w 2006 kiedy MacKenzie Mauzy dołączyła do obsady serialu.
Jeśli chodzi o Felicię i Thorne'a to nawet nie ma sensu poświęcać im jakiegokolwiek wersu na forum
Poprostu para żałosnych dzieciaków, które chcą by w ich domku dla lalek był porządek. Ale przyszła brzydka Donna i chce w tym domku zrobić remont
Czy naprawdę Stephanie nie dziwi, że jej dzieci sa niedojrzałe?! 
Jeśli chodzi o Felicię i Thorne'a to nawet nie ma sensu poświęcać im jakiegokolwiek wersu na forum
-
Dawidek
- Administrator
Powrót Phoebe jest jasny i sensowny.
Skończyła się trasa koncertowa i wróciła do domu. Też mi się podobało, jak wygarnęła matce jej romans z Rickiem. Znamy kolejny powód jej zniknięcia.
Mimo wszystko, fajnie, że dziewczyna wróciła.
Z punktu widzenia Erica wszystko jest jasne, Donna go zdradziła. Mógł jednak pomyśleć, czemu ona jest taka szybka, skoro dzień wcześniej wyraźnie opierała się przed zalotami Owena.
Mareczku, Stephanie cieszy się, że ma zwolenników, ten kto się z nią nie zgadza, albo postępuje nie tak, jak ona chce jest niedojrzały.
Wydaje mi się, że Rick zgodził się przyjść na ślub, tylko dlatego by matka dała mu spokój.
Z punktu widzenia Erica wszystko jest jasne, Donna go zdradziła. Mógł jednak pomyśleć, czemu ona jest taka szybka, skoro dzień wcześniej wyraźnie opierała się przed zalotami Owena.
Mareczku, Stephanie cieszy się, że ma zwolenników, ten kto się z nią nie zgadza, albo postępuje nie tak, jak ona chce jest niedojrzały.
Wydaje mi się, że Rick zgodził się przyjść na ślub, tylko dlatego by matka dała mu spokój.
- Adex-fan Brooke
Koniecznie oglądajcie jutro!
Phoebe dziś dobitnie pokazała że seks jej matki z Rickiem nie był jej obojętny mimo że niby dała błogosławieństwo a ostatnią kroplą był jeszcze pocałunek Ricka ze Steffy, nie dziwi mnie jej złość. Te tańce były nieco śmieszne, Thorne jakoś marnie tańczył, ale ładnie się prezentował z parze z Jackie, mogliby być razem.