Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooke przesadziła nazywając zachowanie Ricka żartami, powinna być bardziej na niego zła, ale on i Stephanie wytworzyli u niej nie słuszne poczucie winy za zachowanie dorosłego faceta i zrozumiałe jest i godne podziwu że okazuje mu ona matczyną miłość broniąc go, ale w sumie broni go godnie z faktami. Stephanie natomiast ośmieszyła się totalnie oskarżając Brooke a winy Taylor w tym to oczywiście nie widząc, Taylor w tym przypadku zachowała więcej klasy i wyjątkowo nie wykręca się od swojego udziału w śmierci Phoebe, ogólnie teraz wreszcie ciekawie się ogląda Taylor, zwłaszcza mając świadomość że aktorka przeżyła prawie taką samą tragedię w życiu ledwie kilka miesięcy przed kręceniem tych odcinków. Ogólnie usunięcie jednej z bliźniaczek z serialu wydaje się logiczne, to od początku był błąd aby z drugiej ciąży Taylor urodziły się dwie dziewczynki a więc Bell po latach zrobił z tym porządek zwłaszcza, że chyba ta aktorka i tak nie chciała już się pokazywać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Stephanie naprawdę przesadza teraz z tym obwinianiem Brooke. Rick owszem był w dużej mierze winny, ale też nie była to tylko jego wina, bo to Phoebe wpadła w furię w tym samochodzie. Prawdę mówiąc zachowanie Stephanie przypomina mi teraz zachowanie Jarosława Kaczyńskiego odnośnie katastrofy smoleńskiej i tego kto zawinił...
Awatar użytkownika
Alex1981

Post autor: Alex1981 »

Tomala pisze:Stephanie naprawdę przesadza teraz z tym obwinianiem Brooke. Rick owszem był w dużej mierze winny, ale też nie była to tylko jego wina, bo to Phoebe wpadła w furię w tym samochodzie. Prawdę mówiąc zachowanie Stephanie przypomina mi teraz zachowanie Jarosława Kaczyńskiego odnośnie katastrofy smoleńskiej i tego kto zawinił...

Jeżeli już ktoś jest winny śmierci Pheobe to ona sama bo jak można kierowcę szarpać albo ciągnąć za włosy czy drapać. Stephanie jest w tym wszystkim najbardziej zakłamana bo tylko ona wiedziała o tym jak Rick oszukuje Brooke, Eryka i Ridga to dlaczego się pytam nie powiedziała o tym Erykowi albo Ridgowi ta zakłamana starucha?! Bo dla niej liczyło się tylko to żeby rozdzielić Brooke z Erykiem i ona tak naprawdę akceptowała plan Ricka i uważam że Stephanie swoimi intrygami nie zasługuje i nigdy nie zasługiwała na miłość Eryka bo jest po prostu złym człowiekiem i mam nadzieję, że Eryk ją kopnie raz na zawsze i wróci do Donny.
A ty Tomala jesteś żałosny porównując Jarosława Kaczyńskiego do Stephanie bo co ma rzeczywistość do fikcji a poza tym to jest forum serialowe i nie życzę sobie aby na tym forum mieszać sprawy polityki do serialu zwłaszcza że ja głosowałem na PIS i Jarosława Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich dlatego nie życzę sobie obrażania na tym forum jego osoby zwłaszcza, że na temat katastrofy mam dokładnie takie samo zdanie jak on i popieram go we wszystkim co mówi w 100% bo uważam, że Jarosław Kaczyński ma rację. Nigdy nie zagłosowałbym na Komorowskiego i PO. Niektórzy chcieliby żeby katastrofa w której zginęło 96 osób nigdy nie została wyjaśniona poza tym gdyby zginął tobie w katastrofie brat bliźniak i bratowa to inaczej byś gadał i zwłaszcza że przynajmniej politycznie Tusk i cały rząd ponosi odpowiedzialność za tę katastrofę a ruscy to już bezpośrednio z premedytacją źle naprowadzając samolot więc tylko wyborcy PO wierzą w wersję MAKu i w to że całą winę ponoszą piloci co jest śmieszne i wierzą w to tylko małe dzieci i wyborcy PO. Poza tym ty Tomala nie powinieneś się wypowiadać na temat polityki bo mając zaledwie 18 lat niewiele wiesz na ten temat żeby mieć prawo kogoś krytykować. Ja mam 30 lat więc jestem dużo starszy od ciebie i dużo bardziej znam się na polityce niż ty który pewnie nawet jeszcze liceum nie masz w tym wieku ukończonego.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Alex, to nie temat na rozmowy o polityce. I wystarczy już tych wycieczek osobistych pod adresem Tomali. Wiek jeszcze o niczym nie świadczy. Może i jesteś bardziej doświadczony życiowo, ale poglądy polityczne każdy ma swoje. Koniec offtopu.

Stephanie, która ciągle obwinia Ricka stosuje podwójne standardy, bo całkowicie zapomniała o Taylor. Tak naprawdę to Rick i Taylor są pośrednio winni tej tragedii. Gdyby podejmowali inne decyzje, nie doszłoby do tej niepotrzebnej śmierci. Najmniej tu winna jest Steffy (aktorka bardzo dobrze odegrała dramatyczne sceny), chciała dobrze, ale gdyby nic nie mówiła, to też nic złego by się nie stało.
Brooke jest zbyt wyrozumiała dla Ricka, Powinna mu strzelić w twarz za to, co zrobił Steffy i jej, a ona głaszcze go po głowie. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Ogólnie po Taylor i Ridge'u słabo widać że dopiero co stracili dziecko, kilka godzin po fakcie a oni wyglądają na pogodzonych z losem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Alex1981

To w takim razie Brooke powinna też strzelić w twarz Taylor za to że wiedząc że jej córka kocha nadal Ricka ona sypiała z miłością życia jej córki. Stephanie nie ma najmniejszego prawa obwiniać Brooke bo w takim razie ona też jest winna tego że Thorne przed laty strzelał do Ridga bo to znaczy że Staphanie źle wychowała Thorna. Dlaczego Stephanie nie obwinia Taylor za ten wypadek a nie obwinia jej ani trochę i to jest bardzo dziwne. Niezależnie ile złego nie zrobiłaby Taylor to Stephanie nigdy jej nie skrytykuje bo dlaczego nie nazywa jej dziwką skoro w ostatnim czasie ze wszystkich bohaterów miała najwięcej kochanków a Stephanie jeszcze bezczelnie w rozmowie z Taylor jakiś czas temu śmiała nazwać dziwkami Donnę i Brooke jakim prawem skoro to Taylor jest tak naprawdę największą dziwką w chwili obecnej w serialu. Dlaczego Stephanie nie krytykowała Taylor za jej związek z Rickiem bo nie usłyszałem ani słowa krytyki ze strony Stephanie pod adresem Taylor. Wychodzi na to że Taylor wszystko wolno i jej nie wolno krytykować. To jeżeli już ktoś jest winny temu wypadkowi w sposób pośredni to Taylor, Rick i Stephanie za to że wiedząc o kłamstwach i intrygach Ricka a tylko ona o nich wiedziała ukryła to przed Ridgem, Erykiem i Brooke i była jakby wspólniczką Ricka bo skoro wiedziała o podłościach Ricka a ukryła je dla własnych korzyści to znaczy że była jakby jego wspólnikiem i tutaj mam nadzieję że Rick wyzna wszystkim skoro już i tak wyznał prawdę Brooke że powie również o tym że Stephanie wiedziała o kłamstwach, intrygach i planach rozdzielenia Brooke i Ridga ale nic nikomu nie powiedziała bo miała w tym swój własny interes. Jedno jest pewne bezpośrednią winną tego wypadku była tylko i wyłącznie Pheobe która doprowadziła do niego szarpiąc i drapiąc Ricka, szarpiąc kierownice i wciskając zamiast hamulca gaz. Nawet w wielu autobusach miejskich jest wywieszka zabrania się rozmawiać z kierowcą podczas jazdy i słusznie bo kierowca ma być skupiony na prowadzeniu pojazdu a nie na rozmowach. Prawda jest taka Pheobe zachowała się w samochodzie jak mega niedojrzała, nieodpowiedzialna i niezrównoważona pannica i swoim zachowaniem w samochodzie prosiła się chyba o śmierć więc wcale mi jej nie szkoda.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Adex-fan Brooke pisze:to od początku był błąd aby z drugiej ciąży Taylor urodziły się dwie dziewczynki
Dlaczego?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Bo starczyłaby jedna do wszystkich wątków. W końcu stała im się zbędna to uśmiercili, co mnie nawet nie zdziwiło zbytnio.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Adex-fan Brooke pisze:Bo starczyłaby jedna do wszystkich wątków.
No, ale przecież z bliźniaczkami można też było wymyślać masę ciekawych wątków np. ich rywalizacji na polu biznesowym albo o facetów, albo np. gdyby jedna podszywała się pod drugą i odbiła w ten sposób drugiej faceta. Było wiele możliwości.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Dawidek
Administrator

Dokładnie DeaconFanie. Scenarzyści znowu nie wykorzystali okazji. A mogli coś stworzyć naprawdę coś ciekawego z bliźniaczkami. Zresztą, to nie pierwszy raz. Uśmiercenie Phoebe - to pójście na łatwiznę. Nie pierwszy raz zresztą się zdarza, że scenarzyści nie wykorzystują nadających się okazji.
Alex, zgadzam się z Tobą w pełnej rozciągłości. Stephanie byłaby idealną nauczycielką hipokryzji i podwójnych standardów. :zeby:

Zdziwiłoby mnie to, gdyby Rick nie przyszedł na pogrzeb Phoebe, on nie jest bezpośrednio winny. Skoro Taylor, jej matka mogła, to on - były chłopak także. Szkoda, że Stephanie i Ridge zepsuli tę podniosłą atmosferę.
Mam nadzieję, że Owen wyciągnie interesujące informacje od tej dziewczyny i pogrąży Thorne'a. :twisted:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Taylor powiedziała dziś coś ciekawego że równie dobrze mogła ona prowadzić auto i to by w sumie było ciekawsze jak wściekła Phoebe drapie Taylor za seks z Rickiem i mają wypadek po czym umiera w jej ramionach i wtedy się godzą, to by były świetne sceny. :) A tak wszystko jakieś takie nijakie w tym wątku, nawet wypadku nie pokazali w sumie. Gdzie się podziały czasy jak pokazywali dokładnie wypadek Daveney i Todda, to był najmocniejszy wypadek w serialu.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Warto odnotować, że Stephanie dzisiaj wspomniała o swojej zmarłej córce - Angeli. :) Poza tym to wkurza mnie jej obecne zachowanie. Naprawdę mogłaby już przestać z tym szukaniem winnych tej tragedii. Heh, faktycznie jej zachowanie przypomina nieco zachowanie pewnego polskiego polityka...
Owen znów mógł się popisać swoim detektywistycznym talentem. :) Fajnie, że wykrył tę intrygę Thorne'a i pokazał się znów od dobrej strony mówiąc o wszystkim Erykowi. A Thorne można powiedzieć, że dostał teraz mały wątek dla siebie, może nie miłosny, ale zawsze coś. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Alex1981

DeaconFan pisze:Warto odnotować, że Stephanie dzisiaj wspomniała o swojej zmarłej córce - Angeli. :) Poza tym to wkurza mnie jej obecne zachowanie. Naprawdę mogłaby już przestać z tym szukaniem winnych tej tragedii. Heh, faktycznie jej zachowanie przypomina nieco zachowanie pewnego polskiego polityka...
Owen znów mógł się popisać swoim detektywistycznym talentem. :) Fajnie, że wykrył tę intrygę Thorne'a i pokazał się znów od dobrej strony mówiąc o wszystkim Erykowi. A Thorne można powiedzieć, że dostał teraz mały wątek dla siebie, może nie miłosny, ale zawsze coś. :wink:
Daj już spokój z mieszaniem polityki z tym serialem. Mnie też głupkowate zachowanie niektórych bohaterów mody na sukces kojarzy się z Tuskiem czy Komorowskim ale jakoś tego nie piszę na tym forum i nie prowokuje w ten sposób no chyba, że ripostuje czyjeś brednie. W tym wypadku winna była Pheobe to jasne ale w przypadku katastrofy gdzie zginęła głowa państwa i pozostałe 95 osób na pewno ktoś zawinił zwłaszcza że wielu osobom prezydent Kaczyński był bardzo nie na rękę i chętnie by się go pozbyli. Akurat w USA taka katastrofa nie miałaby prawa mieć miejsca gdzie ginie prezydent USA. Ty też Deacon Fan gdyby Tobie ktoś bardzo bliski zginął w katastrofie to też byś chciał poznać prawdę a akurat Rosja to państwo którym wierzyć nie można stąd podejrzenia Jarosława Kaczyńskiego względem ruskich są w pełni uzasadnione.
Dawidek
Administrator

Bardzo dobrze, że Owen poszedł do Erica. Pytanie tylko, czy ten mu uwierzy. Bezczelnością jest to, że Eric wręcz pomaga Donnie wyjechać z Los Angeles i pozwala jej odlecieć własnym samolotem. ::plask wczolo: Co za afront! Donna potulnie się zgodziła, zamiast trzasnąć drzwiami. :roll:
Najlepiej będzie, jeśli nikt nie będzie składał doniesień na policję. Rick jednak dobrze by zrobił, gdyby z własnej woli udał się do jedynego porucznika w Mieście Aniołów i powiedział o całym zdarzeniu. Stephanie w ten sposób straciłaby argumenty i przestała jątrzyć.
Tomala

Post autor: Tomala »

Alex, jesteś strasznie przewrażliwiony. Nikt nie chce nikogo prowokować, tylko małe nawiązanie, a ty już się wielce obruszasz i dobudowujesz całą historię. Żeby była jasność, to ja nie popieram PO, ani Komorowskiego, ale to nie temat na tę dyskusję.
ODPOWIEDZ