Taniec z gwiazdami
Re: Taniec z gwiazdami
Dzisiaj w „Halo tu Polsat” ogłosili udział Magdaleny Narożnej z „Pięknych i młodych”. Wcześniej oficjalnie ogłoszono też Macieja Kurzajewskiego, co akurat może być ciekawe, bo co by nie mówić, to nazwisko z topu. Jury i prowadzący bez zmian.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Oficjalnie potwierdzona też jest Magda Mołek, a dzisiaj w „halo tu Polsat” ogłoszono Grażynę Szapołowską,. Tym samym ta ostatnia staje się najstarszą uczestniczką w historii polskich edycji. Będę jej kibicować. Zaskoczyła mnie. Ale pozytywnie. 

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
- Administrator
- x 83
Informacja z ubiegłego tygodnia, ale ujawnia częściowy skład nadchodzącej edycji programu: https://www.press.pl/tresc/85450,nowy-s ... czestnikow .
-
- Administrator
- x 83
Ujawniono pełny skład gwiazd nadchodzącej edycji programu: https://www.press.pl/tresc/85668,grazyn ... i_-polsatu .
Dobry skład. Wszystkich kojarzę oprócz tej influencerki
Skład przyzwoity. Najbardziej lubię Filipa Gurłacza. Oby miał jakieś minimum umiejętności tanecznych. Oczywiście największe pozytywne zaskoczenie to udział Grażyny Szapołowskiej i jak można się spodziewając po Jak Oni Śpiewają poparcia widzów nie będzie miała zbyt wielkiego, więc nie dziwi wymaganie sprowadzenia dla niej do pary Janka Klimenta, aby podskoczyła w rankingu.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Kurzajewski odpadł jako pierwszy. A taki był promowany w „halo tu Polsat”. Widać, że widzowie od kiedy jest z Cichopek, to go nie lubią.
W nowej edycji będzie poza Ewą Minge - co potwierdziła produkcja - Tomasz Karolak. Poza nimi ma być też Maja Bohosiewicz, Lanberry, Olek Sikora, Barbara Bursztynowicz, czyli nasza Elżunia z „Klanu” i Sebastian Fabijański. Póki co taki skład mi się podoba.
Super. Uwielbiam Lanberry, chociaż Karolaka nie bardzo.
Fabijańskiego ostatecznie nie ma, znowu się wycofał. Skład oficjalny - zaprezentowany - przez Polsat na ramówce to wspomniany Tomasz Karolak, Lanberry, Barbara Bursztynowicz, Maja Bohosiewicz, Ewa Minge, Aleksander Sikora, a oprócz nich: Maurycy Popiel, Michał Czernecki, Marcin Rogacewicz (ma tańczyć z Agnieszką Kaczorowską, z którą ma romans xD), Wiktoria Gorodeckaja (grała np. czarny charakter w "Skazanej" i miała też główną rolę w "Profilerce"), Katarzyna Zillmann (ona z kolei jako otwarcie mówiąca o swojej orientacji lesbijka, zatańczy z kobietą - Janją Lesar) i influencer Mikołaj "Bagi" Bagiński.
Trzeba przyznać, że skład dobry. Nie znałem tylko tego influencera. A tu wejście taneczne naszej ukochanej Elżuni z "Klanu" na prezentacji "TzG" - https://www.tiktok.com/@bartoszpanczyko ... yXY9mLcIEA
Widać, że na razie sprawia jej to frajdę i super!
Co ciekawe, jesienią program obchodzi 20-lecie w Polsce i 30! edycję. Stacja z tej okazji zapowiada w show wiele niespodzianek. Ja liczę, że gościnnie pojawią się na jeden taniec jakieś duety jeszcze z czasów TVN. Mogłaby np. Jusia Steczkowska, która doszła do finału ze Stefano, a teraz siedzą w jury "Twoja twarz brzmi znajomo", więc by to była dodatkowa promocja dla programu Polsatu.
Trzeba przyznać, że skład dobry. Nie znałem tylko tego influencera. A tu wejście taneczne naszej ukochanej Elżuni z "Klanu" na prezentacji "TzG" - https://www.tiktok.com/@bartoszpanczyko ... yXY9mLcIEA
Widać, że na razie sprawia jej to frajdę i super!
Co ciekawe, jesienią program obchodzi 20-lecie w Polsce i 30! edycję. Stacja z tej okazji zapowiada w show wiele niespodzianek. Ja liczę, że gościnnie pojawią się na jeden taniec jakieś duety jeszcze z czasów TVN. Mogłaby np. Jusia Steczkowska, która doszła do finału ze Stefano, a teraz siedzą w jury "Twoja twarz brzmi znajomo", więc by to była dodatkowa promocja dla programu Polsatu.
-
- Administrator
- x 83
Co do Katarzyny Zillmann, to cieszy mnie to, że ona otwarcie mówi o swoim związku z kobietą i przełamuje tabu na temat związków (a nawet małżeństw) jednopłciowych (oby takich sytuacji było więcej, bo to jest dobre dla odczarowania mniejszości seksualnych), ale mam trochę mieszane uczucia, co do dodatkowego wyróżniania tego faktu w postaci partnerującej tancerki. To ona nie może tańczyć z tancerzem w show? Chociaż pomysł jednopłciowych par w takich programach może też nie być do końca taki zły.
Dawidku, ten pomysł z parą jednopłciową już odniósł duży sukces bo Jacek Jelonek tańczył w swojej edycji z Michałem Danilczukiem i naprawdę świetnie się to wtedy oglądało, bo panowie zgrali się ze sobą i było widać że Jacek w tej konfiguracji czuje się najbardziej autentycznie a o to powinno chodzić w takich programach - by uczestnicy w miarę możliwości byli jak najbardziej autentyczni a nie biła od nich sztuczność.
Niestety produkcja poinformowała, że Michał Czernecki zrezygnował z udziału w programie więc wycięto go właśnie ze spotu show, który od jakiegoś czasu śmigał w necie i tv. "Michał musiał wycofać się z programu jeszcze przed rozpoczęciem głównych treningów tanecznych. Zdaniem lekarzy obciążenia i tak szczególny, intensywny trening, mógłby zakończyć się dla aktora poważną kontuzją związaną ze starym urazem" - czytamy w oświadczeniu na oficjalnym profilu show. O tu - https://www.instagram.com/p/DNldlNst0eY/
Dla mnie szkoda, bo to mocne nazwisko. Chociaż trochę mi wadziło, że w tej samej edycji jest Wiktoria Gorodecka, która razem z Czerneckim gra główne role w serialu "Profilerka", który od września startuje w TVP z nowym sezonem. Przypomnę, że z Michałem miała tańczyć Julia Suryś, co było oficjalnie podawane. Suryś w przeszłości tworzyła duet w programie z Maciejem Zakościelnym.
Ktoś czeka na tę 30! edycję?
Dla mnie szkoda, bo to mocne nazwisko. Chociaż trochę mi wadziło, że w tej samej edycji jest Wiktoria Gorodecka, która razem z Czerneckim gra główne role w serialu "Profilerka", który od września startuje w TVP z nowym sezonem. Przypomnę, że z Michałem miała tańczyć Julia Suryś, co było oficjalnie podawane. Suryś w przeszłości tworzyła duet w programie z Maciejem Zakościelnym.
Ktoś czeka na tę 30! edycję?
Pierwszy odcinek za nami. Na plus wiele wspomnień. Fajnie, że pokazali na filmikach też różne momenty z czasów emisji w TVN - w tym Maseraka i Foremniak. Fajnie było też zobaczyć znowu na otwarciu (i później po każdej reklamie) Magdę Mołek i Huberta Urbańskiego w roli prowadzących, którzy 20 lat temu prowadzili też pierwszą edycję show.
Najbardziej podobała mi się Katarzyna Zillmann z Janją Lesar i Wiktoria Gorodecka z Kamilem Kuroczko. Zasłużenie te dwie pary miały najwięcej punktów od jurorów. Oczywiście najwięcej zamieszania zrobiła Bożenka z "Klanu" z Rogacewiczem, którzy zaczęli się całować na pytanie Sykut, czy to prawda, że są razem i się kochają. Trochę to było too much, ale taki jest ten program.
Na samym końcu był Tomasz Karolak z zaledwie 23 punktami i to tak w moim odczuciu za dużo. To co odwalił na parkiecie to totalna kaszana. On swego czasu nie wysilał się też w "Ameryce Express" i tak podejrzewałem, że tu może być podobnie. Jedna wielka żenada. I pomylił nawet swój numer pary, pfff. To też pokazuje, jak się przykłada.
Szkoda mi krytykowanej Ewy Minge czy Elżuni (tańczyła swoją drogą do piosenki z czołówki "Klanu"), bo pamiętając Justynę Żyłę czy Dagmarkę, to ich występ nie był taki zły. Miło się na nie patrzyło i widać, że włożyły w choreografie dużo pracy.
Tradycyjnie w pierwszym odcinku nikt nie odpadł, a w strefie zagrożonej oprócz Ewy Mindż był Maurycy Popiel.
Najbardziej podobała mi się Katarzyna Zillmann z Janją Lesar i Wiktoria Gorodecka z Kamilem Kuroczko. Zasłużenie te dwie pary miały najwięcej punktów od jurorów. Oczywiście najwięcej zamieszania zrobiła Bożenka z "Klanu" z Rogacewiczem, którzy zaczęli się całować na pytanie Sykut, czy to prawda, że są razem i się kochają. Trochę to było too much, ale taki jest ten program.
Na samym końcu był Tomasz Karolak z zaledwie 23 punktami i to tak w moim odczuciu za dużo. To co odwalił na parkiecie to totalna kaszana. On swego czasu nie wysilał się też w "Ameryce Express" i tak podejrzewałem, że tu może być podobnie. Jedna wielka żenada. I pomylił nawet swój numer pary, pfff. To też pokazuje, jak się przykłada.
Szkoda mi krytykowanej Ewy Minge czy Elżuni (tańczyła swoją drogą do piosenki z czołówki "Klanu"), bo pamiętając Justynę Żyłę czy Dagmarkę, to ich występ nie był taki zły. Miło się na nie patrzyło i widać, że włożyły w choreografie dużo pracy.
Tradycyjnie w pierwszym odcinku nikt nie odpadł, a w strefie zagrożonej oprócz Ewy Mindż był Maurycy Popiel.
- Adex-fan Brooke
- x 74
Babka chce się odciąć od "Klanu" i dają jej muzykę klanową
Ogólnie jednak "Elżunia" wygląda kwitnąco. "Bożenka" za to ciężkostrawna osobowość.

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city