Macy - Thorne - Brooke

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Adex-fan Brooke pisze:Jak teraz oceniacie małżeństwo Thorne'a i Brooke? Wg mnie ładna parka
Ja teraz sądzę, że opłacała się walka o to małżeństwo ::ok:: I Brooke jak ki Thorne są szczęśliwi ::rad:: I oby to jak najdłużej trwało ::ok::
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Tak, ale szkoda mi Macy. :(
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Debora

Post autor: Debora »

Ładnie razem wyglądają,chciała bym,żeby mieli razem dziecko ::loll::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A zauważyliście, że od kiedy Kimberla zniknęła to charakteryzują Thorne'a na starszego? Więcej zmarszczek itp, zeby mógł byc zblizony bardziej do Brooke wiekiem teraz, bo wcześnie to musiał być tak w pół drogi między B. i K.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dodają mu zmarszczek? ::loll:: Coś ty! Zwyczajnie Winsor się starzeje ::jezyk:: ale i tak się trzyma ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kaska

Obejrzałam dokładnie odcinki z przeszłości i stwierdzam, że Brooke powinna być zupełnie sama! Do końca życia! Za to, co zrobiła Macy! :evil:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Przepraszam bardzo, ale co ona niby zrobiła Macy :?: ::ke::
Brooke kocha Thorne'a, Thorne kocha Brooke- i to wszystko. Także to, że Macy umarła to nie wina Brooke.
A gdyby teraz Morgan się zabiła, i to byłoby z miłości do Ridge'a to obwinialibyście za to Taylor? Taki jest tok Waszego rozumowania ::plask wczolo: Taylor i Ridge się kochają i są ze sobą, niezważając na uczucia Morgan, a Brooke i Thorne również się kochają, niezważając na uczucia Mecy :wink:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Kaska pisze:Obejrzałam dokładnie odcinki z przeszłości i stwierdzam, że Brooke powinna być zupełnie sama! Do końca życia! Za to, co zrobiła Macy! :evil:
Gdyby to Brooke zginęła a Macy przeżyła to serial byłby o wiele ciekawszy.
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Tak...Brakuje Macy nie ma kto nakręcac akcji w serialu (oprócz Deacona i Morgan)...Co by było jakby Macy i Thorne mieli dziecko...
Awatar użytkownika
Kaska

Damians pisze:Przepraszam bardzo, ale co ona niby zrobiła Macy :?: ::ke::
Brooke kocha Thorne'a, Thorne kocha Brooke- i to wszystko. Także to, że Macy umarła to nie wina Brooke.
A gdyby teraz Morgan się zabiła, i to byłoby z miłości do Ridge'a to obwinialibyście za to Taylor? Taki jest tok Waszego rozumowania ::plask wczolo: Taylor i Ridge się kochają i są ze sobą, niezważając na uczucia Morgan, a Brooke i Thorne również się kochają, niezważając na uczucia Mecy :wink:
No więc mogli jej o tym od razu powiedzieć, a nie taić przed Macy swoją miłość, a później robić z niej idiotkę i bezczelnie jej dogadywać, tak jak w tej akcji z Brooke pod łóżkiem Thorne`a. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Kaska pisze:
No więc mogli jej o tym od razu powiedzieć, a nie taić przed Macy swoją miłość, a później robić z niej idiotkę i bezczelnie jej dogadywać, tak jak w tej akcji z Brooke pod łóżkiem Thorne`a. ::plask wczolo:
Gdybyś chociaż raz w tygodniu uważnie oglądała serial to byś wiedziała dlaczego jej nie powiedzieli .
Brooke mało tego ,że nie zabiła Macy , to chciała ją uratować przed samobójstwem . A przy okazji sama się ratowała przed szałem jaki dopadł Macy .
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Robi pisze:
Kaska pisze:
Gdybyś chociaż raz w tygodniu uważnie oglądała serial to byś wiedziała dlaczego jej nie powiedzieli .
Brooke mało tego ,że nie zabiła Macy , to chciała ją uratować przed samobójstwem . A przy okazji sama się ratowała przed szałem jaki dopadł Macy .
Ale jakoś bardzo przykro to jej nie było. Śmierć Macy była jej na rękę - do rozwodu już Macy nie trzeba było przekonywać :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Kilka odcinków po śmierci , Brooke kilkakrtonie żałowała ,że nie powstrzymała Macy przed wypadkiem . Zaczynając od szpitala kiedy płakała za nią ,aż do powrotu do domu kiedy to cały czas myślała o Macy .
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Może udawała ::cojest:: Sprytna jest więc kto wie

Tylko mnie zaraz nie zbombardujcie, Fani Brooke :roll:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

PetroPython pisze:Może udawała ::cojest:: Sprytna jest więc kto wie
Powiem krótko: jesteś bezczelny, jeżeli chodzi o Brooke. Zamykamy dyskusję :evil:
ODPOWIEDZ