Ogłoszenie wyborcze Platformy Obywatelskiej w wersji Szymona:
http://www.plejada.pl/96020,8,wszystkie ... 1#autoplay

http://www.plejada.pl/96020,8,wszystkie ... 1#autoplay
To jest rewelacyjne
O wiele lepsze od tej poprzedniej.
Ogólnie wczoraj był dość fajny odcinek
Piotr Kraśko i Otylia Jędrzejczak ciekawe rzeczy mówili. Już od jakiegoś czasu w każdym odcinku bardziej podobają mi się wywiady niż "Końca nie widać" i "Rozmowy w tłoku", a kiedyś było odwrotnie. Ale niezłe było w "Końca nie widać" z tą sprzątaczką
Albo jak puścili fragment wiadomości, jak Kraśko powiedział, chyba że "Każdy mężczyzna powinien być raz na jakiś czas porządnie wybiczowany", czy jakoś tak

Ogólnie wczoraj był dość fajny odcinek
Najlepsze było jak Kraśko z tym swoim spokojem zdawał relację z tego biczowania
W ogóle fajny gość z niego.
Mnie szczerze mówiąc, jakoś nigdy zbytnio nie podobały się Rozmowy w tłoku, a teraz to już w ogóle udziwniają, jakieś nieistniające postacie
, chociaż ostatni odcinek z "Jarek Jarek Show" bardzo mi się podobał.
Najlepsze są wywiady z gośćmi, "Końca nie widać" już też nie jest tak dobre jak kiedyś.
Mnie szczerze mówiąc, jakoś nigdy zbytnio nie podobały się Rozmowy w tłoku, a teraz to już w ogóle udziwniają, jakieś nieistniające postacie
Najlepsze są wywiady z gośćmi, "Końca nie widać" już też nie jest tak dobre jak kiedyś.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Bardzo mi się podobały wczorajsze "Rozmowy w toku"
Uwielbiam odcinki z Hojarską, Rokitami i Dodą, więc od początku byłem usatysfakcjonowany
Świetne były Anna z Marią, Nelly jak zwykle nie zawiodła. Zgadzam się z DF, za dużo się pojawiło nieistniejących postaci ( ciotka Pawlaka, Pipke ), które są mało zabawne 
Ja w ogóle lubię tego aktora co gra m.in. Rokitę (to chyba komendant Frotecki ze "Złotopolskich") i aktorkę grającą Chojarską. Fajne i zabawne postaci.
Ale jednak Szymon jako Anna Maria Wesołowska jakoś mi się nie podobał - za bardzo się wydurniał.
Możecie śmiało tak mnie nazywać, bo "DeaconFan" troszkę mi się już "przejadł". 
Mały off-topik: podoba mi się ten skrót mojego nick'a.Pottermaniack pisze:Zgadzam się z DF
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A ja przegapiam ostatnio, są jakieś powtórki gdzieś? Może na necie? W ogóle śmieszne odcinki? bo te pierwsze tego sezonu były drętwe bardzo
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator