Post autor: Gabra-Sheila »

Wg mnie jest świetne :zeby: A ten tekst ,,Jadłem jabłka" the best :lol: ::loll:: Oby więcej takich xD

Post autor: Beja »

Ogłoszenie wyborcze Platformy Obywatelskiej w wersji Szymona:
http://www.plejada.pl/96020,8,wszystkie ... 1#autoplay
:mrgreen: :: bow :: ::loll::

Post autor: Tomala »

To jest rewelacyjne ::loll:: O wiele lepsze od tej poprzedniej.
Ogólnie wczoraj był dość fajny odcinek :) Piotr Kraśko i Otylia Jędrzejczak ciekawe rzeczy mówili. Już od jakiegoś czasu w każdym odcinku bardziej podobają mi się wywiady niż "Końca nie widać" i "Rozmowy w tłoku", a kiedyś było odwrotnie. Ale niezłe było w "Końca nie widać" z tą sprzątaczką :lol: Albo jak puścili fragment wiadomości, jak Kraśko powiedział, chyba że "Każdy mężczyzna powinien być raz na jakiś czas porządnie wybiczowany", czy jakoś tak :o ::cojest:: ::plask wczolo:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Najlepsze było jak Kraśko z tym swoim spokojem zdawał relację z tego biczowania :lol: W ogóle fajny gość z niego. :)
Mnie szczerze mówiąc, jakoś nigdy zbytnio nie podobały się Rozmowy w tłoku, a teraz to już w ogóle udziwniają, jakieś nieistniające postacie ::kwasny:: , chociaż ostatni odcinek z "Jarek Jarek Show" bardzo mi się podobał. :lol:
Najlepsze są wywiady z gośćmi, "Końca nie widać" już też nie jest tak dobre jak kiedyś.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Pottermaniack »

Bardzo mi się podobały wczorajsze "Rozmowy w toku" :D Uwielbiam odcinki z Hojarską, Rokitami i Dodą, więc od początku byłem usatysfakcjonowany :wink: Świetne były Anna z Marią, Nelly jak zwykle nie zawiodła. Zgadzam się z DF, za dużo się pojawiło nieistniejących postaci ( ciotka Pawlaka, Pipke ), które są mało zabawne :roll:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Ja w ogóle lubię tego aktora co gra m.in. Rokitę (to chyba komendant Frotecki ze "Złotopolskich") i aktorkę grającą Chojarską. Fajne i zabawne postaci. :lol: Ale jednak Szymon jako Anna Maria Wesołowska jakoś mi się nie podobał - za bardzo się wydurniał. :roll:
Pottermaniack pisze:Zgadzam się z DF
Mały off-topik: podoba mi się ten skrót mojego nick'a. :P Możecie śmiało tak mnie nazywać, bo "DeaconFan" troszkę mi się już "przejadł". :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

A ja przegapiam ostatnio, są jakieś powtórki gdzieś? Może na necie? W ogóle śmieszne odcinki? bo te pierwsze tego sezonu były drętwe bardzo
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Powtórka jest dzisiaj o 1.05 na TVN-ie. Ogólnie to ostatni i poprzedni odcinek były w miarę śmieszne, ale bez większych rewelacji. Ogólnie to w porównaniu z dawnymi odcinkami to raczej dno :?

Post autor: Beja »

Świetny był dzisiejszy odcinek!
Gośćmi byli Julia Kamińska i Tiger, ale najśmieszniejsze były rozmowy w tłoku. Nareszcie fajnie im wyszły. Najlepszy był chyba Tusk, choć Wałęsa i Związkowiec deptali mu po piętach. :mrgreen: Oby więcej takich odcinków.

Post autor: Mareczek »

Dzisiejszy odcinek był świetny :D
Rozmowy w tłoku dzisiaj równiż mnie nie zawiodły :twisted:
Oby tak dalej ::chytry::

Post autor: Damians »

Rozmowy w tłoku genialne ::loll::
Nelly: spierxxxxx :zeby: ::loll:: Ta aktorka nawet miała takie wielkie poliki, jak Lisowa!

Ogólnie to cały odcinek z wyjątkiem Rozmów w tłoku był dla mnie beznadziejny. Nie znoszę Olbrychskiego. Ale za to Dorota Gardias ładnie śpiewała.
A te Rozmowy w tłoku były świetne. Najbardziej uśmiałem się z Lisów, szczególnie z Hanny

Post autor: Damians »

Szybko się w tym roku skończył Szymon.
Mnie on ciągle śmieszy, to nic, że w kółko przychodzą ci sami goście, czekam na kolejną serie.
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Przerwa wakacyjna w TVN zaczęła się wcześniej, niż rok temu. W ostatnich latach zaczynała się ona chyba wraz z rozpoczęciem wakacji szkolnych. W tym roku wcześniej się zaczęła - stąd nie ma "Szymona...".

Post autor: Marek Forrester »

Właśnie, prawie wszystko jest już ,że tak powiem na urlopie. Może to kryzys a może to ,że tak ładnie się złożyło ,że 1 czerwca to poniedziałek.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ