Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:A kto był ostatnio? Bo przegapiłem. ::kwasny::
Kamil u****any stół Durczok i Tymon Tymański, który chciał zrobić l*da Wojewódzkiemu ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Tomala »

Zgadzam się co do piosenki Mandaryny. Ogólnie to się ciekawy odcinek zapowiada. Ja też uważam, że to najlepszy program tego typu obecnie :) Nadal trzyma poziom, nie to co Majewski - szybko się wyczerpał, chociaż ostatnio był fajny odcinek. Wojewódzkiego regularnie nie oglądam, ale bardzo lubię popatrzeć i robię to dość często.

Post autor: DeaconFan »

Ostatnio z Durczokiem i Tymonem Tymańskim był świetny odcinek. Jak wspominali o tym u**** stole i Rurku... :lol:

Odcinek z Piotrem Adamczykiem z chęcią zobaczę. :D Mandarynę już widziałem ostatnio w Jeździe Figurowej na TV4, fajnie wypadła nawet. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Damians »

A ostatnio Wojewódzki powiedział coś o Ibiszu??
Bo dzisiaj na początku JOŚ Ibisz opowiedział kawał o Wojewódzkim, wyglądało to jak jakaś riposta ::loll::

Coś chyba o powiększonych ustach Ibisza a Ibisz co powiedział?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Żart o tym, że Wojewódzki kupił sobie ostatnio gacie w rozmiarze S i okazały się za małe ::loll::
Mina Cichopkowej na to rewelacyjna ::rad:: ::loll::

Czy za duże? bo inaczej żart bez sensu :wink:

Tak, za duże ::loll:: ::cojest::
Nie mam daru do powtarzania dowcipów ::loll::
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

"Już w najbliższy wtorek w programie Kuba Wojewódzki pojawią się papież polskiego aktorstwa, znany wszystkim amatorom testosteronu i ogólnie naznaczony sukcesem Piotr Adamczyk oraz utalentowana tancerka oraz twórczyni nowego, odmiennego stylu w polskiej wokalistyce, gwiazda licznych list przebojów - Marta Katarzyna Wiktoria. Szerzej znana jako Mandaryna, która to Mandaryna również śpiewać będzie."

::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::

Dawno nie oglądałem Kuby, ale tego odcinka sobie nie odpuszczę. Przed przeczytaniem zapowiedzi odcinka chciałem napisać "Oby Mandaryna nie śpiewała" . No cóż moje życzenie nie zostanie spełnione, ale jak będzie spiewać zawsze mogę wyłączyć telewizor , albo chociaż głos . ::jezyk::
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."

W najbliższym odcinku gościem będzie Rysio z Klanu! :lol: :D

Post autor: Tiril »

A kiedy ten odcinek?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true

Damians pisze:W najbliższym odcinku gościem będzie Rysio z Klanu! :lol: :D
O, to muszę koniecznie zobaczyć! :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

We wtorek będzie ten odcinek, obok Rysia będzie Kasia Glinka, także odcinek zapowiada się ciekawie.

Mam nadzieję, że Kuba zapyta się go, dlaczego nie wziął udziału w żadnym show z gwiazdami, co przecież pozwoliłoby mu zerwać z wizerunkiem fajtłapowatego Rysia...

Ostatnio widziałem ciekawy odcinek z Andrzejem Sewerynem i Muńkiem Staszczykiem (który to z kolei był już, z tego co pamiętam, kilka razy wcześniej u Kuby). Szczególnie pan Seweryn zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. :)
Widziałem też zdaje się tydzień temu kawałek odcinka z Piotrem i Łukaszem Garlickimi. Łukasz niewiele się odzywał, Piotr znany z roli dr Trettera w NDIZN wydaje się być bardzo sympatycznym facetem. :)

Post autor: mailo »

Rysiek dał czadu, nawe mu wyszło kilka "żarcików":) A Glinkę każdy namawia żeby się rozebrała. Figurski wałkował temat Playboya a Wojewódzki rozbieranych scen. Mam nadzieje, że w końcu da się na cos namówić. To jedna z moich ulubionych aktorek:P
ODPOWIEDZ