Kamil u****any stół Durczok i Tymon Tymański, który chciał zrobić l*da WojewódzkiemuB@r pisze:A kto był ostatnio? Bo przegapiłem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Zgadzam się co do piosenki Mandaryny. Ogólnie to się ciekawy odcinek zapowiada. Ja też uważam, że to najlepszy program tego typu obecnie
Nadal trzyma poziom, nie to co Majewski - szybko się wyczerpał, chociaż ostatnio był fajny odcinek. Wojewódzkiego regularnie nie oglądam, ale bardzo lubię popatrzeć i robię to dość często.
Ostatnio z Durczokiem i Tymonem Tymańskim był świetny odcinek. Jak wspominali o tym u**** stole i Rurku... 
Odcinek z Piotrem Adamczykiem z chęcią zobaczę.
Mandarynę już widziałem ostatnio w Jeździe Figurowej na TV4, fajnie wypadła nawet. 
Odcinek z Piotrem Adamczykiem z chęcią zobaczę.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Coś chyba o powiększonych ustach Ibisza a Ibisz co powiedział?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
"Już w najbliższy wtorek w programie Kuba Wojewódzki pojawią się papież polskiego aktorstwa, znany wszystkim amatorom testosteronu i ogólnie naznaczony sukcesem Piotr Adamczyk oraz utalentowana tancerka oraz twórczyni nowego, odmiennego stylu w polskiej wokalistyce, gwiazda licznych list przebojów - Marta Katarzyna Wiktoria. Szerzej znana jako Mandaryna, która to Mandaryna również śpiewać będzie."
Dawno nie oglądałem Kuby, ale tego odcinka sobie nie odpuszczę. Przed przeczytaniem zapowiedzi odcinka chciałem napisać "Oby Mandaryna nie śpiewała" . No cóż moje życzenie nie zostanie spełnione, ale jak będzie spiewać zawsze mogę wyłączyć telewizor , albo chociaż głos .
Dawno nie oglądałem Kuby, ale tego odcinka sobie nie odpuszczę. Przed przeczytaniem zapowiedzi odcinka chciałem napisać "Oby Mandaryna nie śpiewała" . No cóż moje życzenie nie zostanie spełnione, ale jak będzie spiewać zawsze mogę wyłączyć telewizor , albo chociaż głos .
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Ostatnio widziałem ciekawy odcinek z Andrzejem Sewerynem i Muńkiem Staszczykiem (który to z kolei był już, z tego co pamiętam, kilka razy wcześniej u Kuby). Szczególnie pan Seweryn zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie.
Widziałem też zdaje się tydzień temu kawałek odcinka z Piotrem i Łukaszem Garlickimi. Łukasz niewiele się odzywał, Piotr znany z roli dr Trettera w NDIZN wydaje się być bardzo sympatycznym facetem.
Widziałem też zdaje się tydzień temu kawałek odcinka z Piotrem i Łukaszem Garlickimi. Łukasz niewiele się odzywał, Piotr znany z roli dr Trettera w NDIZN wydaje się być bardzo sympatycznym facetem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.