Teleturnieje
- PetroPython
- x 19
Re: Teleturnieje
Mam to samo zdanie co do Janowskiego.
A wiadomo dlaczego tych akurat wymieniają z "Koła fortuny"? A nie np z Familiady albo Jaka to melodia?
Dlatego, że Iza i Norbi byli za czasów poprzednich władz, takie tylko moje przypuszczenia i nastąpi wymiana prowadzących.mailo pisze: 2024-05-22, 23:15 A wiadomo dlaczego tych akurat wymieniają z "Koła fortuny"? A nie np z Familiady albo Jaka to melodia?
Co do "Jakiej to Melodii" też nie jestem jakoś zachwycony, że Janowski powraca.
Co jak co, ale za Izą Krzan będę bardzo tęsknić. Bardzo mi się podoba w tym programie i ta masowa wymiana nie powinna jej dotknąć. To nie jest pusta głupia lafirynda, tylko baba z jajami, charakterem i ma zawsze coś do powiedzenia. Szkoda.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Ja to bym chciał, by do teleturniejów "Jaka to melodia?", "Familiadia" i "Koło fortuny" wróciła publiczność. Rozumiem, że wcześniej była sytuacja związana z koronawirusem, ale można z powrotem do tego wracać. Publiczność w tych teleturniejach uatrakcyjnia program.
Na antenę powraca "Awantura o kasę". Mam nadzieję, że tym razem dojdzie do skutku. Pomysł na powrót dobry, o ile tego nie zepsują. Od lat nie było na Polsacie teleturniejów. Kwestia taka emisja najlepiej jakby dali w pasmo popołudniowych np, 17:00.
https://www.pomponik.pl/plotki/news-kul ... Id,7586685
https://www.pomponik.pl/plotki/news-kul ... Id,7586685
Ktoś z was oglądał powrót "Awantury o Kasę" po niemal dwóch dekadach?
Ja
Ibisz młodszy jeszcze bardziej, jest Natalia, choć inna xD. Klimat nieco inny, trochę bardziej luzacki, ale czuć ducha wersji sprzed lat.

Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.
Program w zasadzie nie zmienił się znacząco, formuła pozostała bez zmian i to na mocny plus. Jedyny spory zarzut to obecne studio, jest zbyt jasne w stosunku do poprzednich edycji. "Gwiazdą" odcinka była kapitanka niebieskich, bardzo irytująco krzyczała podczas licytacji, próbowała wychodzić na taką wielce obeznaną a brała w każdym pytaniu pierwszej rundy podpowiedzi
Mistrzowie sprzed lat świetnie ją załatwili w finale taktycznie, bardzo dobrze że wyszła z okrągłym zerem z programu 

-
- Administrator
- x 83
Ja także obejrzałem.
Nie planuję oglądać regularnie tego teleturnieju, mimo że powrót po latach uważam za udany a pojedynek mi się spodobał.
Zgadzam się z Tobą @BeLieF , co do kapitanki niebieskich. Ona była taka trochę irytująca i nie szło to w parze z jej wiedzą.
Ibisz dobrze sprawdza się w roli prowadzącego, program jest dynamicznie prowadzony. Scenografia była troszkę za skomplikowana, wydawało mi się, że prowadzący musiał robić kółka by podejść do kolejnych drużyn.

Zgadzam się z Tobą @BeLieF , co do kapitanki niebieskich. Ona była taka trochę irytująca i nie szło to w parze z jej wiedzą.
Ibisz dobrze sprawdza się w roli prowadzącego, program jest dynamicznie prowadzony. Scenografia była troszkę za skomplikowana, wydawało mi się, że prowadzący musiał robić kółka by podejść do kolejnych drużyn.
Program ma największą dynamikę i jest nieprzewidywalny przez licytacje, co mi się bardzo podoba. Podnosi ciśnienie i o to w tym chodzi. Podoba mi się, że wszystko, co dobre, zostało sprzed 20 lat. Widziałem i wczoraj i dziś i będę śledził kolejne odcinki. Taki jestem zadowolony, że wczoraj aż stare odcinki sobie w nocy odpaliłem na YT. W necie odbiór powrotu też bardzo pozytywny wśród widzów, którzy lubią narzekać.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie ukrywam,to bardzo udany powrót. Z miłą chęcią się oglądało. Pozostał klimat sprzed prawie dwóch dekad, tylko szkoda,że ścieżka dźwiękowa nie została oryginalna z lat 2002-2005. Liczę ,że w wiosennej edycji będzie więcej odcinków niż 18, skoro oglądalność będzie bardzo dobra. W przeszłości oglądałem stare odcinki czasami codziennie wtedy na ATM Rozrywka w godzinach popołudniowych.
Jak i też prowadzący wiecznie 18-letni Krzysio:) Też oglądałem i powróciły wspomnienia chociaż sporo rzeczy zapomniałem np te pojedynki 1 na 1 i że czasem pytanie dotyczyło przedmiotu jakiegoś. Fajnie, że powrócił teleturniej.
Po latach wraca „Randka w ciemno”. Z tym, że nie do TVP, ale Polsatu. Ciekawe czy to się znowu przyjmie? Moim zdaniem kluczowy jest casting. Fajnie jakby wzięli zwykłych ludzi, dla których to może być świetna przygoda, a nie napalonych na sławę młodych influencerów.
https://kultura.onet.pl/telewizja/aktua ... tu/mymbvlz
https://kultura.onet.pl/telewizja/aktua ... tu/mymbvlz
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
- Administrator
- x 83
Pamiętam ten program z czasów TVP, nawet zdarzało mi się go regularnie oglądać przez jakiś czas. Wyglądało na to, że w programie byli zwykli ludzie, którzy szukali drugiej połówki. Wtedy były inne czasy, nie było Internetu, portali randkowych i influencerów. Dzisiaj świat jest inny i nie wiem, czy program się sprawdzi.