"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
bosskicinu

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: bosskicinu »

Ale widzisz nie każdy posiada Cyfrowy Polsat w tym także ja więc oglądalność nie byłaby zadowalająca. Sądzę, że dystrybucja wybierze taką opcję, aby każdy mógł obejrzeć Modę w TV jak i w internecie.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Chcesz oglądać Mode? To nie narzekaj, ja już dzisiaj nie miałem co ze sobą zrobić, niby odcinki są, ale napisów nie ma...
Awatar użytkownika
bosskicinu

Nie narzekam tylko mówię, że nie każdy ma ten kanał - o to mi chodzi.
A co do napisów to oczywiście, że ich nie ma bo nikt się jeszcze za to nie zabrał.
Awatar użytkownika
Marcin1
x 7

Post autor: Marcin1 »

Może to być jeszcze TV4 lub stopklatka xD
Awatar użytkownika
BeLieF
x 88

Post autor: BeLieF »

Powiem, że MNS do TV4 całkiem by pasowało! Zapewne weszłoby w któreś telenowelowe pasmo. Obie kończą się jakoś niedługo. "La tempestad"("Burza"). ma 121 odcinków, wyemitowano do dzisiaj 72. A więc skończy się jakoś w styczniu bądz na początku lutego.... ::chytry:: Chociaż z drugiej strony powtórka "Nie igraj z aniołem" też skończy się w styczniu i to nawet szybciej niż "La tempestad" ::chytry:: Są to moje spekulację oczywiście, ale kto wie.
Ostatnio zmieniony 2014-12-11, 20:50 przez BeLieF, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
halihali

Post autor: halihali »

Marcin1 pisze:Może to być jeszcze TV4 lub stopklatka xD
Jeśli "Moda" miałaby być, na którymś z tych kanałów to lepiej jeśli byłaby na TV4, bo Stopklatka przynajmniej u mnie ma słaby zasięg. xD
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

TV4 też jest w gronie moich faworytów na tę chwilę. Ale weźcie pod uwagę, że właścicielem kanału jest grupa Cyfrowy Polsat. A Polsat jest niby zainteresowany emisją "MnS". Główny Polsat jest bardzo mało prawdopodobny, ale TV4 jest niezłą opcją. A jeśli chodzi o VoD, to w takim układzie najbardziej prawdopodobna będzie Ipla.
Moim zdaniem, jeśli wszystko uda się wynegocjować, to szczegóły poznamy w połowie stycznia, tak by serial mógł wejść do stacji wraz ze startem wiosennej ramówki. Bo nasze telewizje żyją od sezonu wiosennego do jesiennego i odwrotnie.

CBS Drama jest dostępne także w nc+ oraz wielu kablówkach.

Jestem też ciekawy, do kiedy utrzyma się strona internetowa modanasukces.tvp.pl.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Trzymam kciuki za TV4 :) Mimo tego, ze jestem za granica to mam dostep do tego programu :D Oby sie udalo !
Awatar użytkownika
bosskicinu

Mam pytanie : TV 4 ma swoją platformę internetową czy wszystko kierują na Iplę ?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Lepszy byłby kanał w HD bo przecież nowe odcinki są w HD.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

VoD czy Ipla byłby najgorszą opcją jak dla mnie, bo nie jest to do końca darmowe i by oznaczało że serial nie ma miejsca w polskich stacjach... a w oświadczeniu wyraźnie napisali że to będzie kanał ogólnodostępny
Awatar użytkownika
BeLieF
x 88

Post autor: BeLieF »

bosskicinu pisze:Mam pytanie : TV 4 ma swoją platformę internetową czy wszystko kierują na Iplę ?
TV4 jest powiązane z Polsatem, a więc idzie na Iplę.
Awatar użytkownika
pixiequeen

Post autor: pixiequeen »

Ja myśle, że mimo wszystko to będzie PULS. TV4 lubi wprowadzać programy z innych stacji np. Big Brother i eksperymentować. Na chwile obecną jednak dla mnie faworytem i najbardziej MNS pasuje mi do Puls. Mam nadzieję, że VOD też nie pogardzi odcinkami :)
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
paw
x 1

Post autor: paw »

Sporo wiem na temat ich filozofii i uważam , że lepiej by tam Moda na zagościła.
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Dawidek pisze:TV4 też jest w gronie moich faworytów na tę chwilę. Ale weźcie pod uwagę, że właścicielem kanału jest grupa Cyfrowy Polsat. A Polsat jest niby zainteresowany emisją "MnS". Główny Polsat jest bardzo mało prawdopodobny, ale TV4 jest niezłą opcją. A jeśli chodzi o VoD, to w takim układzie najbardziej prawdopodobna będzie Ipla.
Moim zdaniem, jeśli wszystko uda się wynegocjować, to szczegóły poznamy w połowie stycznia, tak by serial mógł wejść do stacji wraz ze startem wiosennej ramówki. Bo nasze telewizje żyją od sezonu wiosennego do jesiennego i odwrotnie.

CBS Drama jest dostępne także w nc+ oraz wielu kablówkach.

Jestem też ciekawy, do kiedy utrzyma się strona internetowa modanasukces.tvp.pl.
CBS Drama jest również w Cyfrowym Polsacie.
Co do "Mody na Sukces" to w Polsacie widziałbym o 17:30 lub 19:30 - wtedy ramówka wyglądałaby tak:
do 11:00 pasmo powtórkowe
11:00 Pierwsza Miłość
11:50 Moda na sukces
12:20 Pielęgniarki
13:20 Trudne Sprawy
14:20 Dzień który odmienił moje życie
15:20 Malanowski i Partnerzy
15:50 Wydarzenia
16:10 Pogoda
16:15 Interwencja
16:30 Dlaczego Ja
17:30 Moda na sukces
18:05 Pierwsza Miłość
18:50 Wydarzenia
19:20 Sport
19:25 Pogoda
19:30 Świat według Kiepskich
lub tak:
Ramówka tak jak obecnie z tą różnicą że:
- Moda na Sukces byłaby premierowo o 19:30 za powtôrkę Kiepskich
- Pasmo do 15:50 wyglądałby tak:
8:00 Pierwsza Miłość
8:45 Moda na sukces
9:20 Pielęgniarki
10:20 Malanowski i Partnerzy
10:50 Dzień który zmienił moje życie
11:50 Dlaczego Ja
12:50 Pielęgniarki
13:50 Trudne Sprawy
14:50 Dzień który odmienił moje życie
Podsumowując gdyby pokombinować ro zmieściliby Modę na sukces w swojej ramówce. A jak wygląda sytuacja w innych stacjach? Oto moja analiza:
- TVN: Tu "Moda na sukces" byłaby o 14:25 chyba że "Szkołę" przesunięto na 14:25 a "Moda" pojawiłaby się o 15:25. Powtórki byłyby o 6:50 a zaraz po nich powtórka "Ugotowanych"
- TVN7: Tutaj "Moda na sukces" trafiłaby na 16:45 i była emitowana w ramach cyklu "Rozkochane Popołudnie". Powtórki byłyby w okolicach 10:00.
- TV4: Emisja w okolicach godziny 15:00. Powtórki byłyby o 9:00
- TV6: Tu jest sporo miejsc na serial bo stacja wypełniona jest powtórkami. Po skróceniu liczby odcinków "Miodowych Lat" jest możliwe umieszczenie "Mody" w okolicach pasma 18:15 - 20:00. W tym przypadku powtórki byłyby w okolicach pasma 12:00 - 13:45.
- TV Puls: Tutaj "Modę na sukces" widzałbym o 18:55 za jeden odcinek "Pingwinów z Madagaskaru". Ramówka Pulsu jest ta dynamiczna że ciężko byłoby wskazać najdogniejszą porę powtórki naszego serialu.
- Puls 2 (niedostępny w Cyfowym Polsacie) : Emisja byłaby gdzieś w paśmie 19:00 - 21:30 (z racji że do 19 jest duże pasmo dla dzieci Junior TV). W tym przypadku powtórki by nie było lub albo też zostałaby wyemitowana w okolicy 6:00 rano
- ATM Rozrywka - tutaj emisja byłaby o dowolnie wybranej porze z racji że ta stacja to przeważnie powtórki.
- Stopklatka TV - godzina emisji byłaby ruchoma
- CBS Drama - patrząc na ramówkę myślę że emisja byłaby gdzieś w paśmie od 15 do 17 a powtórka przed 7:00 rano.
Przy analizie brałem pod uwagę obecną ramówkę która może jak wiemy ulegać zmianom.
Poland - aktywnie najlepszy!
ODPOWIEDZ