Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

DeaconFan pisze:W ogóle dodanie Zyty do napisów z główną obsadą bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło
Mnie nie, bo to oznacza, że ta irytująca postać będzie na dłużej :twisted:
Naprawdę Zyta mnie czasami tak wkurza, prawie jak Katie :P
Ale są też chwile, że jest naprawdę super żoną, ciocią itp :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Mareczek pisze:Mnie nie, bo to oznacza, że ta irytująca postać będzie na dłużej :twisted:
Naprawdę Zyta mnie czasami tak wkurza, prawie jak Katie :P
Ale są też chwile, że jest naprawdę super żoną, ciocią itp :wink:
W sumie ja Klan oglądam obecnie sporadycznie i jak trafiam na jakieś sceny z Zytą to mnie raczej nie wkurza. Cieszę się, że Michał się w końcu ożenił. Wydaje mi się, że Zyta może być dla niego dobrą żoną. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nowa czołówka jest hmm oczywiście drętwa, ale szok że wreszcie zmiana i to jest mimo wszystko na plus, szkoda tylko że w tej czołówce same podstarzałe postacie i to jeszcze bez Doroty, spokojnie przecież mogli zmieścić więcej postaci, ogólnie serial mógłby się też nazywać Bracia i siostry :lol:
A Zyta - to imię jest nieco brzydkie ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mnie się imię Zyta bardzo podoba. I ona jako jedyna bohaterka Klanu nosi różnie uczesane włosy ( raz kręcone, raz proste, itd. ). I chwilami przypomina mi Brooke :)
Ciekawo, czy w końcu uda jej się zajść w ciążę.

A jeszcze co do tego jubileuszowego odcinka, to reżyserował go twórca Klanu i jego pierwszy reżyser.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Czyli kto? Paweł Karpiński? :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Ha ha, jaka akcja w Klanie :lol:

Do firmy Jerzego wpadły dwie urzędniczki z wielkimi legitymacjami ZUS i zaczęły kontrolę. Miały nawet własną herbatę i cukier w plastykowym pojemniku ::loll::

Odnalazł się jakiś zagubiony kuzyn Lubiczów z Gdańska, a Ela wyjeżdża za miesiąc do Indii.
Zytka z kolei chce jechać do Pragi na koncert U2 ( tylko 1000 zł ), a swoją premie chce przepuścić na koncert Kylie Minogue. Ale ten Klan światowy się zrobił :lol:

Aa, jeszcze z newsów, to Olka z Norbertem byli na zakupach w Biedronce :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ta Zyta to się straszna materialistka zrobiła. Nawet ma załe, że Michał zrobił przelew na ferie dla dzieci. I w ogóle to imię:/
Tomala

Post autor: Tomala »

Damians pisze:Zytka z kolei chce jechać do Pragi na koncert U2 ( tylko 1000 zł ), a swoją premie chce przepuścić na koncert Kylie Minogue. Ale ten Klan światowy się zrobił
Łoooo, szaleją w tym "Klanie" :lol: Jacy zorientowani - Kylie za miesiąc zaczyna trasę :D
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Oglądał ktoś Klan ostatnio? Jak przełączałem kanały, to widziałem zapowiedź tego, co w następnym odcinku i scena, którą widziałem, wydała mi się dość nietypowa. :lol: Mianowicie, wyglądało na to, jakby Rysiek zalecał się do Bożenki. :D Ta szykowała się dokądś, a on się patrzył i stwierdził, że inaczej wygląda, jakoś tak dojrzalej, może przez związane włosy, a on woli ją w rozpuszczonych. Na co ona zalotnie je rozpuściła i spytała: "Tak lepiej?" :mrgreen: O co chodzi?
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Też to widziałam i też wydało mi się, że Rysiek się zalecał.
To mógłby być niezły wątek, w końcu Bożenka nie jest jego córką:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
mailo

hahah to by było jak Ridge i Bridget w MNS:P
Awatar użytkownika
mailo

Czy to prawda, ze ten bubek z YCD z wielką głową, co grał w Tancerzach, gra teraz w Klanie partnera tanecznego Bożenki? A Edyta Herbuś jest ich nauczycielką tańca? :lol:
Awatar użytkownika
Damians

A co w tym dziwnego, że ojciec mówi do córki, że ładniej wygląda w rozpuszczonych włosach?? :lol:
Do mnie matka, czy babcia też czasami mówią różne, komuś obcemu mogłoby się wydawać dziwne teksty, ale przecież nie ma w tym nic nadzwyczajnego, ani żadnych podtekstów :lol:

Cała scena Rysia z Bożenką miała pokazać, że Bożenka jest już duża i stała sie kobietą. Kilka odcinków wcześniej zapewniała ona Grażynkę, że nie jest w ciąży.

A Bożenka ma jakiegoś nowego partnera, gra całkiem dobrze, ale go nie kojarzę. A Edyta Herbuś tak, ale dziwnie jej to wychodzi.

No i już dawno miałem to napisać. Jak może przez 14 lat nie nauczyć się grac??? Izabela Trojanowska jest ostatnio tak sztuczna, że tego nie da się oglądać! ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
mailo

Damians pisze:No i już dawno miałem to napisać. Jak może przez 14 lat nie nauczyć się grac??? Izabela Trojanowska jest ostatnio tak sztuczna, że tego nie da się oglądać! ::plask wczolo:
Jest to dla mnie fenomen rzadko spotykany w przyrodzie. Ale to prawda - ona i Kaja Paschalska nie nauczyły się grać przez 14 lat.....To się nadaje do Księgi Guinessa.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ