Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A wyczytałem gdzieś, ze Ela i Jurek będą mieli problemy z lądowaniem w Indiach. Ich samolot powinien się rozbić, przynajmniej coś by się działo.

Scena jak Ela wbiega do salonu, a Jurek w różowym ręczniku na głowie, w tle hinduska muzyka - rozwaliła mnie.

Michał kupił na allegro bilety na koncert Kylie Minogue. Ale Zytka powoli ma już dosyć bycia żoną zwykłego robola na budowie, tylko po maturze. Chciałaby być żoną kierownika ::cojest::

Remont u Lubiczów megasztuczny. Państwo sobie siedzą i jedzą zupkę z porcelanowcyh talerzy, a Rysio z Maćkiem zapieprzają, aż szybę wybili. W ogóle, skąd tam się wzięły takie drzwi, ze starymi, drewnianymi oknami i zwykłymi szybami, jakby prowadzące na taras?? ::cojest:: ::plask wczolo: A Rysio w tych okularach wyglądał, jak Bob Budowniczy.

Edyta Herbuś niby gra dobrze, ale ten wątek w szkole tańca jest jakiś taki plastykowy.

A słyszeliście najnowszy hit Kolęda 2011, to nie dyskoteka??
http://www.youtube.com/watch?v=KGGMAU7LAiE

Jest chyba z milion przeróbek tego ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Goku

Post autor: Goku »

Swoją drogą, oni wszyscy chyba mają ochotę na tą Bożenkę. Dzisiaj widziałem fragment w którym tańczyła, a Herbusiowa patrzyła się na nią tak, jakby chciała ją przelecieć :lol:.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Damians pisze:Scena jak Ela wbiega do salonu, a Jurek w różowym ręczniku na głowie, w tle hinduska muzyka - rozwaliła mnie.
Hahahahaha :lol:
Mnie też - ostatnio postać Jurka jest wręcz komiczna :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Goku pisze:Swoją drogą, oni wszyscy chyba mają ochotę na tą Bożenkę. Dzisiaj widziałem fragment w którym tańczyła, a Herbusiowa patrzyła się na nią tak, jakby chciała ją przelecieć :lol:.
Oni po prostu wszyscy tak "świetnie grają". Potrafia robić 1 wyuczony wyraz twarzy: => ::ysz::
Awatar użytkownika
Mareczek

Awatar użytkownika
Damians

Czyli Beata chce zrobic sobie przerwę w graniu??
Ale wątek zapowiada się ciekawie :D

A dzisiaj Rysia uniewinnili :lol:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Nie przerwę, tylko aktorka zdeklarowała, że odchodzi na zawsze, stąd ten wątek z zaginięciem Beaty.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ale skoro zdecydowali sie na zaginiecie, a nie na przyklad na smierc, to znaczy, ze jednak chca sobie zostawic furtke na wszelki wypadek :D Wiadomo jak to bywa w soapkach, aktorzy czasem wracaja... Nasze soapki sa dosyc krotkie stazem, zeby mowic o jakichs wielkich powrotach po latach, ale kto wie czy za pare lat Dorota jednak nie zdecyduje sie wrocic i Beata sie odnajdzie :D
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Albo zmienią aktorkę tak jak w przypadku Michała(również zaginął tyle że w innych okolicznościach) :wink: :P
Awatar użytkownika
B@r

A co się w Klanie stało z Dorotą? Wyjechała gdzieś? :P
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Dorota siedzi gdzieś w Afryce, czy coś. Pojawia się tylko na specjalne okazje, ostatnio była na promocji książki Eli.

Wątek trochę sztuczny, Beata zaginęła, a Jacek wyprawia śniadanie, jak na święta, podobnie na Sadybie. Ale rozhisteryzowana Ela, to zawsze jakaś odmiana :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Ten wątek zaginięcia Beaty jest rewelacyjny :shock: Oglądam to jak jakiś serial sensacyjny, zero gotowania obiadków, mycia rączek itp bo cała rodzina jest w to wciągnięta, wszyscy o tym gadają, nawet Kamilka zrobiła plakaty. Do tego firma beaty pada, chyba , że Jacek ją uratuje. Podoba mi się teraz gra Agnieszki i Elżbiety też oczywiście rozhisteryzowanej (aktorka pasuje do takiej roli):)
Awatar użytkownika
B@r

To prawda, od 2 tygodni regularnie oglądam Klan. :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Spoiler :arrow: http://www.se.pl/seriale/klan-beata-bor ... 85596.html
Nie wiem do czego dążą scenarzyści :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To nie pasuje do Beaty że zostawiła tak dzieci, bo że tego durnego Jacka to spoko. Fajnie jakby mogli pokazać co się stało z Beatą :) np. że ją ktoś porwał z ta kasą i zabił albo że z bodaj uśmierconym tam Jakimowiczem Jarkiem gdzieś się gzi :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ODPOWIEDZ