Przecież to strona satyryczna
Ten "artykuł" pojawił się tuż po zakończeniu MNS w grudniu.
Gadżetomamia to nasz nowy cykl, w którym wyśmiewamy się z panujących trendów, nowych zapowiedzi czy absurdalnych newsów. Zmyślamy wydarzenia i wypowiedzi, a nawet urządzenia!
Podczas lektury zwróciłem uwagę na ostatni akapit, więc z dystansem podszedłem do tej "nowiny". Ale miło byłoby gdyby "MnS" była emitowana nadal na portalu TVP. Ale to marzenie ściętej głowy.
Marzec już jutro a my nadal nic nie wiemy Czy może jednak ktoś cokolwiek wie? Jak wróci tylko na vod to do kitu, nawet fanom nie będzie się chciało płacić za odcinki bo wielu już zna dalsze... To musi być jakaś stacja telewizyjna...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja obstawiam, że już wiosenna ramówka nie wypali i "Moda" najwcześniej w TV pojawi się dopiero we wrześniu, chyba że jakaś stacja wrzuci serial w wakacje.
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Dziś napisałem do VOD.PL w sprawie dalszej emisji "MNS". Odpowiedzieli "Pracujemy nad tym. Kiedy tylko będziemy mieli konkrety, oczywiście damy znać. Póki co, zapraszamy do korzystania z dotychczasowej oferty."
Moim zdaniem nie ma sensu popadać w takie czarnowidztwo. Cierpliwości - obiecano nam powrót do końca marca, więc poczekajmy. Nie sądzę, żeby rzecznik wypowiedział sobie te słowa od tak. Skoro zapewnił nam powrót, to musi być coś na rzeczy.
Dzięki Ci Elmoo za ten post
Rozmowy i negocjacje to nie kupowanie bułek w piekarni. Mam wrażenie, że niektórzy oczekiwaliby, żeby "Moda..." wróciła już w styczniu, a najlepiej to natychmiast 10 grudnia na innym kanale. Sam czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki, ale rozumiem, że to wymaga czasu.
Powiało optymizmem, że faktycznie wszystko wymaga po prostu czasu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Była mowa o okresie między styczniem a marcem - więc chodzi o okres do 31 marca. Ramówki telewizyjne są już ustalone, ale wielokrotnie wprowadzano zmiany w trakcie sezonu ramówkowego - z "MnS" może być podobnie. Musimy liczyć się z tym, że nowe odcinki będą tylko w Internecie.
Zmieniam nazwę wątku na bardziej ogólny. Nowa nazwa to "MnS w Polsce". będzie tu taka ciągłość w przypadku kontynuacji emisji. W jednym miejscu będzie można podejrzeć, jak zmieniało się podejście nadawców do emisji w Polsce.