"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
matti05

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matti05 »

paw pisze:Od 1 kwietnia Moda na player.pl.
Dobra wiadomość, w końcu obejrzymy dalsze odcinki! :D
Awatar użytkownika
BeLieF
x 88

Post autor: BeLieF »

Rewelacja, moim zdaniem player.pl to znakomita opcja. W dodatku bezpłatne odcinki, zatem będzie można z łatwością śledzić!
Elmoo
x 6

Post autor: Elmoo »

Przydałaby się emisja również w TV ze względu na sporą ilość starszych widzów.
Jednakże to absolutnie świetna wiadomość. Wreszcie polscy fani będą mogli ponownie oglądać kolejne odcinki.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Świetna wiadomość! Przy podłączeniu z internetem w nowych telewizorach można normalnie odbierać aplikację Player.pl. Sprawdźcie czy wasze babcie nie mają takiej technologii. :D

Ciekawe czy będzie lektor czy napisy?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

To jest niesamowita wiadomość na jaką czekałem od prawie czterech miesięcy !!!
A jeszcze od kilku dni prawie się pogodziłem z myślą, że Moda tak szybko nie wróci, że może dopiero na jesień albo i dłużej.
Dobrze, że wybrano player.pl - bo jest to mój ulubiony portal, na którym oglądałem już parę seriali. I tak jak napisał B@r poprzez funkcję Smart TV będzie można oglądać odcinki na dużym ekranie.
I kolejny plus, że emisja od poniedziałku do piątku ale nie wiadomo jeszcze czy 1 odcinek dziennie czy może 2 ;>.
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Ciekawe, kto będzie lektorem. Napisy może będą, ale opcjonalnie. :wink:

Dla mnie to dobra wiadomość, stęskniłem się za Forresterami. Mam kilka pytań jeszcze, ale pewnie w ciągu kilku dni się jeszcze wszystko wyjaśni. Oczywiście będę oglądać! Na facebooku PSFS pisze, że to będzie kontynuacja - emisja od 6048 odcinka i to bezpłatnie. Nie będzie żadnych przeszkód dla polskich internautów.

Świetna wiadomość na początek tygodnia! :D
Elmoo
x 6

Post autor: Elmoo »

bosskicinu pisze:A jeszcze od kilku dni prawie się pogodziłem z myślą, że Moda tak szybko nie wróci
Wystarczyło odrobinę cierpliwości i tak jak obiecywano, Moda wróci do Polski.
margo

Post autor: margo »

Wspaniała wiadomość :D Opcja odcinków na player.pl bardzo mi odpowiada, już oglądam tam dwa seriale.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja bym wolał telewizję ogólnodostępną ze względu na innych widzów, tu będzie tylko dla tych co chcą to zobaczyć a nie już dla tych, którzy przypadkowo natrafią i wciągną się, poza tym starsi z tego nie skorzystają wcale a więc trochę czarno widzę popularność serialu, ale oczywiście wiadomość dobra bo lepszy rydz niż nic.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
paw
x 1

Post autor: paw »

TVN tworzy nowy kanał TVN Fabuła więc , Moda może tam trafić , jesli będzie mieć oglądalność na player.pl.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Byłoby świetnie...a więc trzeba promować nasz serial w celu tej oglądalności.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
paw
x 1

Post autor: paw »

Niewiele zostało do 1 więc czasu dużo nie ma. Ale TVN Fabuła wydaje się , że może być docelowym miejscem, szczególnie , że dla nowego kanału przyda się jakaś chwytliwa promocja, a że jeszcze nie działa , jest czas na test w necie.
cmk
x 12

Post autor: cmk »

Będzie tradycyjnie lektor. Prawdopodobnie będzie to ktoś inny niż Stanisław Olejniczak, bo ten raz powiedział mi, że w internecie nie tłumaczy. Ale to było kilka miesięcy temu - może zmienił zdanie. Ponoć właśnie z powodów takich jak polskie udźwiękowienie, marketing news został ogłoszony dopiero teraz, mimo że od miesiąca było wiadomo, że deal jest z Playerem...
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

http://player.pl/seriale-online/moda-na ... 37329.html

Proszę bardzo ! Zegar odlicza już czas do emisji 6048 odcinka :)
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Jestem ciekawy, ile dni będzie trzymany pojedynczy odcinek? Takie pytanie, dla niektórych, może być bardzo istotne. Im dłużej tym lepiej. Na stronie TVP nadal są dostępne odcinki - będzie można jeszcze do nich wracać - pytanie tylko - do kiedy?

Wiadomo, że starsze osoby mają ograniczony dostęp do serialu, ale coraz więcej osób ma dostęp do sieci. Może też pomóc rodzina, przyjaciele. Ważne jest to, by z informacją o powrocie "MnS", a potem, przynajmniej w przypadku części osób, może pójść z górki.

Portale medialne piszą, że TVN Fabuła rusza w połowie kwietnia. Wątpię, że w początkowym okresie na tym kanale będzie "MnS" - prędzej od września. Warto zwrócić uwagę, że kanał nie będzie powszechnie dostępny - będzie tylko w kablówkach, platformach satelitarnych i IPTV. Przekaz naziemny odpada - przynajmniej na razie.
ODPOWIEDZ