Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
anita42

Post autor: anita42 »

Rick to skończony idiota. Jeśli do tej pory miał konflikt z Forresterami, to sądził, że po czymś takim będzie lepiej? Przecież Ridge będzie teraz patrzył na niego nie tylko jako na człowieka, który przyczynił się do śmierci jego córki, ale jeszcze jak na złodzieja, który wbił nóż w plecy własnemu ojcu ::plask wczolo: Podły jest Rick. Eryk mu dobrze przygadał. Dawno nie było takiej ostrej gadki w "Modzie", ale Ricky zasłużył, żeby usłyszeć, że w porównaniu z Ridgem jest nikim.

Poza tym śmieszne jest, że oni muszą uciekać się do takich metod, żeby znaleźć robotę gdzie indziej niż FC. Z takim doświadczeniem Rick mógłby przecież pójść do jakiegokolwiek
innego domu mody, z pocałowaniem w rękę by go przyjęli. Może nie od razu na prezesa, ale sorry, może czas przystopować z tą manią wielkości, Rick, co?

Mam pytanie dotyczące Clarke'a. Czy on zawsze kiepsko projektował? Bo coś mi kołacze w pamięci, ża za czasów pracy z Erykiem i w "Spectrze" był chyba dobrym projektantem?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Eric fajnie dziś przygadał Rickowi, ogólnie nie przekonuje mnie gadka o złym dzieciństwie starego faceta z takiej bogatej rodziny gdzie rodzice dbali o niego tylko po prostu się rozwiedli, to jest śmieszne, Eric wcale nie był złym ojcem dla niego, może nie do końca najlepszym, ale jakoś nie widzę co można zarzucić wiele. Eric jednak zrobił teraz ruch, że rachunki wyrównane i nie pozwoli aby to rozbiło rodzinę, duży plus dla niego a Nick powinien się wstydzić biorąc kolekcję.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Anita, czasy Clarke'a minęły już bezpowrotnie chyba. Odnosił on spore sukcesy, kiedy pracował u Forrestera właśnie. Wtedy, o ile dobrze pamiętam, był jednym z czołowych projektantów. U Sally też miał chwilowe przebłyski talentu.

Mnie zastanawiają dzisiejsze kroki Erica. Na pierwszy rzut oka on powinien wywalić synka na z domu i z firmy. Ostra gadka, to dla mnie za mało. Dla mnie nie ma usprawiedliwienia dla tego, co zrobił rick. Wiele rodzin się rozpada, dzieci żyją w miarę normalnie, nie muszą się uciekać do takich kroków, tylko po to by zwrócić na siebie uwagę. A Rick mimo, że jest "dorosły", to w gruncie rzeczy nadal jest dzieciakiem, który nie przewiduje konsekwencji swoich czynów.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

bosskicinu pisze:Coś słabo komentujecie te odcinki mimo że naprawde dobry wątek mamy
....napisała osoba z szesnastoma postami od 2010 roku na koncie :lol: Dobrze, że ty tak "niesłabo" komentujesz :zeby:

Tak naprawdę to mi żal Ericka. Ciągle wierzy w syna mimo, że ten zachował się jak dzisięcioletnie dziecko z dostępem do neta. Jak Brooke przebierała sie w bieliznę to od razu wiedziałem, że natknie się na nią Stefa:D
Dawidek
Administrator

Bo chyba Stefa ma jakieś GPS w sobie, które prowadzi ją do półnagich rywalek. :mrgreen:

Dalej nie mogę zrozumieć postępowania Erica. :/ Wiedziałem, że Stefa domyśli się, kim jest sprawca. Jej detektywistyczny zmysł wszystko wykryje.
Szkoda Bridget, mam nadzieję, że teraz zainteresuje się nią jakiś wartościowy facet.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Dawidek pisze:B
Dalej nie mogę zrozumieć postępowania Erica.
.

Wlasnie, tak mi sie samo nasuwa, ze jako maly, rozkapryszony Ricki moze powinien udac sie z tatusiem do superniani po porade, jak postepowac? No bez przesady, dorosly facet a zachowanie jak dziecko obrazone i wyraznie z problemem zazdrosci o rodzenstwo. A Erick nieswiadomie mowiac mu, ze nigdy nie bedzie jak Ridge, tylko w jego cieniu wcale nie pomogl a pogorszyl sytuacje zazdrosnego dziecka. Pomijajac, ze oprocz Ridgunia wszyscy maja taki problem ale Rick w swoim czynie juz zdrowo przesadzil.

Mnie osobiscie ten facet i aktor go grajacy doprowadza do szalu, jak go widze siwy wlos mi sie jezy, dlaczego scenarzysci pokarali Brooke takim DZIECKIEM? :evil: Choc za dziecka byl nawet fajny:)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

fanka mns pisze:
Dawidek pisze:B
Dalej nie mogę zrozumieć postępowania Erica.
.

Wlasnie, tak mi sie samo nasuwa, ze jako maly, rozkapryszony Ricki moze powinien udac sie z tatusiem do superniani po porade, jak postepowac? No bez przesady, dorosly facet a zachowanie jak dziecko obrazone i wyraznie z problemem zazdrosci o rodzenstwo. A Erick nieswiadomie mowiac mu, ze nigdy nie bedzie jak Ridge, tylko w jego cieniu wcale nie pomogl a pogorszyl sytuacje zazdrosnego dziecka. Pomijajac, ze oprocz Ridgunia wszyscy maja taki problem ale Rick w swoim czynie juz zdrowo przesadzil.

Mnie osobiscie ten facet i aktor go grajacy doprowadza do szalu, jak go widze siwy wlos mi sie jezy, dlaczego scenarzysci pokarali Brooke takim DZIECKIEM? :evil: Choc za dziecka byl nawet fajny:)
W pełni się zgadzam.

A dodam, że jak teraz jest jeden odcinek w tygodniu, to akcja ciągnie się, jak w dzieciństwie. Wtedy też oglądałem MNS raz na jakiś czas i wiedziałem o co chodzi, teraz jest dokładnie tak samo.
Dawidek
Administrator

Ja oglądam codziennie, ale fajnie byłoby, gdyby były 2 odcinki.

Bridget projektantką mody? :shock: Jestem ciekaw, czy coś z tego wyjdzie.
Mina Steph mówiła wszystko, kiedy zobaczyła bliską zażyłość między Rickiem a Steffy. Obawiam się, że teraz będzie miała pole do popisu.
Awatar użytkownika
mailo

Jak się Rick dzisiaj Stefy wystraszył :lol: Wiedziałe, że jak ona zacznie węszyć to na pewno coś wykryje.
Awatar użytkownika
fanka mns

Post autor: fanka mns »

Stefa w swoim zywiole :D i czego nam wiecej trzeba? :twisted:
Dawidek
Administrator

Te jego wystraszenie się jej było genialne. :zeby: Fakt, ona jest w swoim żywiole.

Ta sukienka, którą widział Ridge mogłaby być pewnym hołdem dla zmarłej, dlatego sądzę, że powinni ją pokazać. Phoebe byłaby szczęśliwa. Nie trzeba byłoby jej sprzedawać, tylko pokazać. :wink:
Stephanie przesadza. Czyta cudze maile, węszy, byłaby dobrym detektywem. :D Przynajmniej byłby jakiś pożytek z niej.
średnio mi się podoba ten pomysł urlopu Bridget. Czy ona w ogóle wie, że ukradziono kolekcję? Gdyby wiedziała, nie myślałaby o współpracy z Jackie. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dzisiaj Stephanie fajnie gadała z Rickiem, męczy mnie jednak Rick i Steffy, nie znoszę ich. Wolałbym oglądać ciekawsze rzeczy jak dawniej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tomala

Post autor: Tomala »

Wątek Rick'a i Steffy jest okropny. To jest obrzydliwe. Jak można najpierw być z jedną dziewczyną, potem z jej matką, a potem z jej siostrą?! Ja sobie nie wyobrażam zaliczyć dwójki rodzeństwa, a co dopiero jeszcze rodzic na dokładkę ::ke:: Strasznie też mnie wkurza to, że kolejna rzecz uszła Rickowi na sucho. Nie wiem po co Eryk wszystko zatuszował. Już nie pierwszy raz Rick go oszukał, a Eryk mu wybaczył i Eryk nadal nie widzi, że Rick się nie zmienił i niczego się nie nauczył. Przynajmniej Stephanie dzisiaj fajnie wystraszyła Ricka :lol:
Awatar użytkownika
mailo

Zapomniałem o tej sukience - jakoś nie pasowałaby do Phoebe. Zbyt błyszcząca i w ogóle jakaś kosmiczna, a Phoebe była skromna.
anita42

Post autor: anita42 »

To jest całkiem idiotyczne, że Bridget, która miała w sobie takie wieeelkie powołanie do służenia ludziom i leczenia ich, teraz jakieś fiubździu strzeliło do głowy i chce projektować, jak reszta rodzinki ::plask wczolo: Zupełnie niewiarygodne. I jeszcze to, że Eric nigdy nie widział jej rysunków :roll:

Patrzę na tę żenadę, którą odstawia Rick i nachodzi mnie jedno pytanie - gdzie się podział jego syn :?: :!:
ODPOWIEDZ