Starzej niż Elżbieta.
Klan
Jak się ogląda wątek Jacka i Agaty, to załamać się można.
Ten facet wszystko, czego się dotknie, potrafi obróćić w drobny mak.
Najpierw dość szybko "zapomniał" o żonie, Beacie, nawiązując kolejną poważną znajomość, z inną kobietą, a następnie prowadzi niemożliwą grę, chcąc pogodzić ze sobą potrzeby obu stron (Agaty i swej córki, Małgosi), co naprawdę wydaje się nie do zrealizowania.
Obecnie najbardziej interesujący wątek.
Ten facet wszystko, czego się dotknie, potrafi obróćić w drobny mak.
Najpierw dość szybko "zapomniał" o żonie, Beacie, nawiązując kolejną poważną znajomość, z inną kobietą, a następnie prowadzi niemożliwą grę, chcąc pogodzić ze sobą potrzeby obu stron (Agaty i swej córki, Małgosi), co naprawdę wydaje się nie do zrealizowania.
Obecnie najbardziej interesujący wątek.
Czy we wczorajszym odcinku nie doszło do wpadki/pomyłki/uznania widzów za mających problemy z pamięcią? Agata i Rafalski zostali sobie przedstawieni, a przecież kilka lat temu Rafalski był w związku z Gabrielą, i pamiętam nawet scenę w której siedzili oni w samochodzie i Gabriela mówiła coś o tym, że kiedyś musieli się ukrywać z randkami przed rodzicami, a teraz przed dziećmi, więc z tego wniosek, że Rafalski i Agata musieli się wcześniej spotkać. Chyba, że mnie pamięć zwodzi i Gabriela była wtedy z kimś innym i do kogoś innego mówiła tą kwestię, a nie do szanownego doktorka.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
- Adex-fan Brooke
Podobno Maciek pójdzie do seksuologa
nie mam nic przeciw takiemu wątkowi, ale jednak jakoś w przypadku Klamu i Maćka to odnosi tylko skutek komiczności.
Ostatnio zmieniony 2011-11-22, 22:40 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Niestety jest skórą zdartą z ojca.mailo pisze: A ta cała Kasia jak dorosła to jest tak strasznie brzydka....Z tych wszystkich "klanowych" dzieci coś tam w miarę wyrosło, ale to ! Wygląda jak prosiak po prostu masakra....
A matka taką laską była.
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Właśnie ostatnio zacząłem wątpić w swoją pamięć, że Agata była kiedyś z Danielem, ale dobrze pamiętałem. Szkoda, że scenarzyści jakoś to pomijają. A ona była chyba nawet jego żoną?
Cały wątek z Maćkiem i tymi jego występami w TV jest komiczny. Niby jest poruszany problem społeczny, ale to jakieś takie maćkowate wszystko
Cały wątek z Maćkiem i tymi jego występami w TV jest komiczny. Niby jest poruszany problem społeczny, ale to jakieś takie maćkowate wszystko
O, no właśnie. Było coś takiego. Kurczę, tyle rzeczy już mi wyleciało z pamięci!Skisły pisze:Tak, dobrze pamiętasz, a rozstali się m.in przez Majkę i jej kuzyna(wójt Liskowa chyba).
Lubiłem ten "wątek Liskowa". Jeszcze pamiętam związek Moniki z takim oszustem, który tam z nią mieszkał - Witoldem bodajże. Ogólnie to Monika chyba później ten swój dom w Liskowie sprzedała komuś tak? Bo obecnie od bardzo dawna tego już nie ma...
I jeszcze pytanie do oglądających wciąż regularnie: kiedy ostatni raz pojawiła się Dorota? Odeszła definitywnie z serialu jak Beata i Daniel? Czy jest możliwość, że jeszcze się pojawi?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.