"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minie 2026-07-10, 22:30, do tej pory wszystkie głosy będą ukryte.
Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Mnie odpisali tak:
Dziękujemy za wiadomość. Tak jak już pisaliśmy - mamy świadomość tej sytuacji i staramy się aby odcinki wyświetlały się poprawnie. Niestety sprawa nie jest zależna wyłącznie od nas, dlatego trwa to nieco dłużej niż się spodziewaliśmy. Bardzo dziękujemy za wyrozumiałość.
A gdy obiecałem cierpliwość i wyraziłem nadzieję, że pewien spoilerowy wątek zobaczę już dobrze sformatowany, odowiedzieli:
Postaramy się wyprostować sytuację jeszcze przed emisją [tu padł spoiler]. Pozdrawiamy, player
nołbady

Post autor: nołbady »

Czyli spławiają i każą czekać. Proponuję, żeby inni też do nich napisali. Takie zmasowane wiecenie dziury w brzuchu. Może dzięki temu szybciej to poprawią, choćby dla świetego spokoju ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dzisiaj to nawet część reklam w połowie odcinka była ściśnięta do formatu 4/3, mimo że od dłuższego czasu wszystkie reklamy telewizyjne w naszym kraju są w panoramie. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mnie to w ogóle denerwuje to zacinanie podczas oglądania na Playerze, może to od mojego netu lub kompa, ale jednak... Nie będę więc chyba regularnie oglądał tych starych odcinków, co innego gdyby w tv były :(
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
nołbady

Wydaje mi się, że to musi być coś u ciebie. U siebie nie zaobserwowałem takich problemów.
Dawidek
Administrator

Adex, może masz za słaby sprzęt, dlatego Ci się zacina. Ja takich problemów nie mam w przypadku Playera, np. materiały filmowe Onetu mi się sypią.
margo

Post autor: margo »

Ja też mam na playerze problemy z zacinaniem się, zwłaszcza po reklamie w środku, a czasem muszę uruchamiać odcinek od nowa. Nie tylko "Moda" się tam zacina. Problemy pojawiły się u mnie kilka tygodni temu, a internet mam ten sam od ponad dwóch lat.
Awatar użytkownika
Mareczek

U mnie nic się nie zacina, Player odtwarza wszystko bez zarzutu. Możliwe, że to kwestia prędkości internetru :?:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Adex, może masz za słaby sprzęt
No też coś ::chytry:: Jeszcze nie było skarg, wszystko działa ::jezyk:: tylko ten player nawalał mi, ale możliwe, że miałem zapchany dysk odcinkami Mody z całego roku :) Już je przeniosłem i jeszcze spróbuję w wolnej chwili po powrocie z wakacji :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
nołbady

Dzisiejszy odcinek jest w panoramie :D Ciekawe, czy poprawią poprzednie. Podziękowałem i napisałem do nich w tej sprawie.
matti05

Post autor: matti05 »

nołbady pisze:Dzisiejszy odcinek jest w panoramie :D Ciekawe, czy poprawią poprzednie. Podziękowałem i napisałem do nich w tej sprawie.
Też to zauważyłem oglądając na telefonie ;).
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

margo pisze:Ja też mam na playerze problemy z zacinaniem się, zwłaszcza po reklamie w środku, a czasem muszę uruchamiać odcinek od nowa. Nie tylko "Moda" się tam zacina. Problemy pojawiły się u mnie kilka tygodni temu, a internet mam ten sam od ponad dwóch lat.
Mi po reklamach juz się 2 część nie uruchamia i muszę albo rezygnować, albo od nowa. koszmar
Dawidek
Administrator

Mi też się to parę razy zdarzyło, co piszesz mailo. Jak jest reklama, to staram się zapamiętać, w którym momencie jest przerwa i jeśli emisja zaczyna się od początku, to przewijam do do momentu, w którym przerwano emisję.

W piątek także napisałem do Playera, w sprawie odcinków. Odpowiedź jest mniej więcej taka sama, jaką Wy dostaliście. Podziękowali za zgłoszenie uwagi.

Dzisiejszy odcinek też był źle skonwertowany (oglądam na laptopie). Jedyną zmianą jest logo, które było tak samo ściśnięte, jak cały serial. ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Mareczek

Dawidek pisze:Dzisiejszy odcinek też był źle skonwertowany
U mnie właśnie dziś, pierwszy raz był poprawny - format 16:9 bez żadnych zniekształceń :)
nołbady

Może zapodaj jakiegoś screena czy coś. U mnie jest tak, jak napisał Mareczek - wszystko ok i żadnych zniekształceń w dzisiejszym odcinku ;)
ODPOWIEDZ