Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Tim pisze:
Pottermaniack pisze:
Marek Forrester pisze:Była już biseksualna dziewczyna i były bliźniaczki. Czym jeszcze mogą zaskoczyć? Gej lub tranwestyta.
Jeszcze może być matka z córką! ::loll::
Przychodzi Ci ktoś do głowy ? Mnie raczej nie.
W sumie nikt konkretny, może Hayden Pannetiere ze swoją mamą, ale ona sławna nie jest :wink: Ale w USA jest pewnie dużo takich osób, tyle że ich popularność do Polski nie dotarła.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja myśle ,że jednak teraz pora na to aby to facet wybierał kogoś dla siebie i wydaje mi się ,że teraz właśnie pora na mężczyzne w roli wybierającego. 16 gejów i 16 heteroseksualnych dziewczyn walczy o serce jednego biseksualnego faceta.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Tak samo jest z Vikki i Rikki. Gdyby nie to ,że przypadkowo zacząłem oglądać" Zakochaj się w Rikki i Vikki " to nic bym o nich nie wiedział. Nigdy o nich wcześniej nie słyszałem i nie widziałem na okładce żadnego pisma, a nawet jak może były to nie zwróciłem na nie uwagi bo mi nic ich imiona czy też skróty imion nic nie mówiły . A wy słyszeliście o nich wcześniej?
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Nie, ja nie słyszałem. Z Tilą było tak samo. Czyli producenci mogą nas jeszcze zaskoczyć kimś nowym i nieznanym :)

Już dzisiaj finał! Kimo kibicujecie? :)
Awatar użytkownika
Tim

Ja o Tili słyszałem wcześniej. Komu kibicuje? Trevorowi. Na końcu odcinka z ubiegłego tygodnia była zapowiedź dzisiejszego i miał być tak jakby podwójny odcinek . Najpierw odcinek "A double shot at love Happy Hour Reunion" a potem odcinek finałowy . U nas to chyba zrobią z tego 2 odcinki bo sprawdziłem w programie tv na wp.pl i emisja dziś będzie trwać tylko 1 h.
Aha jeszcze jest drugi odcinek bonusowy. A Double Shot At Love One Shot Too Many Rikki, Vikki, Rebekah i Trevor spotykają się żeby porozmawiać po raz pierwszy od dramatycznego finału"(tłumaczenie z napisów angielskich). Zerknąłem teraz i wszystkie 3 odcinki w USA były wyemitowane jednego dnia 03.01.2009.

Szkoda ,że to już koniec :(

Aż się boję pomyśleć kim nas mogą producenci zaskoczyć ::loll:: chyba , że to jedna wielka ściema i tak jak w przypadku Tili będą dwie edycje z tymi samymi "gwiazdami".
Ostatnio zmieniony 2009-05-03, 18:59 przez Tim, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

ja chyba kibicuje tej kobiecie. Ten facet co zostal i tamten co odpadł poprzednio to żal... :lol:
Tomala

Post autor: Tomala »

Marek Forrester pisze:Ja myśle ,że jednak teraz pora na to aby to facet wybierał kogoś dla siebie i wydaje mi się ,że teraz właśnie pora na mężczyzne w roli wybierającego. 16 gejów i 16 heteroseksualnych dziewczyn walczy o serce jednego biseksualnego faceta.
Też myślę, że teraz będzie taki program. W każdym razie nawet jeśli nie będzie geja lub biseksualisty to będzie wybierał facet. Pytanie tylko kogo? Kobietę, mężczyznę czy kobietę lub mężczyznę.
Awatar użytkownika
Tim

Logicznie rzecz ujmując powinno tak być, ale czegoś takiego nie można przewidzieć. Pewnie zrobili jakieś badania , sprawdzili co się lepiej sprzeda w USA . Nie zdziwię się jeżeli wezmą kolejną biseksualną kobietę.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
Tim

No i nie było dziś finału. Puścili 1 bonusowy odcinek "A double shot at love Happy Hour Reunion" czyli zachowali oryginalną kolejność odcinków. No cóż na finał trzeba poczekać jeszcze tydzień. Swoją drogą zabawny był ten odcinek. Wydaje mi się ,że większość tego jeśli nie wszystko było wyreżyserowane.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

No śmieszny był ten odcinek specjalny. Głupie troche jak ten gruby wieśniak rzucił tym keyboardem tak bez powodu i bez sensu- mozliwe, że to właśnie było wyreżyserowane.
Awatar użytkownika
Tim

mailo pisze:Głupie troche jak ten gruby wieśniak rzucił tym keyboardem tak bez powodu
No w programie oprócz pierwszego czy drugiego odcinka zachowywał się całkiem inaczej, spokojniej. To była ściema, ale reakcje bliźniaczek pokazywane w małym okienku u dołu ekranu były chyba naturalne.
Tomala

Post autor: Tomala »

Wczoraj z YCD odpadły dwie ostatnie osoby, których nie lubiłem czyli Rafał i Kaja. Rafał mi już tak strasznie działał na nerwy :evil: Był przemądrzały, popisywał się i jak to było wczoraj widać, nie brał do siebie uwag jurorów. Jeszcze w dodatku jest brzydki :lol: :wink: Cieszę się też, że odpadła Kaja. W sumie nic do niej nie miałem, ale pozostałe dziewczyny lubię bardziej. Teraz to już lubię wszystkich uczestników. Ania fajnie parodiowała jurorów, szczególnie Weronikę. Ale lepsza była Jadźka w tym materiale filmowym jak udawała Kingę Rusin ::loll::
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też nie znosiłam Rafała. Był zbyt pyskaty. Nie przepuścił żadnej okazji, żeby odszczekać coś jury. Cieszę się, że odpadł.
Kai natomiast było mi szkoda, bo była sympatyczna. Ogólnie to lubię wszystkie dziewczyny, ale jednak wolałam, żeby wczoraj odpadła Jadźka.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Justyna Steczkowska ponownie w Jak oni śpiewają!
23 V br. odbędzie się występ Justyny na żywo w programie "Jak oni spiewają" i wręczenie piosenki napisanej specjalnie przez Justynę dla zwycięzcy programu, Polsat, godz.20:00 :!: :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Lol :D
W zeszłej edycji Sokal napisał piosenkę, która omal nie pojechała na Eurowizję dla zwycięzcy, a teraz Justynka :D Świetnie.

Wyobrażam sobie jej piosenkę i pasuje mi ona tylko do Oli Zienkiewicz.
Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby Justyna napisała coś odpowiedniego do Laury lub Jachowskiego.
ODPOWIEDZ