Tancerze

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mailo »

Ten ojciec Piotrka jaki straszny :shock: Aktor kojarzył mi sie do tej pory z jakimiś filmami kryminalnymi bardziej. Głupio jest jak rodzice na chama pchaja dziecko na jakieś studia, bo prędzej czy później nic z tego nie wyjdzie. Ojciec powinien zaakceptować jego wybór moim zdaniem, a nie tylko się martwic, że nie może się pochwalić znajomym. Fajna była kłótnia Romy i Jerzego podczas próby (reakcja Klaudii (Kasia Cichopek): "Ustalciej jakieś priorytety" :lol: ). A potem sie jakby pogodzili, pewnie na końcu wróca do siebie. No i ten filmik w internecie heh.

PS. Na stronie "Tancerzy" jest dziwna sąda "kto bardziej pasuje do Jerzego - Inga czy Roma". Moim zdaniem w przypadku Ingi nie mozna jeszcze mówic o jakims "dopasowaniu". Za mało maja wspólnych scen itp.

PS2. Nie wiem czy slyszeliście, ze w najnowszym teledysku zespołu "Feel" pojawą się aktorzy z "Tancerzy" i cały klip bedzie kręcony w klimatach tanecznych, a scenografia też będzie z serialu.
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/nowy-h ... 98216.html
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ogląda ktoś jeszcze prócz mnie "Tancerzy"? :serce: :: bow ::

Muzę przyznać, że jest to obecnie chyba jedyny polski serial, który mnie naprawdę wciągnął ::ok:: :wink: Nie dość że cieszy oko, to jeszcze ma ciekawe i zabawne wątki :wink:

Super jest moim zdaniem wątek Inga-Jerzy-Roma :: bow :: :zeby: W sumie to sama nie wiem, jak bym wolała: żeby Jerzy był dalej z Romą czy żeby był z Ingą :roll: Ale wątek jest fajny, bo zawiera dużo zabawnych scen :wink: Zresztą postać Jerzego od samego początku jest super ^^

Cieszy mnie też obecna sytuacja w trójkącie Sylwia-Piotr-Dorota :mrgreen: Od samego początku kibicuję Sylwii (super wyglądają razem z Piotrem :serce: ) i mam nadzieję, że ta para przetrwa dłużej ::ok:: Za Dorotą z kolei od samgo początku nie przepadam, z odcinka na odcinek coraz bardzie mnie irytuje ::plask wczolo: ::jezyk::

Liczę też na to, że trochę bardziej jednak rozwinie się relacja Alicji i Krzysztofa :serce: bo kurcze, widać że coś do siebie czują, ale zarówno jedna jak i druga strona nie chce tego okazywać ::jezyk::
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 2

Post autor: Pottermaniack »

Ja oglądam pół odcinka, a potem pół powtórki, dzięki TVP, która wszystkie swoje najlepsze seriale emituje w czwartek ( BS, Dr House, LOST i Tancerze ). :roll:

Liczę na to, że Dorota będzie z Piotrem, a Sylwia z Robertem. Sylwia wydaje mi się bardziej dwulicowa, niż Dorota.
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja także uwielbiam Tancerzy :!: :wink: Tak jak Ciebie Kim, mnie też wciągnęło ::rad:: . Takie żywe kolory, ciekawe akcje , a do tego świetnie tańczą!!! :D W rywalizacji Sylwia ws. Dorota wolę Dorotę :). Inga mnie denerwuje,z tym romansem był fajny wątek, ale zdaje się- szybko się zakończył...
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 2

W ostatnim odcinku do trójkąta Sylwia-Piotr-Dorota dołączył Robert. 8) Zapowiada się bardzo ciekawie.

Szkoda, że Dorota nie wygrała castingu, tylko znowu Sylwia. :roll: Ta jej ciotka jest strasznie wkurzająca.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Wczoraj były bardzo ładne sceny między Piotrem a Sylwią :serce: :: bow :: Ten pocałunek nad morzem był cudowny :serce: :roll: Szkoda tylko, że tego co wiem, Sylwia schrzani wszystko w następnym odcinku, bo prześpi się z Robertem ::kwasny:: ::plask wczolo:
Chociaż Sylwia jest moją ulubioną bohaterką i chciałabym, żeby była z Piotrem, to muszę przyznać, że z odcinka na odcinek coraz mniej ją rozumiem, bo np. nie wiem po co ona chciała, żeby Robert ją pocałował we wczorajszym odcinku. Co ona próbuje udowodnić i komu? xD Robert miał rację, że dziewczyna trochę nie wie czego chce ::jezyk:: Ale i tak ją lubię :serce: :: bow ::

Zdecydowanie gwiazdą tego odcinka była Roma ::loll:: :: bow :: Najlepsze było jak wpadła w szał, kiedy znalazła ten stanik i poszła po Alicję ::loll:: Katarzyna Glinka bardzo zabawnie to zagrała ::loll:: ::ok::
Awatar użytkownika
Pottermaniack
x 2

Świetna była scena, kiedy ojciec Doroty wszedł do pokoju, a ona śpi na łóżku z Piotrem. :mrgreen: Chciała wytłumaczyć, że zamknęli szkołę a on jest ubrany, gdy się okazało, że jednak nie jest. :lol:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tancerze oficjalnie zakończeni, nie bedzie trzeciej serii, oficjalne powody decyzji TVP są nieznane. wirtualnemedia.pl
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
kimberly1990

Szkoda :( Wielka szkoda :cry:
To był ostatnio jedyny polski serial, który mnie naprawdę wciągnął... [/quote]
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Naprawdę szkoda.....Lipa, lipa... Wydawało mi się, ze serial miał sporą oglądalność.
Goku
x 2

Post autor: Goku »

A jednak będzie trzecia(a nawet czwarta) seria - http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... erzy_.html
Awatar użytkownika
kimberly1990

Bardzo się cieszę z tego powodu, bo "Tancerze" w jesiennej ramówce byli moim ulubionym serialem ^^ :serce: :: bow ::

Podobno nastąpiła też zmiana w obsadzie - w kolejnych seriach nie zobaczymy niestety Sebastiana Fabijańskiego (a szkoda, bo bardzo go polubiłam i podobała mi się jego gra orz taniec). Zastąpi go Gabryś z YCD :wink:
Tomala

Post autor: Tomala »

Ja widziałem tylko 1. serię serialu, ale teraz trochę żałuję, że przestałem oglądać.
A ta zmiana aktora wydaje mi się zachęcająca, bo kibicowałem Gabrielowi w YCD :) Ale nie wiem czy wrócę do oglądania. Musiałbym obejrzeć 2. sezon. Są jakieś powtórki?
Awatar użytkownika
kimberly1990

W związku z tym, że wczoraj został wyemitowany pierwszy odcinek nowej, trzeciej, serii, odkoupuję temat ::jezyk:: :wink:

Odcinek moim zdaniem był fajny :wink:
Takie...hmm...w stylu "Tancerzy" ^^ Tzn. nadal wyczuwało się fajny klimat serialu :wink:

Najważniejsza i najbardziej rzucająca się w oczy rzecz: zmiana aktora w roli Piotra! ::chytry:: Hmm, w zasadzie to nie wiem czy się cieszyć, czy płakać, bo zdecydowanie lubię patrzeć na Gabrysia i bardzo go lubiłam w YCD, ale jako Piotr wczoraj wypadł moim zdaniem dość marnie - zupełnie tak, jakby grał jakiegoś innego bohateria, innego Piotra, a nie postać, którą widzieliśmy przez 2 sezony ::ysz:: I nawet nie chodzi o przyzwyczajenie do twarzy, głosu itd. Sebastiana Fabijańskiego, ale po prostu o grę (momentami sztuczna, ale można mu to podarować, bo aktorem w końcu nie jest, a to jego debiut; pozostali, nie mający "warsztatu" aktorskiego też w 1.sezonie byli z deka sztuczni) i o scenariusz (jakieś takie "nie-Piotrowe" były wczorajsze niektóre zachowania bohatera ::jezyk:: ). Wiem, że to dopiero jego początki, ale pewnie minie sporo czasu zaim się oswoję :wink:

Moja ulubiona bohaterka - Sylwia - nadal zagubiona w swoich uczuciach ::jezyk:: Niby wciąż czuje coś do Piotra, ale Robert jednak też nie jest jej obojętny...
Przez 2 sezony kibicowałam parze Sylwia&Piotr, ale teraz myślę, że może faktycznie Sylwia torzyłaby ciekawszy duet z Robertem, a Piotr niech spada do Doroty ::jezyk::

Śmiać mi się chciało z tego kolesia, którego przyprowadziła Dorota ::loll:: Taki w jej stylu xD

No i Inga i Jerzy zostali przyłapanie tym razem przez Helenę! ::bojesie::
Myślę, że to nie skończy się tylko na wyprowadzce Jerzego z akademika, bo wątpię, żeby zakończył romans z Ingą ::jezyk::

Ta nowa dziewczyna też jest dość interesujące - mam na myśli zbieżność nazwisk (jej i Alici). Wydaje mi się, że to nie jest przypadek ::chytry:: Ale ogólnie aktorka i bohaterka (jej charakter) nie przypadły mi do gustu ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2010-09-18, 23:10 przez kimberly1990, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Kimberly, nie musisz zaznaczać na biało tekstu, premierowy odcinek na Dwójce został pokazany, więc ten odcinek nie jest już spoilerem. :wink:
ODPOWIEDZ